- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта на мъжа минава през стомаха
Вярно ли е тва уе хора![]()
![]()
prez _)_ minava, ne6to sa te izlygali![]()
Първоначално написано от KiFFlaVmRaKa
az ne sum mom4e no mislq 4e tova e pulna glupost
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Вярно е.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Чувала съм това твърдение много пъти, но никога са го потвърждавали.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
тва може да го каже само някоя мързелива домакиня.
Любовта минава е като ток включваш щепсела _)_ в контакта (|) и тока тече ли тече....
че момчетата постоянно мислят за ядене е вярно,ама че любовта им минава през стомаха малко ме съмнява...чувала съм ама не съм го виждала![]()
И аз така мисля ама да питам.Те мъжете мислят само за три неща:ядене,секс и коли (поне тея дет познавам аз )![]()
И мотори, и мотори !!!
ми щом момиченцето от телевизора казва така...![]()
Подсъзнателно, ако готивиш добре и най-вече "като мама" ти си с 1 стъпало по-горе в скалата им на най-желана съпруга на планетата. Да, мъжете ценят хубавата и добре приготвена храна, като ценят 1 момиче да чисти, да пере и да се радва на деца. Всичко това ги навежда на 1 мисъл-от тази ще излезе добра съпруга. Иначе любовта им минава малко по-надолу от стомаха!
мне, естествено, че не съм съгласнатова, че мъжете ценят добре приготвената храна, не значи, че не ценят толкова и домакинята като жена
пък и не съм чула някой да се е развел с жена си само, защото тя примерно не готви хубаво
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Ох...чухте го в реклама на кисело мляко и почнахте със темите...Ами нз дали е вярноКогато някое момиче ми сготви нещо специално ще видим
![]()
хъхъ..
Какво трябва да е специалнотоПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Любовта е чувството,което чувстваш,че си почувствал,когато чувстваш чувството,което никагя не си чувствал!
НЕ
не е вярно аз съм на фотосинтеза!!!![]()
Light The Universe
А пък жените мислят също за три неща: грим, секс и мъже.Първоначално написано от TeRitA
Aз мисля за мъже,коли и сексПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Любовта е чувството,което чувстваш,че си почувствал,когато чувстваш чувството,което никагя не си чувствал!
Мъжът поне подсъзнателно иска жена, която да върти дом. затова се казва, че любовта на мъжа минава през стомаха. Не е важното, че ще яде, а че ще му сготвиш.
Моята любов минава през сърцето като нож.
Автор тема "Болка"
Ти не си мъж а момче. Един мъж никога няма да пусне тема "болка". Само като прочетох заглавието и се изхилих.Първоначално написано от Анонимко
![]()
А иначе тва за корема е вярно, но не минава само от там.![]()
Това е израз от средните векове, когато излизат на мода широките остриета на ножовете, сабите и всички останали. Преди да се появят, дуелите се провеждали с тънки остриета, които спокойно са прониквали през ребрата, за да промушат сърцето на съперника. След "появата" на новите модели хладни оръжия, тези с широките остриета, този удар става безуспешен, в повечето случаи острието засичало в ребрата и желаният ефект, да се промуши сърцето не се постигал лесно, така се появила нова техника на бой - през стомаха до сърцето, от там и израза" пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха".....
->~<-
Как хубаво си похапвам сега![]()
EsTeStVeNo,4e E vQrNo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()