- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бъзиках се с бившето и той взе 4е се върза
В мЪзето имам един кУмпотЪ от минЪлЪтЪ гУдинЪ могЪ ти гУ треснЪ ф глЪвЪтЪ глУпЪвЪ!![]()
![]()
Не смей да приписваш простотиите си на чадела!
Той няма нищо общо!
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Не ти бе!Първоначално написано от Verminaard
Авторката
Ще ми се оправдава тя с т'ва че пушила...
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Не, всъщност бившия й авер е по-малоумен от нея.Първоначално написано от BAYO
Аз просто седя отстрани и се забавлявам на чужд гръб.
![]()
Да, съгласна съм.Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
Престава да им бъде смешно, като пуснат тема във форума"защо се случи това на мен?"
такива като тебе само боя ги оправя. моли се да не попаднеш на някой като мен че тогава жална ти майкаПървоначално написано от PaMit0
Постави се на негово място и ще видиш,че си постъпила адски гадно с момчето...ако с теб направят така предполагам,че никак няма да ти е приятно.....ох ето защо преди да се изцепим с някоя глупост трябва да помислим малко
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
То, ако питаш мен, тая няма с кво да мисли! Щом е постъпила така с момчето ми е ясно къв човек е...Първоначално написано от stra6no_sexy
Ne liubi liceto, koeto privli4a, a liubi surceto, za6toto samo to obi4a!!!
Da ti shliakam katericata u poda be!Kvo se byzikash s momcheto?!
Малка кучко, най-най-най-гнусното нещо на света е да се гавриш с чувствата на хората.