.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    svetlio^
    Guest

ujas, ne znam kakvo da mislq!?

mn haresvam i obi4am edno momi4e, s koeto si pi6ehme samo po skype, no tq mi be6e pra6tala pic, a az po-k1sno i pratih i kato i pratih pic ne znam za6to ne mi pi6e ve4e kato predi, tolkova li sym grozen a kazva6e, 4e nqmalo zna4enie kakva mi e v1n6nostta, a tq e simpati4na, ne e mnogo hubava, no e priqtna i dvamata sme na 15 godini ako vi interresuva v1zrastta, vika mi kato 4ovek mn q kefq, no se pak iska da me vidi da ne se predstavqla prizraci i kato me vidq sigurno se e ot4aqla, toq k1f e grozen si e kazala, napravo 6e ida da se gr1mna

Пусни си снимката тука и ще ти кажем колко си грозен (по десетобалната)
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

svetlio^
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Пусни си снимката тука и ще ти кажем колко си грозен (по десетобалната)
    pusni si ti tvoita tuka i az 6e si q pusna togava, mn si hitar bravo! prosto mi puka za tva momi4e i ne mi puka ako 6e puskate t1pi komentari po-dobre ne pi6ete po temata!

От мен момичета не са бягали след като съм им показал снимката си
    Нямам причина да търся чуждо мнение
    Аз съм си хубавец (както и всички в родата ми де... семейна черта)
    Ти имаш проблем
    Казвам ти да си пуснеш снимката за да ти кажем дали притесненията ти са основателни
    Ако не щеш си е твой проблем
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Guest
    Ех, Интернет любов!
    Вземи се в ръце, бе!
    Ако ти е толкоз кофти за няк'ква мадама, дето въобще не си я помирисал, не ми се мисли к'во ти става като те отрежат в реалния живот.
    Не скачай от небостъргачи, вземи се в ръце.

ХА!

Guest
    О, да, забравих да добавя.
    Минало ли ти е през акъла, че може просто напоследък да е заета с нещо? И дори като е на компютъра си да е заета с домашни или просто да е решила да гледа филм, вместо да чати с интернет-свалячи?
    Пък и да не те е харесала, голям праз. Не всички могат да се похвалят с фотогеничност, това че някой не те харесва на снимка не значи, че трябва да се депресираш.

Хах... ОБИЧАМ ИНТЕРНЕТ!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    От мен момичета не са бягали след като съм им показал снимката си
    Нямам причина да търся чуждо мнение
    Аз съм си хубавец (както и всички в родата ми де... семейна черта)
    Ти имаш проблем
    Казвам ти да си пуснеш снимката за да ти кажем дали притесненията ти са основателни
    Ако не щеш си е твой проблем

Човек , защо на подписа ти не мога да дам "cancel" на тая програма do i give a damn? Аз неща да давам damn на никой!

Сега по темата: Интернет не е място за създаване на приятелства,камо ли любовни връзки.Работата не е в тва ,че си и пратил снимка, а че тя е изгубила интерес.Вече си й се разкрил целия,даже и лицето ти знае... какво ти е интересното тогава? Предстаави си ,че си Дон Жуан и си най-готиния пич , ще държиш ли връзка с момиче през кабел? А? Не е мъжкарско , не смяташ ли?Ако се държиш като такъв би я изкарал навън,за среща на живо.Не е задължително да ставате гаджета,да се жените ,да имате деца и тем подобни глупости. Да отидете на кафе като приятели е много по-яко и по-забавно.

Да потъртя:Седял си пред компа и си чакал,ама тя няма да дойде да ти се моли за каквото и да е.Трябвало е да я изведеш и да пренесеш събитията в реалността.Жените искат авантюри,по скайп единствените емоции са някой кат загуби на табла .

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    посредством снимката си може би ти наистина си убил до някаква степен интереса в нея. съгласи се все пак, че тайнственото е много по-интересно, отколкото явното и нескритото.
    може би ще е най-добре да я потърсиш в скайп и да я питаш директно
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с нея и я питай, може и от снимката да е било.И все пак в началото е важна външността...

От интернет любов нищо не излиза.Повярвай.

Guest
    xax gluposti govorite, tq e mnogo dale4e v moemnta v druga dyrjava i si idva za po 1 mesec 2-3 pyti v godinata, a ina4e az kato si q obi4am tva vas ne vi zasqga sy6to i ne me interesuva kakvo mislite, prosto nqma realen jivot ve4e i roi vie da si mislite, 4e vsi4ko pri vas e samo v realniq jivot, ne e taka...

Язък за 15-те ти години, знаеш колкото третокласниче. Сваляй си мадамите по 'скайпа' и не търси чуждото мнение, истината боли, свалячо.

Ами да ти кажа чесно недей много да се задълбочаваш в тия връзки по интернет.В 90% от случайте нищо не се получава.Моето мнение е,че е по -добре нищо да не е започвало между вас,защото така или иначе този който страда щеше да си ти
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от evil
    Язък за 15-те ти години, знаеш колкото третокласниче. Сваляй си мадамите по 'скайпа' и не търси чуждото мнение, истината боли, свалячо.
    =D>

Поредния прецакан от клавиатурата!!!
    Light The Universe

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Може би и се е убил интереса. По принцип много по-интересно е когато не знаеш кой е човека, който седи от другата страна
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne mojesh li da i se vklu4i6 v Skype i da q popitash kak e,kakvo pravi.. ?Moje da e nqmala vreme...napravo q popitai kakvo misli za teb.Ako ti kaje 4e ne te e haresala golqma rabota.Ne e edinstvena,pyk i govorim za internet lubov.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Не знам колко може да ти пука за човек, с който само си си чатил. Но весе пак щом казваш. На мен ми е доста трудно да определя защо тази девойка ти се сърди, но искам можеш просто да я попиташ. Не вярва да е кой знае какив срам това. Друго не ми идва на акъл.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

svetlio^
    Guest
    mnogo me razkolebahte, veroqtno ste pravi, no se vodq po tova, koeto mi e otv1tre kvo da napravq, moje da s1m zabluden i naiven, a moje mi prosto sym edin t1p oligofren, kompleksar, koito trqq da se zarovi v edna dupka! vse taq, triite mi posta...

Цитирай Първоначално написано от evil
    ахахахаха
    ethered!
    =D>

Guest

ха

Цитирай Първоначално написано от svetlio^
    mnogo me razkolebahte, veroqtno ste pravi, no se vodq po tova, koeto mi e otv1tre kvo da napravq, moje da s1m zabluden i naiven, a moje mi prosto sym edin t1p oligofren, kompleksar, koito trqq da se zarovi v edna dupka! vse taq, triite mi posta...
    vij kak znaish

Guest
    are stiga s tva 4e ot internet vryzkite ni6to ne izlizalo 6tot az se zapoznax s edno mom4e prez irc predi pove4e ot godina i v nA4aloto si bqxme uredili sre6ta samo 4e na men mi se vidq grozen i izob6to ne se poqvix i sega tolkova vreme sled tova pak se vidqxme i sme ludo vlubeni taka4e po-dobre 4e ne se vidqxme togava za6toto nqma6e da e su6toto taka 4e i v tvoq slu4ai moje da se slu4i su6toto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си