.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Надървен ми е

Имам един хуй, не ти е работа. Постоянно налита да ебе и все е надървен. Страх ме е да се метна в автобуса с тез издути панталони. Или да застана на опашката в магазина. Опасна работа, ви казвам. Не знам защо мъжете се хвърлят на виагра. Аз почнах да пия диазепам, че да не еректирам толкова. Гаджето ми казва, че вече ще спре да излиза с мене на улицата, защото всички мене гледали в копчилъка и ципът на дънките ми постоянно се смъквал от самосебе си. За нейно успокоение вкъщи ходя по халат, ама тоя халат отпреде ми е цял палат. Постоянен покрив. На плаж изобщо не смея да отида, на пясъка край мене почват едни припадъци. А бе изобщо - кошмар. Кажете ми какво да правя? Да взема да емигрирам в полупустините на Азия, че да ми миряса главата от самота?

Това е много сериозен проблем!Мисля,че трябва да се подложиш на кастрация :P

Увиснал като на старец
    Guest
    Еми може да умреш и после ще станеш легенда на смеха

И кой ти даде основание да си мислиш,че твоят член по някакъв начин ни засяга ?

Guest
    Значи хващаш гаджето и се почвате...Все ще спадне след непрекъснат секс нон-стоп. А, не е лошо лечението,нали?

Guest
    Otidi na lekar,toi shte te posuvetva.Ama naistina,nqma sram ne sram

Цитирай Първоначално написано от мацка от класа
    И кой ти даде основание да си мислиш,че твоят член по някакъв начин ни засяга ?
    скъпа,къде се изгуби

Град
    В Мъглите На Авалон
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи хващаш гаджето и се почвате...Все ще спадне след непрекъснат секс нон-стоп. А, не е лошо лечението,нали?
    Ей, тва бях аз.

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Лечение:отрежи си чепа и си направи сандвич

хахахахахах
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

=D> от теб доктор няма да стане

Guest
    emi izpolzvai go kat ti e postoqnno nadyrvan pone 6e moje6 da go pozlva6 kato zaky4alka, ima si i predimstva, ponqkoga na 4ovek ne stigat 2 ryce kato nosqt tejki torbi, eto ti 6e ima6 treta ili kato 4isti6 sifonite v banqta i toaletnata sy6to 6te ti e ot polza ili pyk si go zavri v gyza i tai 6e go skrie6 nai-dobre!

Re: Надървен ми е

Цитирай Първоначално написано от Excu
    Имам един "мъжки полов орган", не ти е работа. Постоянно налита да ебе и все е надървен. Страх ме е да се метна в автобуса с тез издути панталони. Или да застана на опашката в магазина. Опасна работа, ви казвам. Не знам защо мъжете се хвърлят на виагра. Аз почнах да пия диазепам, че да не еректирам толкова. Гаджето ми казва, че вече ще спре да излиза с мене на улицата, защото всички мене гледали в копчилъка и ципът на дънките ми постоянно се смъквал от самосебе си. За нейно успокоение вкъщи ходя по халат, ама тоя халат отпреде ми е цял палат. Постоянен покрив. На плаж изобщо не смея да отида, на пясъка край мене почват едни припадъци. А бе изобщо - кошмар. Кажете ми какво да правя? Да взема да емигрирам в полупустините на Азия, че да ми миряса главата от самота?
    И като се събуди, какво?
    Потен, седнал в леглото, пръстите в контакта, кракара в леген с вода и се правиш на бързовар, а?
    Колко пъти съм ти казвал да не излизаш от стаята с белите стени, днес пак те търсиха лекарите!
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София

Имам един "мъжки полов орган", не ти е работа. Постоянно налита да ебе и все е надървен. Страх ме е да се метна в автобуса с тез издути панталони. Или да застана на опашката в магазина. Опасна работа, ви казвам. Не знам защо мъжете се хвърлят на виагра. Аз почнах да пия диазепам, че да не еректирам толкова. Гаджето ми казва, че вече ще спре да излиза с мене на улицата, защото всички мене гледали в копчилъка и ципът на дънките ми постоянно се смъквал от самосебе си. За нейно успокоение вкъщи ходя по халат, ама тоя халат отпреде ми е цял палат. Постоянен покрив. На плаж изобщо не смея да отида, на пясъка край мене почват едни припадъци. А бе изобщо - кошмар. Кажете ми какво да правя? Да взема да емигрирам в полупустините на Азия, че да ми миряса главата от самота?
    Лечение: пушка
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

ами да си 4увал за широки рапърски дънки?

Супер фен

Ехх тоя сайт бее ( www.izpoved.com ) Всички истории от него тука цъфват... Muy mal, muy mal...
    SaY WhAt YoU wAnT tO... I'lL nEvEr LeT yOu WiN!!!

Град
    plovdiv
    hahah. miliq naprao ne si za pred hora.ABE DA NE BI TI DA SI TOQ NA KLIP4ETO?????

http://vbox7.com/play:01d96334

Цитирай Първоначално написано от No`CoNn3c7!0n
    Ехх тоя сайт бее ( www.izpoved.com ) Всички истории от него тука цъфват... Muy mal, muy mal...
    Chupar me por el culo "marikon"

Цитирай Първоначално написано от Fusion
    =D> от теб доктор няма да стане
    ааааа,а тъкмо почнах да се надявам
    ццц, сринах ти мечтата да станеш чичо доктор, ще ти предложа оферта търсят от тези доктори в моргата.. к'ва им беше професията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си