- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Извинете, какво е любов?
a i btw mn obicham da se gushkam :PПървоначално написано от Анонимко
Ewala za kazanite dumi Tech-no. Radvam se na takiva kato teb... i naistina, ostanahme rqdkost, kakto se kazva veche daje i na sklad ni mqma![]()
![]()
много си прав наистина ...такива момичета са рядкост ....просто нямам думи като видя 12-13 годишно момиче да се държи за ръка с човек който може да и е баща а още по зле като ги видя да се натискат на някоя пейка .......
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Пич, разчувствах се =D>
"If you can't find something to live for, you better find something to die for..." [Tupac Shakur]
страшно си прав пич.В днешно време повечето момичета си мислят,че е модерно да се ходи с по голям от нея говорим за многооо голяма разлика а не 1-2 или било то 3 години разлика тва е съвсем нормално...смешно е да видиш някво дребно с голям добре сложен мъж и т.н. те стават за посмешище.Или пък другите момиче,които са на мнение,че момчетата на тяхната възраст са бебета...мм не мисля така вече бившето ми гадже с което днес се разделихме по взаимна причина беше колкото мен...обичахме се,но не държахме предостатъчно един ан друг...тъй че давайте шанс и на тези които са колкото вас...аз съм на мнението че е смешно 14 годишна с извинение пикла да ми ходи с 30 годишен аз също съм на 14 или по точно на 13 и аз съм все още малка,но не харесвам все още чички АХахахаХАХХА хайде стига толкоз че станах мноу подорбна![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
i az taka si mislq no pi4 ti gleda6 prez rozovi o4ila i kakto kaza "BAYO" ako ima takiva hora sa 1:1 000 000 000 taka 4e svali rozovite sloji 4ernite i hoi svalqi macki drugo ne moje da se polu4i i az iskam taka kakto ti napisa no ne moje vinagi si precakan po dobre svikni![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
така, минута мълчание за тези 'излишните' в тази тема
.................................................. .
мина ли вече? да предположим, че е минала
Как може някой да каже, че е влюбен в точно определен човек, например? Те са влюбени само в очакване на емоциите, към които са пристрастени. Същият човек след седмица би могъл да изпадне в немилост по някаква причина. А това не променя ли изцяло картината...
на нашия емоционален поглед върху потребностите и личностите ?
Е, за вас, на които им изглежда безинтересно - забравете и го приемете като една шега. Пуснете се по течението...
А за другите, да за тези, като ТЕБ, които искат да разберат повече - задълбочете се... но сами решете колко надълбоко искате да достигнете.
everybody's singin'
Първоначално написано от BAYO
![]()
everybody's singin'
Сигурен ли си?Първоначално написано от Teen-cho
Внимавай защото когато дечицата лъжат после ги болят коремчетата и трябва да чакат мама да ги цунка за да им мине
Това което се опитвам да ти кажа е че се лигавиш повече от 6 годишна пикла
Съмнявам се жените да търсят това в един мъж
Може би това е причината да си сам?
Първоначално написано от L_i_z_I
С1гласен с1м с мацката... готини думи... романтик си.. това е + за тебе.. не се притеснявай има време ще намериш мадамата за теб..
За всичко си има време..
Първоначално написано от BAYO
С тези думи направи надеждите му (ако по десетобалната с-ма ) са били 3 вече са -3![]()
А колкото то любов-та срещнеш ли подходящия човек ще разбереш какво е любов..
Как да разбера кой/коя е подходящия човек за мен - Повярвай ми ще разбереш още от пр1в поглед..п1рвата усмивка...п1рвата целувка..
е пич евала ти!!! ако сичките момчета мислеха като тебе...![]()
![]()
малко се срещат хора с такава душа и топлота скрита в нея.
няма любов
Малиии.. все едно мен описа.. хаха.. може и тъпо д прозвучи, но аз съм от тези хора, които търсят именно това, което ти, Teen-cho, си описал.. аз винаги съм била романтична няква и правя абсолютно всичко, което мога за дадения човек.. и преди 1 месец скъсахме с гаджето ми (вече бившото) и от периода от почти година, когато хбяхме заедно, са ми останали в главата предимно тези моменти, които ти описа.. някакви такива малки неща, които малко хора забелязват в днешно време и за които ЕВАЛАТА, че търсиш в едно момиче и че искаш момичето да прави тези малки неща..
наистина е мн готино.. а не просто единия секс без никква нежност и чувства..
нежността трябва да идва от сърцето на човека и той да иска да ти я даде тази нежност.. да я усетиш със сетивата си.. да я усетиш от целувките на човека, с когото си.. по собствената ти кожа.. по допира на любимия човек, по нещата които той/тя прави за теб..
много е готино.. но з жалост днес е рядко срещано явление..
SpAcE_LaDy ми да ви съберем ве. Така ще направим 2в1. Два решени проблема с един изтрел![]()
![]()
gPa3HuTeJl, батко, съгласен съм за любовта и за точния човек. Доста дълго я търсех, попадал съм на грешни следи, но наистина човек тряя да се вгледа малко по надълбоко, за да усети, че той/тя е човекът, който е търсил. Стига с тая външност, тя не значи нищо.
Цитат от Б.Борисов за БГ (може и за тва да послужи)
Какво е БГ - България отвънка е една красива страна, прочута със много неща по света, обвита в красив розов целоуфан с червени панделки, но отвътре е едно ла*но, и тоя целоуфан пречи на миризмата да се разнесе из света.
Та така и с любовта. Не усетиш ли допир с душата на човека, все едно нищо не си направил и чувството, което изпитваш, ще е краткотрайно, мимолетно, НЕ истинско
yaaa az su6tooПървоначално написано от azzinoth
![]()
ama bravo mn momi4eta 6te te iskat -dano da nameri6 podhodq6tata![]()
ha haaha e tva me razsmq ot surceeПървоначално написано от BAYO
![]()
ma stiga de prekaleno gadno e da go sravnqva6 s lubovta!
12-14 годишни се ЖЕНЯТ за 30 годишни(като една позната например...)Първоначално написано от BuzkatA
та по темата-просто не губи надежда..нз кфо др да ти кажа..
just a kid۵
Думите,които си написал са...прекрасни...и честно казано нз ква е причината все още да си нямаш приятелка след като има толкова мн,които да те харесат...![]()
Така,че НаДеЖдА!Ще дойде и твоето време и ако искаш да ти е по-лесно до момента,в който вече няма да си сам-най-добре не се влияй от чуждото мнение или пък доре щастие-всеки има момент на "слава" и момент на "падение"!Следователно-няма да се плашиш,копеуе!
А относно тва,че такива момчета са на изчезване и по-трудно се намират...според мен е вярно само до някаква степен,защото повечето момчета МОГАТ да бъдат НЕПОПРАВИМИ РОМАНТИЦИ,но сякаш се крият зад някава кожа,което е гадно за някои момичета...но все някой ден си проличава какви са всъщност...и,че и те мн често си мислят за тези и подобни неща като автора,но не смеят да го признаят дори пред себе си
![]()
не е честно!!!!!!!!НО любовта си живее,квото и да става!
![]()
Let the beats control your soul...
Нереално,лигаво,женско,глу аво!
Смешен пост!
Тряба да го кръстим "101 романтични идеи "
Ква е причината да си няма приятелка!?! Хах! Ми като си зает да пишеш такива глупости започваш да живееш във фантазията си и да забравяш за истинските изживявания. Един човек ,които наистина е изживявал такива неща,никога ама никога не би могъл да ги опише по този начин.