- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля ви :(
Здравейте на всички.На кратко аз съм 11 кл и съм от Пловдив.Има едно момче което много ми харесва и напоследък съм забелязала,че ме гледа някак по-странно,усмихва ми се,понякога ми цъка и тн.Дали това значи,че може би изпитва нещо към мен?Просто не искам да си давам напразни надежди и реших да се допитам и до вас.Благодаря Ви предварително!
Един съвет, допитай се и до него. Той знае най-добре отговора. Иди при него, запознайте се, питай го ей така на майтап, за кво те гледа толкова втренчено, какво намира у тебе. Всичко със шеговит тон. Може и да излезе нещо. Айде!
Забравих да кажа,че с него се познаваме![]()
Хехе еми к'в е проблема тогава? Още по-лесно е даже!:P...питай го ей така на майтап, за кво те гледа толкова втренчено, какво намира у тебе. Всичко със шеговит тон...
Да, съгласна съм с BAYO.А и все пак може и да те харесва.![]()
Мдапопитай го така на шега и ако ти отговори сериозно действай
айде успех
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.