.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тема: mnogo sa mycha

nikola9311
    Guest

mnogo sa mycha

Iskam da vi razkaja za moq proble. Az sym momche na 14 godini. Ot okolo 3 meseca haresvam edno momiche ot sysedniq klas. Pitah momichetata ot nashiq klas dali moi da me uredqt s neq zashtoto sym sramejlif, no te otkazvat. Ne znam kak da i predloja.Strah me e che moje da mi otkaje. A ako go napravi moje i........... molq pomognete

Мега фен Аватара на koalka
    Какво означава да те уредят?Тъпо-ако тя не те харесва, не знам как ще стане...
    Еми, най-добре отиди и се запознай с нея, пък каквото стане.

Супер фен
    Ami kato nachalo otidi i se zapoznai s neq pyk natatyk moje ida se poluchi m/u vas neshto poveche ot priqtelstvo
    Обичам те <3 !!!

"много се мъча" Амин !
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Иаз бях така преди , но сега като натрупах опит.... така знаци за начало се запознаи с нея но запомни едно никога не е лажи за нещо било то , че бащати е богаташ и т.н. после покани да излезете (разбирасе ако всичко варви ок) и това е =D>
    Обновения форум Teenproblem.com

Guest
    az q poznavam
    ne mnogo
    dobre
    ma na edna ekskurziq sa opoznahme
    no ne moa usetq dali me haresva
    zashtoto az mn q haresvam

Guest
    da
    ma az q poznavam

mngo pyti sme si govorili
    s neq
    kogato i dvata klasa
    sa syberem
    az vinagi gledam da sedna okolo neq za da moga da si govorq s neq

Супер фен
    Запознайте се и сам си върши работата,ако трябва да я целуваш,пак ли ще извикаш някой друг ?!?!

Guest
    name da vikam drug obache az sym sramejlif i kato otida shi zapochna da se izchervqvam
    shi zapochna da se potq shi si zabraq gramatikata

Ако си срамежлив прочети това http://www.teenproblem.net/s/1282.html

Mius - the best mage
    Guest

/

сега че те познавам познавам те .. че сме в 1 клас в 1 клас сме , че познавам и момичето познавам го . Но ай ми убясни по skype какви са ти чувствата към нея . А вече ако са наистина много силни ще говоря с ...... знаеш кои ( ако сабера смелост да пренебрегна мойте чуства ) и 6те зема skype-a на вапросното момиче. Ако все пак ми откаже имам такав КОЗ че просто няма на каде .
    p.p не забравяй ,че имаш да говориш с някого ..

Абе кви са тея глупости от вас ве ще и взема скаипа и т.н. ако той не се справи сам с тази ситуация няма др начи.Сега момичетата са в такова положение че си мислят че са по-големи и мн ясно само чакат някое момче да доиде и да ги забие а не на някои си приятеля му да взима скаипа и т.н. един савет от мен прочети онова на ония линк и се оправи самичак защото аиде днес МОЖЕ да ти помогне някои приятел , но утре кой ще баде така , че стегни и се оправяй да не те оправя аз

Guest
    da
    ama edin 8 klasnik nali q zabivash mn vreme ama tq go otrqzvashe po nai gadniq nachin

Абе ти си мн тап кво кат него го е отрязвала на теб пак може да ти проварви ина си тактики и начини да и влизаш в положението , да я изслушваш, и наи-важното е да имаш тарпение за вс не може да стане вс на веднаш

Супер фен Аватара на Qnchety
    Най добре иди се запознай с нея и сам разбери дали те харесва. А дори и да ти откаже поне ше знаеш че си опитал!!!

Guest
    mi shi probam ama ma e strah da ne mi otkaji shot moji posle...............

Guest
    moga dda e pitam no otkaji li mi .......

Guest
    da ama otkaji li ................... skacham ot nekoi blok

Голям фен
    mi zapoznai se s neq,v slu4ai 4e ne q poznava6 o6te.zagovori q ne6to i po darjanieto bi tr da si proli4i dali te haresva.ako zabeleji6 nqkva simpatiq q zavedi v parka da si pogovorite( nz kade hodqt sega 14 godi6nite)
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Guest
    kak po dyrjanieto i da razbera dali me haresva

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Може и какво????? Пфф виж сега винаги си има 1 първи път за всичко, глупаво е да молиш някой да те уреди с еди си кой.. така ли ще караш цял живот??? Намери общ език с нея, сприятелете се и вече в зависимост как ще тругнат нещата ще решиш какво да направиш

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

Guest
    chi sym nameril obsht ezik s neq nameril sym. Che sme se spriatelili spriatelihme se ma ne mno go. =D> ama ako sa probam 100% shi kai ili ne ili sa sym zaeta ili neshto ot roda

Ей вие от 1992 на горе сте много тапи гледай не само от лошата но и от добрата страна ако пак не опиташ цял живот(е не цял живот , но докато е заравиш) ще се питаш еми ако е бях питал и ме харесва както гледаш от лошата така гледаи и от позитивната страна нищо не се знае пак и да ти откаже кво има много момичета на този свят няма смисал да се мачиш
    da ama otkaji li ................... skacham ot nekoi blok
    И за кво да правиш кефа на другите или сега да се направиш на интересен виш почна да става вече банален оправяи се стегнисе малко ти си срам за машкият пол ако всички разсаждаваха , като теб едва ли ще има някои с семейство(не са имали смелост да и кажат чувствата си ) или пак едва ли ще има хора(всички ще почнат да скачат от блоковете)

Guest
    ma to sa
    neinite priqtelki mi kazvat chi i tq mn ma haresva, no momichetata ot moq klas kavat che bila otvratena ot men kvo da napravq pls help

Е а стига вече ве не разбрали ?!?!? ДЕЙСТВАЙ ВЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си