- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NormAlno Li e???
Ot 3 meseca si imam ve4e priqtel i mn iskam da my lija nala.Ama nz dali nqnma da my sa stori stranno>Nz kak 6e reagira..Ina4e si praim redovno seks dori ponqkoga si zimame kompaniq....PLS KAJETE KAK DA MY GO KAJA 4e iskam da go lija??!!?!??!
Аа..незнам, ама моя не ми дава.Може и да не ти е лесно, ако съдя по моя, но все пак всички хора са различни.
кажи му:"Скъпи,нека бъдем като животните!Нека те лижа по дупито"Първоначално написано от *Izvrateba*Mrasnica*
![]()
Няма какво да му казваш, направо действаш![]()
abe mom4e sum i znam si4ki iskat prosto nqkoi gi e sram da gi lijat poneje mogat da gi pomislqt za geiove ili nz...
Аве ти ме дразниш и нарочно ти пиша в темата. За мен си простаСори,че обиждам,ама тва си е. Лижи си му анала кат искаш,кво ти тряят консултации? Няма нищо ненормално за хора,които се обичат(ах,как съм убедена,че ти ''обичаш''
)
Първоначално написано от *Izvrateba*Mrasnica*
Хахахаха ИНТЕРЕСНО компания каза![]()
![]()
ви да не праите оргии ве
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз пък не искамПървоначално написано от Анонимко
не ми хъресва пък и ми деиства не възбуждащо
и като си помисля, че момичето което обичам ще ми лиже ануса
![]()
...а после аз съм била мръсница![]()
Питай го дали иска да опита нещо ново и като каже какво почвай.
Застреляй го и после и тебе...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Той що да е виновен... Че си е намерил толко ненормална приятелка ли? :P А по темата.. Ако е гей може да му харесаПървоначално написано от jony
![]()
Еми явно сте разкрепостени, така че му го кажи направо!