- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Diacneal???
zdraveite zna4i imam problem s raz6erenite pori 4uvala sam 4e Diacneal na Avon pomaga.Nqkoi polzval li go e?ima li efekt.Ako znaete i druga maska za raz6ereni pori na Avon pi6e pls.
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Diacneal е на Avene а не на Avonаз съм го ползвала дерматолог ми го беше предписал в комбинация с един лосион Далацин Т ,който обаче мисля че с рецепта го даваха :/
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!
ми действа..не е като да не действане съм някак мега очарована но определено е добро...забравила съм вече доста време мина
aham misiqvno 6te si ostana samo sas doma6nata maska koqto si praq i mai ima dosta golqm efekt a e praq samo ot 3 dena
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
sweet_bubka, shte q spodelish li?[-o<
mmdamm6tom iska6
6te razkriq tainata si
ahaha
Na4i 1 4aena 4a6a kiselo mqlko se ostavq 3-4 4asa da se precejda v dvoina marlq.Sled tova se vzima edin beltak i se razbiva dokato stane na pqna.Sled tova se tru6at 2 asperina (da stanat na prah) I taka 3-te sastavki se smesvat i se razbarkvat dobre
I sled tova se maji6
stoi6 kolkoto si poiska6 no trqa pone maskata da se e stegnala.Na men malko mi 6tipi no pomaga.Sled kato iska6 da se mie6 1-vo se mie6 sas topla i sled tova vednaga sas studena voda
Probvai na men mi pomaga
хех и на мене ми стана интересно вземи споделиза три дена и вече да е проявилА ефект е много готино
![]()
и какъв точно е ефекта![]()
mi raz6irenite mi pori zapo4vat da ne si li4at tolkova mnogo i 4ernite to4ki gi nqma
аа ясноми готино е това..може да пробваш и с лимонов сок
аз с него си чистя грима даже (ама не на очите
) и действа много добре
![]()
amm 6i probvam misi mnogo samo edno vypros4e limonoviq sok ot teq v 6i6encata li ili naprao da si izcedq limon![]()
ааа никви шишенца-големи боклуци са теот хубаво жълто лимонче си изцеди
аз тъй си имам в хладилника едно половино винаги
![]()