- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за...
Въпросът ми е следния:
Какво мислите за връзките между бели жени- българки и мъже-роми или турци? Както и обратното бели мъже с ромки или туркини?
Как гледат хората на такива връзки и бихте ли имали вие такава връзка?
Забравих да добавя:
Има ли от вас някои които имате такава връзка?
Аз не бих имала такава връзка, а и по чалгата не си падам, следователно и по чалгари. Обществото все ще намери за какво да се хване, ако иска да се заяде.![]()
същото,квото мислим и за бела жена и черен мамун...![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не е казано, че всеки който слуша чалга е цигане.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
Иначе не бих имала такава връзка... Знам ли....Расистка съм, не обичам цигани и турци...Незнам доста са ми противни, пък връзка....
![]()
![]()
![]()
Но циганите и турците слушат чалга в общия случай.Първоначално написано от malka_sladuranka
Tv1rd0 NE!!!! balgarite kolko vreme sa bili pod tyrsko robstvo tolkova mn ne6ta e iztarpqla Balgaria zaradi tezi tapi,mrasni,gnusni,mazni mangali sq da se jenim i da imame vraska s tqx ne ne ne ne ne
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
И аз слушааааПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Дам..вярно е, че те правят и слушат тази музика, но май това е единственото за което стават(а за повечето..и тя не вАжи..)
Колко ми е омръзнало от расисти, не е истина.
Защо преценяте отделния човек по масата.. това че е турчин/туркиня и живее в БГ по-долен ли го прави от вас ?
Гррр...
писна ми да чета такива постове. Когато ходиш и спиш с някого го правиш заради самия него, а не затова, че принадлежи на определена религия/малцинство.
И ще ми кажеш, че нямаш нищо против циганите ли?!Първоначално написано от ThePainIsReaL
Нека да си живеят така спокойно в България, така ли?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Е... то т'ва си е расизъм.Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Честно казано не гледат с много добро око, защото са ограничени.Всички са хора и могат да изпитват чувства, така че не виждам какъв е проблема.
Аз съм си расистка. Стигнах до този извод на скоро, преди казвах "не, нямам нищо против еди-кой-си, но все пак..."
Вече знам, че не е така, еми не ми понасят някои етноси и това е![]()
Негри, араби, китайци и подобни не ми пречат, но циганите...не мога да гледам нормално на тях, даже по улиците гледам да заобикалям, ако минава някой по-черен или мръсен![]()
Така че изобщо не възприемам подобни обвързвания. С турчин както и да е, но с ром![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
То и аз не съм расистка, но циганите са друг въпрос.
Срамът на българите са тия скапани малцинства, дето ни излагат навсякъде по света... Как може един манго да отиде в чужбина и каже: "Аз сум българин"
Те нямат хигиена бе мамка им - тва е за циганите - че как бих целуннал или как бих си тикнал оная работа в нещо толкова мръсно.
Турците са нещо друго...
Вярно че са ни ебали маиката толкова години, но нека погледнам от генетичана и изторическа гледна точка.
Българските турци всъщност, ако разровим назад в поколенията им ще разберем че това са Българи приели турска вяра (потурчени), а от историческа гледна точака, нека се върнем много назад, назад, назад в миналото още преди христа... Български народ е имало и тогава и сегашните турци са биле част от него, но в последствие са се отделили и са основали собствени племена... нататък я занете историята.
Ако мразим силно поробителите си, че то трябва мразим всичките ни съседски д-ви, а руснаците а?
Кои не би опънал готина рускиня....
Колко са ни мачкали те, а ние спим с тях...
Признавам си и аз сум спал с рускиня, те идват де ебат в България....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Анонимко
не аз не бих се хванала със турчин и ром
![]()
Ne bih imala takava vruzka![]()