.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: gnus me e!

gnus me e!

priqtelkata mi jivee pri bab si i dqdo si i kogato hodim v tqh te mn 4esto me kara da pravim sex v tqhnoto leglo..mn me e gnus kato si predtsavq 4e te...kak da i go kaja,bez da sam netakti4en?

\/ \/ \ / \/ \/ \/ \/ \/ \/ ti si lud manqk

Guest
    Vuiii... super tupa situaciq....ami kaji i che...hm....nakarai q da go pravite u vas naprimer i kaji che imash iznenada za neq i sloji nqkvi sve6ti,ne6to takoa ....Nie momichetata se radvame na taiq romantizmi

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    и от кво та е гнус?
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    и от кво та е гнус?
    Че баба й и дядо й са правили секс на това легло

ебати якото........хем ше се кефиш на момичето,хем ше ти мирише на старци..

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    ебати якото........хем ше се кефиш на момичето,хем ше ти мирише на старци..
    auuuuuuuu ujas hahahha mn kofti we blqk6
    Love you Kris !!!

Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    и от кво та е гнус?
    как от кво ако са дърти и да се опикават и осират БЛЯК и мене щеше да ме е гнус без това съм гнуслив..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Като си клитор маняк земи клитора и на баба й

Цитирай Първоначално написано от мацка от класа
    ОоОоооОо боже
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

е добре де тя като живее при тях не схванах тя вечере при тях ли спи или на някоя пътека в коридора ...където спи тя там го правете бе \/
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Цитирай Първоначално написано от мацка от класа
    оффф и к'во ще прави с него клитор ще се завива с него ли

Напълно те разбирам. И аз не бих се съгласила на подобно нещо. Няма значение дали леглото е на баба и дядо, на родителите или друг близък човек. Не бих се чувствала удобно. Не бих го правила на леглото на друг човек, защото и на мен би ми било неприятно някой да го прави в моето леглот. Опитай се най-нормално да и обясниш как се чувстваш, вярвам, че ще те разбере. А тя няма ли легло всъщност? Не ми се вярва да спи при тях. Ако не може в тях, опитайте у вас.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    SF

Уби ме! Ами като толкова те е гнус директно си й кажи, 4е не искаш да го правите на тяхното легло. А тя мацката ти кво, собствено легло няма ли си? Или се възбужда от мисълта, 4е бабата и дядото са се клатели в тяхното

Робинята на Quench

Guest
    Автора... фантазираш...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моят приятел си има стая, но спи в хола на дивана, а техните на леглото в неговата стая. Спалнята е окупирана от баба му, която живее с тях. то апартаментът си е неин, де. Та понеже не ми е много удобно на дивана повечето случаи сме на леглото в неговата стая, в което спят родителите му. лошо няма-то е заслано, а не е по чаршафи, мятаме си по 1 възглавница и 1 одеало отгоре и действаме. не ми е гадно, напротив. Иначе компромисен вариант-2-3 одеала или юрган на пода и го правите там!

Мега фен Аватара на koalka
    Е, добре, тя няма ли си свое легло?Просто й кажи, че не се чувстваш комфортно.

ами покани я у вас и там го направете или и предложи да пробвате нещо разли4но и давайте на масата

Супер фен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си