.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

neznam kakvo da pravq

zna4i imah si priqtel ot 3 meseca
    i predi 1 sedmica me vidq da izlizam s dryg a toi be6e edin priqtel s koito imahme namerenie da se vidim i se ne uspqvahme a toi si e pomislil 4e hodim i ot 1 sedm ne mi govori
    i neska kat mu vikam ko staa i po4nahme da si gocorim i razbrah za kvo mi se sardi i mu obqsnih oba4e toi n emi vqrva kaza 4e mi imal doverie i mi vqrval
    a s moq fr prosto bqhme oti6li na razhodka ni6to pove4e

;(kajete mi kvo da prava
    But I don’t want to say goodbye
    And I can’t let you go even though it’s over
    I just can’t let you go.....{P}

daje sq si pi6em oba4e za savsem razli4ni ne6ta ot jivota oba4e be4e iz4erpahme temata za tva 4e ne mi vqrva i vz kvo stava
    But I don’t want to say goodbye
    And I can’t let you go even though it’s over
    I just can’t let you go.....{P}

Повече от фен
    Град
    Варна
    Кат не ще да ти вярва да си върви бе! Ти колко време ще си играеш да му обясняваш едно и също нещо ,което очевидно няма обяснение?

Пробвай за последно да му покажеш как стоят нещата,а той ако не връзва кво му говориш му кажи чао и готово.

Не съди за хората по думите ,а по действията им. С него говорите ли говорите , а той все не ти вярва и страничи от теб.... може би така иска??? тука не знам.... само си направи изводите от бъдещия сериозен разговор,който горещо те съветвам да проведеш с него.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Бъди по настоятелна-пак му обясни как стоят нещата.Кат не ти вярва- има мн момчета,нали така?!

Мега фен Аватара на koalka
    Не може да ти има доверие и в същото време да не ти вярва!Той сам си противоречи.

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Кат не ще да ти вярва да си върви бе! Ти колко време ще си играеш да му обясняваш едно и също нещо ,което очевидно няма обяснение?
    Глупости. Това което трябва да направи е да продължава да го убеждава че греши. Ако наистина греши всъщност.
    Разберете че е напълно нормално да се притеснява, и аз бих се притеснявал. Нещата в това отношение са толкова временни относителни и импулсивни, че квото и да дрънка момичето момчето е нормално да се притеснява. За да не стане след 1 седмица да гледаме тема "напоследък съм мн объркана" или "обичам двама" и т.н. И без това достатъчно често се пръкват такива темички.

Suglasna sum s Digital .. tova e vruzka na 3 meseca i e glupavo i nelepo da svurshi taka..a qvno momicheto prosto e iskalo da se vidi s pr-l..Mi milichka spored men suberi mnogo sili i turpenie i dai vsichko ot sebe si..pr-lq ti trqbva da razbere,che tova,koeto my kazvash e istinata ..Dokaji my,che za teb toi e "The Love" i che si s nego Opitvai se po vsqkakvi nachini i vloji cqloto si staranie .. mislq,che ako te obicha istinski shte razbere,che ne go lujesh i neshtata m/y vas shte se izgladqt.Opitvai se pak i pak i shte stane..3 meseca ne sa mnogo ama ne sa i malko..taka che - bori se za lubovta si Yspeh!
    DoN`T SaY YoU LoVe Me UnLeSs YoU ReAlLY MeAn It CaUsE I MiGhT Do SoMeThInG CrAzY LiKe BeLiEvE It!!!

Наистина би било жалко да се разделяте заради тва. Трудно ще си върнеш доверието му, но може например да го запознаеш с момчето, с което си излизала, за да се убеди, че не го лъжеш
    Yeah, what I've felt
    What I've known
    Sick and tired, I stand alone
    Could you be there
    'Cause I'm the one who waits for you
    Or are you unforgiven too?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си