.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    ot4aqno_f4e
    Guest

Pisna mi vse az da sam......

zdraveite hora iskam da vi spodelq moq problem . Zna4i az sam na 13 godini. ot tazi godina jivota mi stana ad. Maika mi postoqno vika 4e sam nenormalna 4e sam tapa 4e za ni6to ne stava 4e 6te me izgoni ot vka6ti 4e nikade nqma da me primeta nikade i za6to ne sam ymrqla kogato sma bila v bolnicata 6tqla da me prijale.. Problema e 4e i ba6ta mi zapo4na po sa6tiqt na4in d ase otnasq kazva 4e ne me ponasq hroni4eski i takiva razni...... za6to se otnasqt s mene taka si4ki a sas moqta setsra koqto e na 17 si4ki se otnasqt syper mama i tate q obi4at davat i si4ko a na mene..... po4ti ni6to pisna mi kajete ko da napraq za da me obi4at i mene tolkova kolkoto i sestra miii

PS. blagodarq predvaritelno

shaka_kan
    Guest
    Mnogo gadno mi stana kato 4etoh tezi redove, koito si napisala Ujasno e... vaprosa mi e, vinagi li sa se darjali taka s teb? Moje tova da se dalji na fakta, 4e navliza6 v mnogo truden period ot tvoqta vazrast i po-nqkakav na4in da se promenq6 i te da go vijdat... Ami kakvo moje6 da napravi6... prosto se kontrolirai i se draj milo s tqh!

Град
    София

Re: Pisna mi vse az da sam......

Цитирай Първоначално написано от ot4aqno_f4e
    ... za6to ne sam ymrqla kogato sma bila v bolnicata 6tqla da me prijale..
    тва го е казала майка ти??
    извинявай ,ама жената има някви психически отклонения май..

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    еби им майката и не ги жали,ше им мине
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Guest
    ^^^
    Под мило какво разбираш?Те казват на дъщеря си,че по-добре било да е умряла и че щели да я прежалят =/ Това родител може ли да го каже?И изобщо да си позволява такова отношение към собственото си дете.По никакъв начин не мога да ги оправдая...Седни,поговори с тях,нз какво друго мога да ти кажа,по друг начин няма как да стане.А,и сама каза,че тази промяна е настъпила от тази година.Поискай да научиш защо.Ако го таиш вътрешно и подтискаш чувствата и проблемите няма да се реши нищо и няма да си помогнеш.

Това което си написала е направо потресаващо.Как може една майка да каже на детето си подобно нещо.Явно нещо не е в ред...Опитай се да не прекарваш много време у дома, излизай с приятели и т.н...ако се виждате възможно най-рядко може нещата да се подобрят...

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Vqrno 4e i az predi imah dosta problemi s nashte,oba4e 4ak takiva ne sam imala. Gorkata ... Emi kakvo da ti kaja osven ne im davai nikakvi povodi da te obijdat i taka natatak.Dryj se dobre i ako pak prodyljavat problema opredeleno e v tqh.Ako iskash mojesh i da pogovorish s tqh i da im kajesh 4e vse pak si im dete,a ne nqkaf bokluk...Prosto mn kofti situaciq.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Dreamland Varna
    Разбирам те, баща ми се държи по същия начин с мене...
    Хубаво, че живея с майка ми на квартира в друг град и не го виждам често, щото направо ще полудея.
    Майка ти ти казва, че няма да те приемат, щото сигурно се надява да вземеш да учиш повече. И на мене са ми го казвали туй мн пъти, щото имах мн слаби оценки, и още си ги имам де
    Гледай да си стоиш повече в стаята, да не си много често с тях, изкарай някоя хубава оценка и може би ще спрат да ти се карат толкова.
    Ама досега не са ми казвали, че е по-добре да умра. Тва майка ти е ебахти простата жена бе. Я следващия път като ти се развика вземи да и натякваш колко греши и как тя сама си е виновна, че те е раждала на времето, кажи им, че като толкова им пречиш по-добре да се изнесеш от вас. Разреви се едно хубаво пред тях, кажи им всичко което те мъчи и как те обиждат, и ще видиш, че следващия път майка ти ще си мери добре приказките.
    Тва съм го преживяла, така че спокойно това е само временна фаза.
    Успех и не се отчайвай!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

levskarka_1914
    Guest

ole

ole bojle da kaje6 taka na sobstvenoto si dete az mislq 4e na va5te ne6to im hlopaaa abe ibi im maikata

mi precakai sestra si nqkolko puti che da razberat che i tq ne e svestna pa ti ne im obrashtai vnimanie da si govorat kvoto iskat ti si znaish kva si tui che nqmash nujda ot tqhnoto mnenie

Град
    У дома пред компютъра
    Ти дала ли си има причина да мислят, че си тъпа?
    Недей да си мълчиш, недей да стоиш когато те обиждат.Да, наистина един нормален родител няма да каже подобни неща.Още си далече от пълнолетието, докажи, че си свястно момиче.А сестра ти добре ли се държи с теб?

Guest
    zareji si tapite roditeli
    znae6 li kolko be6e "stra6no minalata godina kato kandidatstvah"
    hi4 da ne ti puka
    nikoga nebiva da robuva6 na ideqta za "blqskavoto" bade6te.
    tova e samo ideala na roditelite kak vsi4ko trqbva da bade (AMA NE E)

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..

Re: Pisna mi vse az da sam......

Цитирай Първоначално написано от punisher
    Цитирай Първоначално написано от ot4aqno_f4e
    ... za6to ne sam ymrqla kogato sma bila v bolnicata 6tqla da me prijale..
    тва го е казала майка ти??
    извинявай ,ама жената има някви психически отклонения май..
    basii ..

олеле...не им давай никакви поводи да ти се карат,а обратното-старай се повече за всичко и като ти се карат без причина ги питай защоо с какво си го заслужила,какви родители са че така ти говорят,каква е причината така да ти говорят и ако те не искат да кажат ги караай....незнам
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Голям фен
    оле мила много е гадно тва Знаеш ли..ако бях на твое място щях да проведа един сериозен разговор с двата си родители.Поне опитай да им обясниш ,че ти е много гадно така,изкажи им чувствата си и ги попитай защо се отнасят така с тебе?с какво си го заслужила?има ли някъкав повод?Трябва поне да ти кажат нещо А ако не стане започни да се стараеш в сяко нещо ,помагай,учи все пак те са ти родители не може така
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си