- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vupros za drehi
Значи искам да попитам от къде в София мога да си купя фешън дрехи ... дънки , тениски и т.н. също така да попитам на каква цена вървят горе доло и ако можете да ми дадете сайтове към такива работи ... благодаря ви предварително
търси по Витошка![]()
Графа или Пиротска също, както базарите в НДК, а ако искаш евтиничко по пазарите - Иван Вазов и Красно село...Абее дрехи има навсякъде из София...
![]()
Energie,Diesel,D&G и Harrison rulz.
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Мерси много за отговорите ... ако някой има още какво да пише по темата ще съм му благодарен
"фешън" дрехи???Първоначално написано от LuBoPiTnIq
![]()
хмм......, дрехи в София - на всяка крачка...
кажи желаните покупки(не с т.н.) и мн по-лесно ще е да ти кажем кое, откъде да вземеш....Защото следя тенденциите(световните) и знам, че изисква адски мн време да си намеря нещо, отговарящо на тях(тук в БГ)...о, и още нещо..., ако си решил да биеш път до София, само за да си "накупиш" парцалки - голяма грешка.....
та, така: очаквам списъка...и кажи лимита си, 'щото е мн лесно да се дават идеи и предложения, когато друг плаща
...ай', пиши
![]()
Ами значи искам да си купувам общо взето тениски и дънки .... до 1100 лв. някаде ми е лимита :PПървоначално написано от be_true
Графа, Витошка, Мол София, Сити център...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!