- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Извинете, какво е любов?
здравейте тийн-форумджии , сега да ви разкажа накратко за мен. аз съм едно момче, което бърка някъде и няма момиче, много съм отчаян, защото ми трябва такова, не съм усещал близост от доста доста доста време.. тоест не близост като да се целувам или да правя секс с някоя, а близост - да звъни за да ме чуе как съм от приятното чувство да е с мен, да ми дойде на гости да гледаме филм или докато спя, тя да дойде и да ме събуди, намазала устните си с мед и цункайки ме с тази сладост, която излъчват звездичките на небето, когато то е така чисто, че могат да си кажат всичко. да ме види докато се обличам след баня и в същото време да почервенея, защото до тогава и коремчето голичко не съм си показвал и да легне на легълцето прегърнала възглавничка, пуснала селин дион и очакваща моето присъствие. да изяде вкусните ми палачинки, които съм направил с толкоз труд..лошу е да , добри моменти, добри чувства и сякаш след толкова време навлизам в реалността - защо няма така, защо не ми харесва да пораствам, защо исках годините да се върнат назад... нали казват, че за да намериш трябва да търсиш, а ако търсиш и търсиш безотказно и резултатът е по-малко и от нула и никоя не резбира нищо от подобни моменти, а единствено излизане на едно кафе, целуване за да я видят с кого ходи или купон и едно 'безчувствено' чукане . . . стига моля се, моля се в замяна на всичко това за по-горните преживявания, те са по-добри, те са блаженствени, но какво ли говоря, кой ли го е грижа
това е от мен, благодаря че прочетохте изказването ми
everybody's singin'
много си прав, но в момента сме в едни много кофти времена ... 12-14 годишни ходят с 30 годишни и кво щото имат коли ...
много хора оценят това което получават и много малко дават ....
и така ... живота е тежък примири се ... но за всеки влак има пътници колкото и балнално да звучи!
Ти си готин...![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Е така е. Разочаровани сме от днешните момичета, както казваш на 12-14г. вече ходят с чичковци "Паричковци".Първоначално написано от BuzkatA
Много малко хора оценяват това, което получават, като любов и внимание. Такива хора вече и в складовете няма. Всичко е изчезнало. Или по една или по друга причина. Заети ли са, променили ли са се, от разочарованието наречено любов. Абе не знам ама ги няма вече такива. Или ако ги има са 1:1 000 000 000!
Хубави неща си описал. Дано повечето млади хора да оценяват точно тези малки жестове, а не да очакват гаджетата да им подаряват скъпи подаръци.
Пич, хареса ми какво си написал.Става ли да ползвам тия думи кат свалям мадами?Първоначално написано от Teen-cho
Живота може да е хубав ,може и да е гаден.Ти си мечтаеш за по-добрата страна,ама виждаш по-лошата. Да живееш в мечтите си значи да ги направиш реалност. Би било страхотно ако всеки се помъчи по-горните редове да ги превърне в собствен идеал в интимните отношения,така светът би станал по-добър.Всички трябва да се стремим към по-горната част от написаното и да не обръщаме внимание на последните редове (от поста ти
)
ама това да ходиш със богати чичковци си е пак любов
но любов към парите и скъпите подаръци /с една дума мацката работи "гадже"/
мен и се е случвало да ме предпочетат пред един мазен
30 годишен селянин пък той не беше богат дори просто имаше
една лада с която я караше до една отдалечена кръчма да се напиват като свине
Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража,
Лисица в гардероба,
Тигър в леглото
и Магаре,което да плаща за всичко това
Явно си голям романтик, в което няма нищо лошоНе се натъжавай и не се тревожи, има време кога да изживееш всички тези прекрасни моменти.
