- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mnogo sa mycha
Iskam da vi razkaja za moq proble. Az sym momche na 14 godini. Ot okolo 3 meseca haresvam edno momiche ot sysedniq klas. Pitah momichetata ot nashiq klas dali moi da me uredqt s neq zashtoto sym sramejlif, no te otkazvat. Ne znam kak da i predloja.Strah me e che moje da mi otkaje. A ako go napravi moje i........... molq pomognete
Какво означава да те уредят?Тъпо-ако тя не те харесва, не знам как ще стане...
Еми, най-добре отиди и се запознай с нея, пък каквото стане.
"много се мъча" Амин !
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Иаз бях така преди , но сега като натрупах опит.... така знаци за начало се запознаи с нея но запомни едно никога не е лажи за нещо било то , че бащати е богаташ и т.н. после покани да излезете (разбирасе ако всичко варви ок) и това е =D>
Обновения форум Teenproblem.com
az q poznavam
ne mnogo
dobre
ma na edna ekskurziq sa opoznahme
no ne moa usetq dali me haresva
zashtoto az mn q haresvam
da
ma az q poznavam
mngo pyti sme si govorili
s neq
kogato i dvata klasa
sa syberem
az vinagi gledam da sedna okolo neq za da moga da si govorq s neq
Запознайте се и сам си върши работата,ако трябва да я целуваш,пак ли ще извикаш някой друг ?!?!
name da vikam drug obache az sym sramejlif i kato otida shi zapochna da se izchervqvam
shi zapochna da se potq shi si zabraq gramatikata
Ако си срамежлив прочети това http://www.teenproblem.net/s/1282.html
сега че те познавам познавам те .. че сме в 1 клас в 1 клас сме , че познавам и момичето познавам го . Но ай ми убясни по skype какви са ти чувствата към нея . А вече ако са наистина много силни ще говоря с ...... знаеш кои ( ако сабера смелост да пренебрегна мойте чуства ) и 6те зема skype-a на вапросното момиче. Ако все пак ми откаже имам такав КОЗ че просто няма на каде .
p.p не забравяй ,че имаш да говориш с някого ..
Абе кви са тея глупости от вас ве ще и взема скаипа и т.н. ако той не се справи сам с тази ситуация няма др начи.Сега момичетата са в такова положение че си мислят че са по-големи и мн ясно само чакат някое момче да доиде и да ги забие а не на някои си приятеля му да взима скаипа и т.н. един савет от мен прочети онова на ония линк и се оправи самичак защото аиде днес МОЖЕ да ти помогне някои приятел , но утре кой ще бадетака , че стегни и се оправяй да не те оправя аз
![]()
![]()
![]()
![]()
da
ama edin 8 klasnik nali q zabivash mn vreme ama tq go otrqzvashe po nai gadniq nachin
Абе ти си мн тап кво кат него го е отрязвала на теб пак може да ти проварви ина си тактики и начини да и влизаш в положението , да я изслушваш, и наи-важното е да имаш тарпение за вс не може да стане вс на веднаш
Най добре иди се запознай с нея и сам разбери дали те харесва. А дори и да ти откаже поне ше знаеш че си опитал!!!
mi shi probam ama ma e strah da ne mi otkaji shot moji posle...............
moga dda e pitam no otkaji li mi .......
da ama otkaji li ................... skacham ot nekoi blok
mi zapoznai se s neq,v slu4ai 4e ne q poznava6 o6te.zagovori q ne6to i po darjanieto bi tr da si proli4i dali te haresva.ako zabeleji6 nqkva simpatiq q zavedi v parka da si pogovorite(nz kade hodqt sega 14 godi6nite)
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
kak po dyrjanieto i da razbera dali me haresva![]()
Може и какво?????Пфф виж сега винаги си има 1 първи път за всичко, глупаво е да молиш някой да те уреди с еди си кой.. така ли ще караш цял живот???
Намери общ език с нея, сприятелете се и вече в зависимост как ще тругнат нещата ще решиш какво да направиш
![]()
Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...
chi sym nameril obsht ezik s neq nameril sym. Che sme se spriatelili spriatelihme se ma ne mnogo. =D> ama ako sa probam 100% shi kai ili ne ili sa sym zaeta ili neshto ot roda
Ей вие от 1992 на горе сте много тапи гледай не само от лошата но и от добрата страна ако пак не опиташ цял живот(е не цял живот , но докато е заравиш) ще се питаш еми ако е бях питал и ме харесва както гледаш от лошата така гледаи и от позитивната страна нищо не се знае пак и да ти откаже кво има много момичета на този свят няма смисал да се мачишИ за кво да правиш кефа на другите или сега да се направиш на интересен виш почна да става вече банален оправяи се стегнисе малко ти си срам за машкият пол ако всички разсаждаваха , като теб едва ли ще има някои с семейство(не са имали смелост да и кажат чувствата си ) или пак едва ли ще има хора(всички ще почнат да скачат от блоковете)da ama otkaji li ................... skacham ot nekoi blok
ma to sa
neinite priqtelki mi kazvat chi i tq mn ma haresva, no momichetata ot moq klas kavat che bila otvratena ot menkvo da napravq pls help
Е а стига вече ве не разбрали ?!?!? ДЕЙСТВАЙ ВЕ