.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Vupros za drehi

LuBoPiTnIq
    Guest

Vupros za drehi

Значи искам да попитам от къде в София мога да си купя фешън дрехи ... дънки , тениски и т.н. също така да попитам на каква цена вървят горе доло и ако можете да ми дадете сайтове към такива работи ... благодаря ви предварително

Повече от фен
    търси по Витошка

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Графа или Пиротска също, както базарите в НДК, а ако искаш евтиничко по пазарите - Иван Вазов и Красно село... Абее дрехи има навсякъде из София...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Sofia Mall Цената зависи от марката и от типа дреха

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Energie,Diesel,D&G и Harrison rulz.
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

lubopitniq
    Guest
    Мерси много за отговорите ... ако някой има още какво да пише по темата ще съм му благодарен

Мега фен Аватара на Blab

Re: Vupros za drehi

Цитирай Първоначално написано от LuBoPiTnIq
    Значи искам да попитам от къде в София мога да си купя фешън дрехи ... дънки , тениски и т.н. също така да попитам на каква цена вървят горе доло и ако можете да ми дадете сайтове към такива работи ... благодаря ви предварително
    "фешън" дрехи???
    хмм......, дрехи в София - на всяка крачка...
    кажи желаните покупки(не с т.н.) и мн по-лесно ще е да ти кажем кое, откъде да вземеш....Защото следя тенденциите(световните) и знам, че изисква адски мн време да си намеря нещо, отговарящо на тях(тук в БГ)...о, и още нещо..., ако си решил да биеш път до София, само за да си "накупиш" парцалки - голяма грешка.....
    та, така: очаквам списъка...и кажи лимита си, 'щото е мн лесно да се дават идеи и предложения, когато друг плаща...ай', пиши

lubopitniq
    Guest

Re: Vupros za drehi

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от LuBoPiTnIq
    "фешън" дрехи???
    хмм......, дрехи в София - на всяка крачка...
    кажи желаните покупки(не с т.н.) и мн по-лесно ще е да ти кажем кое, откъде да вземеш....Защото следя тенденциите(световните) и знам, че изисква адски мн време да си намеря нещо, отговарящо на тях(тук в БГ)...о, и още нещо..., ако си решил да биеш път до София, само за да си "накупиш" парцалки - голяма грешка.....
    та, така: очаквам списъка...и кажи лимита си, 'щото е мн лесно да се дават идеи и предложения, когато друг плаща...ай', пиши
    Ами значи искам да си купувам общо взето тениски и дънки .... до 1100 лв. някаде ми е лимита :P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Графа, Витошка, Мол София, Сити център...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си