.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Guest
    В мЪзето имам един кУмпотЪ от минЪлЪтЪ гУдинЪ могЪ ти гУ треснЪ ф глЪвЪтЪ глУпЪвЪ!

Не смей да приписваш простотиите си на чадела!
    Той няма нищо общо!
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Не смей да приписваш простотиите си на чадела!
    Той няма нищо общо!
    ?!
    Не ти бе!
    Авторката
    Ще ми се оправдава тя с т'ва че пушила...
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е па то момичето си е направило ташак, пък момчето че е путьо сам си е виновен.
    Само така.
    Как ве само така!???!?? Ти си по-малоумен и от нея ве
    Не, всъщност бившия й авер е по-малоумен от нея.
    Аз просто седя отстрани и се забавлявам на чужд гръб.

Ti si adski prosta no i bivshiqt ti e prost zashtoto vse oshte obicha takova govedo kato tebe.

mi az kfo sum vinovna 4e toi se vurza xaxax na men prosto mi be6e qko da si praa ta6ak s 4oveka i dr ne me int nali na men mi be6e sme6no kfo sa mi vikate ti si taka onakava emi se mi e taq kfo si mislite xaxa na men mi e qko tui 4e ni6to ne me int xax

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]много си проста как ви дава сърце да се бъзикате с чуждите чувства, ей това не ми е ясно ще се накефя някой, който ти харесваш да го направи същото на теб ей тогава да видиш смях
    Да, съгласна съм. Престава да им бъде смешно, като пуснат тема във форума"защо се случи това на мен?"

Голям фен
    Град
    Stz
    Мисля че останалите бяха достатъчно изчерпателни!И е много тъпо да се напушиш и да отидеш да се бъзикаш с бившия ти!Какво да ти кажа,келеш си и нищо не разбираш още!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Цитирай Първоначално написано от PaMit0
    mi az kfo sum vinovna 4e toi se vurza xaxax na men prosto mi be6e qko da si praa ta6ak s 4oveka i dr ne me int nali na men mi be6e sme6no kfo sa mi vikate ti si taka onakava emi se mi e taq kfo si mislite xaxa na men mi e qko tui 4e ni6to ne me int xax
    такива като тебе само боя ги оправя. моли се да не попаднеш на някой като мен че тогава жална ти майка

Постави се на негово място и ще видиш,че си постъпила адски гадно с момчето...ако с теб направят така предполагам,че никак няма да ти е приятно.....ох ето защо преди да се изцепим с някоя глупост трябва да помислим малко
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Цитирай Първоначално написано от stra6no_sexy
    Постави се на негово място и ще видиш,че си постъпила адски гадно с момчето...ако с теб направят така предполагам,че никак няма да ти е приятно.....ох ето защо преди да се изцепим с някоя глупост трябва да помислим малко
    То, ако питаш мен, тая няма с кво да мисли! Щом е постъпила така с момчето ми е ясно къв човек е...
    Ne liubi liceto, koeto privli4a, a liubi surceto, za6toto samo to obi4a!!!

Da ti shliakam katericata u poda be!Kvo se byzikash s momcheto?!

Мега фен
    Малка кучко, най-най-най-гнусното нещо на света е да се гавриш с чувствата на хората.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си