Просто е непоносимо. Осъзнах че съм влюбен, а нищо няма да излезе. Нейни приятелки са ми казвали какво тя мисли за мене - че съм страхотен като човек, но съм грозен. Чувствам се все едно няма смисъл да живея. Ако и кажа всичко направо, искрено, тя ще ме отхвърли, понеже ми е ясна - колкото и да казват момичетата, че искат да им го кажат направо, ще съм учуден ако дори една с чиста съвест каже , че не желае само недостъпните момчета, тези, които не може да има, както казва моята възлюбена. Малък съм, да , на 14, но знам какво е да си ИСТИНСКИ влюбен. Познававм я много добре - от близо две - три години... И ДОРИ ХОРАТА ДА МИ КАЗВАТ, ЧЕ ЩОМ СЪМ ТОЛКОВА СИГУРЕН, ЧЕ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ, ТРЯБВА ДА Я, цитирам "ЗАЕБЪ", АЗ НЕ УМЕЯ ДА СЕ ПРЕДАВАМ И ТЪРСЯ ЕДНА МАЛКА НАДЕЖДА, КОЯТО ДА МЕ СПАСИ. Казват и че съм отчаян - след толкова разочарования клкото моите е нормално. казват че не е само тя? ЗА МЕН Е ЕДИНСТВЕНА.
моля ви, споделете ми някакъв опит, кажете ми честно - с основание ли съм убеден, че тя не ме дори забелязва?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не трябва да страдаш чак толкова много, трябва да приемеш, че не е само тя.Знам, че може би искаш само нея, но не можеш да я имаш и трябва да се примириш.Има толкова момичета.
Глупости, ще го преживееш ще видиш. След няколко години дори няма да я помниш.Първоначално написано от Анонимко
hm...w mnogo shodna situaciq sam i tre razbiram! no znae6 li... mnogo mislih i ne si zaslujawa da si trepe6 nervite i salzite za nqkoi koito ne ocenq 4uwstwata ti! sega 6te ti e mnogo mila i kato q vidi6 6te te boli,no postarai se da vijda6 i drugite momi4eta,ne samo neq! aide znam 4e e trudno no se opitai! uspeh![]()
...
И аз често си мисля така, но размишленията ми винаги завършват с мисълта , че дори само като си представя, че съм я забравил и умирам от яд. Отчаян романтик съм.То тука съм поредния ревльо, който си мисли че е по-различен от останалите... Не съм, не си го мисля, нали за тва съм тука - тези, които са в СЪЩОТО положение катомене да кажат при тях има ли някакво...хах, не знам, развитие.
![]()
Бих искал да попитам автора на темата как се е опитвал да й се хареса. Ако може го опиши по-подробно.
Как, излизаме, говорим си - дотук само като прятели. Доста време прекарваме у нас или у тях, така да се каже, показвам и каквото на мен ми показват на уроците по китара. Някой и казал, че съм добър, и тя ме помоли да я понауча каквото знам... Гледам да съм забавен покрай сериозното, тук - таме по някой комплимент. Хах, Digital, за заглавието на темата - първото нещо, което ми дойде наум, ако ти е толкова смешна бих я променил.![]()
ei kato za na4alo ne trqbva da si siguren 4e kato neini priqtelki kazvat taka tova e vqrno..nai dobre i kaji vsi4ko koeto 4ustva6 kym neq ili pokaji i ako tq ne spodelq 4ustvata ti togava 6te ste pone priqteli.sega 6te kaje6 ne moga da sym samo priqtel s neq za da si okolo neq kogato ima nujda ot teb mojete da ste pone fr ako ne drugo...no pyrvo pokaji 4ustvata si nai dobre! uspeh![]()
Опитай да й обясниш какво чувстваш,ако не те е страх,че ще те отреже..пр-ките не винаги казват истината..има завист;ревност и мн други чувства м/у момичета..спорем мен опитай,а ако те отреже просто я забрави..ти можеш.... УСПЕХ!
DoN`T SaY YoU LoVe Me UnLeSs YoU ReAlLY MeAn It CaUsE I MiGhT Do SoMeThInG CrAzY LiKe BeLiEvE It!!!
ostavi si skype-a
Приятелките и ти казвали...
А тя какво ти казва?Или ти си влюбен,но не можеш да говориш с нея?Няма нищо лошо в това да показваш чувствата си.Ако и тя има нещо към теб,би трябвало да ти каже,ако я попиташ.Нищо няма да изгубиш,може само да пропуснеш шанса си,ако не говориш директно с нея(а не чрез приятелките и).
