здравейте тийн-форумджии , сега да ви разкажа накратко за мен. аз съм едно момче, което бърка някъде и няма момиче, много съм отчаян, защото ми трябва такова, не съм усещал близост от доста доста доста време.. тоест не близост като да се целувам или да правя секс с някоя, а близост - да звъни за да ме чуе как съм от приятното чувство да е с мен, да ми дойде на гости да гледаме филм или докато спя, тя да дойде и да ме събуди, намазала устните си с мед и цункайки ме с тази сладост, която излъчват звездичките на небето, когато то е така чисто, че могат да си кажат всичко. да ме види докато се обличам след баня и в същото време да почервенея, защото до тогава и коремчето голичко не съм си показвал и да легне на легълцето прегърнала възглавничка, пуснала селин дион и очакваща моето присъствие. да изяде вкусните ми палачинки, които съм направил с толкоз труд.. лошу е да , добри моменти, добри чувства и сякаш след толкова време навлизам в реалността - защо няма така, защо не ми харесва да пораствам, защо исках годините да се върнат назад... нали казват, че за да намериш трябва да търсиш, а ако търсиш и търсиш безотказно и резултатът е по-малко и от нула и никоя не резбира нищо от подобни моменти, а единствено излизане на едно кафе, целуване за да я видят с кого ходи или купон и едно 'безчувствено' чукане . . . стига моля се, моля се в замяна на всичко това за по-горните преживявания, те са по-добри, те са блаженствени, но какво ли говоря, кой ли го е грижа
това е от мен, благодаря че прочетохте изказването ми