Ауу браво бравооо... =D>
Мале супер много ме разчувтваха дмите ти!Мога само да ти кажа,че си страхотенИ мисля,че дост скоро ще си намериш мацка,която заслужаваш.Найстина ти желая много много щастие.А препоръки към теб нямам..Това което си написал просто ме зарадва адски много..страхотно е,че има все още такива момчета =D> =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Всички в днешно време са станали ужасно груби и цинични и никой не оценява това,което си описал.Но ти си много прав и не бива да се отчайваш,защото за такива хора като теб,които наистна вярват в красотата на тези неща,вярват в красотата на чувствата,ще се намери някой като тях,за да я споделят.Пък и живота е пред теб.Защо ти търсиш,остави Тя сама да те намери.Явно си човек,който си струва.Не се притеснявай.И едно голямо ЕВАЛА,че мислиш тъка...Един съвет,не се променяй..! =D>
Бравооооо! Наистина добре казано! =D> =D> Аз не знам какво още чакат момичетата. Изпускат много, защото хора като теб в днешно време са малко! Продължавай да вярваш в красотата и магията на любовта, сигурна съм, че някой ден ще почувстваш тези ИСТИНСКИ моменти!![]()
Jivei divei i vsi4ko sha e okei
ще се ожениш ли за менПървоначално написано от Teen-cho
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Първоначално написано от L_i_z_I
Let The BEAT Control Your Body
абсолютно съгласна!Първоначално написано от Kianna
2 т. от правилника. Бан на профил
хей, вие наистина с тези мили думи ме накарахте да се усмихна, дам след като си излях малка част от душата ми олекна и сега съм по-добре
много ви благодаря, за дето ме подкрепяте и насърчавате
както казват в един филм 'просто се пусни по течението и висчко ще си дойде' , е аз така и ще направя
пп. някой да иска спускане ?![]()
и повече усмивки защото всичко е в самите нас, каквито убеждения изградим и запечатаме, към това ще се насочи нашият мозък, все пак ако си повтарям 'ах, невъзможно е да си намеря приятелка' то той се ограничава и търси всякакви доказателства за това, нали? така че няма място за отчаяние, трябва да го избутаме, посеем нови мисли в нашето подсъзнание, за да може то да ги използва по начина, който искаме
а и вие ми правите добри предложение, ето
@ SouL^*DiViNe - хехе аз това съм си написал във флиртче, че търся/предлагам брак :]]
о mine, не съм някой 100 годишен, едва 17
everybody's singin'
Ем... не вярвам на очите си о.0Първоначално написано от Teen-cho
На изчезване е вашия виииид![]()
Абе само да дрънкате знаете. Като е готин му вземете скайпа и излезте с него.Първоначално написано от Ice_Queen
На момчето му пожелавам да се научи да бъде силен а романтиката да остави за момичето което му докаже че я заслужава. А дотогава - да си гони целите.
Дрънкаме си..глупости.Първоначално написано от Digital
Стига си се заяждал де.
Нещо лошо в това да му покажем че сме оценили това което е написал?
"Готин" трябва ли задължително да значи - о да секси си илии...нещо такова!
2 т. от правилника. Бан на профил
Сякви имаПървоначално написано от ATAKABG
![]()
по постовете ти личи,че си момче мечтаПървоначално написано от Teen-cho
тъй,че не се очудвай ако получиш и др. предложения за брак
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Teen-cho Ами напрао мога да се влюбя в тебе хахаИ да ти кажа само да не се отчайваш..Според мен..не е чак толкова лошо да си сам..За всичко си има време и човек.Тъкмо ще ти остане време да помислиш какво точно искасш освен ако вече не си на ясно
Пожелавам ти успех..Дано скоро се почви момичето което търсиш
=D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
I az obi4am romsntikat i moga da q namerq vuv vsqko ne6to...za men dno sdene na plaja i gledae na zaleza / izgreva s lubimiq 4ovek e ne6to nezamnimo....i az mn pbim d agotvq na gadjeto si, i to za6toto v men jivee edna nepopravima romanti4ka, koqto si misli 4e s edni sladki, napraveni za nego toi mn 6te se trogne....I stradam ot vs tova, za6toto nqkak si ne moga da namerq nqkoi , koito da spodelq tezi momenti s men4esto sum bila na super romanti4ni mesta , no SAMA .....No ne spiram da se nadqvam
![]()
хахахахахаахах вий пък сте като момичетата и вие...(за ATAKABG и ХодещСъвет говоря...) като видят по-хубаво момиче от тях и почват да я псуват и т.н. ..![]()
за автУрЪ...и аз често си мисля за такива моменти ама...мечти...и не намирам кураж да го напиша даже...абе браво!
emi az pyk sym momche i syshto sym romantik i ako m inapravish sladko shte te cunkam i shte te zaobicham.Първоначално написано от Анонимко