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Hmm i az do skoro si misleh,che e samo toi.Bqh kato kon s kapaci.Ne vijdah nikoi durg i iskah samo nego.No osyznah,che jivota e tvyrde kratyk i taka kato se izmychvam,stradam i samo placha,i chakam toi da se vyrne - si gubq vremeto.Ogledah se.Vidqh,che ima mnogo krai men,po - dobri ot nego.E,oshte sym sama i go osyznavam,no iskah da ti kaja s tova,che i ti skoro nqma da mislish taka,kakto v momenta.Poleka shte zapochnat da iztivat chuvstvata ti kym neq,shte spresh da mislish tolkova za neq i sled vrmee dori shte se ptiash kakvo tolkova si i haresval,che taka si tichal postoqnno sled neq.NE si struva da si propilqvash jivota za neq.Shtom tyrsi vynshnata,a ne vytreshnata krasota - ne e za teb.Ne si zaslujava da propilqvahs poveche ot vremeto si,za da se samosyjelqvash i da stradash.
Признай и чувствата си, ако така ти подсказва сърцето, пък каквото сабя покаже...Ако не се получи в крайна сметка не идва края на света, ще го преодолееш.![]()
Примири се и си намери друга.Не е единствена а и на 14 едва ли можеш да кажеш "Тя е единствена"![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Съгласна съм с това мнение =D>Първоначално написано от ABSOLUT`me
Направи това което ти каза ABSOLUT`me,а ако и тя ти каже че не те харесва и т.н примири се надали на 14 години може да твърдиш че тя е единствената имаш мн време да се влюбваш,не се примиряваи с един отказ.Ще срещнеш момиче което да отвърне на чувствата ти,но не се отчаиваи,отчаянието няма да ти помогне за нищо.Горе главата животът е пред теб.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Пич когато се влюбих в майка и аз знаех че нищо няма да излезе още повече да е прасна одразд ! Но ето ме след 2 години, тя напусна баща ми оженихме се и ся живеем заедно![]()
напълно съм съгласна..Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
все някога трябва да говориш с нея,ако ли не все някак се опитай да я забравиш,не си внушавай,че тя е 'единствената',отвори си очите ще видиш,че има и други!![]()
Now I will tell you what I've done for you..
50 thousand tears I've cried
Screaming, deceiving, and bleeding for you
And you still won't hear me...
ДА БЕ... ПРЕЖИВЯЛА СЪМ ГО СЪщОТО... АМА Я СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАТО ГОВОРИ С НЕЯ КВО шЕ СТАНЕ... АКО НЕ ГО ХАРЕСВА щЕ РЪСИ НЕКВИ ПРОСТОТИИ " ОБИчАМ ТЕ САМО КАТО ПРИЯТЕЛ" бла-бла... А НА МЕН КВО МИ КАЗА ТОГАВА МОЯТ ВЪЗЛюБЕН " ТИ СИ МОМИчЕ КАТО МОМИчЕ..."А НЕ.... А КВО ДА СЪМ... МОМчЕ
![]()
ПОСЛЕ ПРОДЪЛЖИХ ДА СЕ ВЛАчА СЛЕД НЕГО... СЕКИ ДЕН ГО ВИЖДАМ И ВСЕКИ ДЕН ВСЕ ОщЕ МЕ БОЛИ...
НО КАКТО СИ МИСЛЕХ чЕ ЖИВОТА МИ Е СКАПАН И СЪМ ТЪПА, ГРОЗНА, СМОТАНА (НЕ Е ТАКА!) СЕ ПОЯВИ МОЕТО МЕчЕ... И РАЗБРАХ КАКВО Е ИСТИНСКАТА ЛюБОВ...КОЛКОТО И ДА Я ОБИчАш, КОЛКОТО И ДА ТЕ БОЛИ, МАЙ НАИСТИНА щЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА ГОВОРИш С НЕЯ... ЗА ДА СЕ ОТКЪСНЕш ОТ МИНАЛОТО И ДА ПРОДЪЛЖИш С НЯКОЯ ДРУГА ПО-ДОБРА... ВЯРНО чЕ СИчКИ щЕ ГИ СРАВНЯВАш С НЕЯ НО ВСЕ ПАК СИ НА 14 ИМА ОщЕ МНОГО КВО ДА ВИДИш...
Вие на хероин ли сте бе?
Помили в/у това. Казано е много простичко. Отиваш говориш - ако не стане работата, както ти искаш , остави, не продължавай да се инатиш, проятелството понякога е по-хубаво от любовта. От личен опит ти го казвам.Първоначално написано от LosT`HearT
![]()
Мммм колко си сладък
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Ако неш'то не ти харесва, дай твоя да сложа, а пък ако и тва не те устройва ще я сменя ...Първоначално написано от Digital
И ще е тая зор секи ме коментира , я за аватара, я за подписа, я за постовете ми ...
![]()