.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    BapBap4e
    Guest

Проблем с приятелката ми...

Ами значи.. трудно ми е да го напиша защото много ме е срам...Но , ето я и моята история...Аз съм на 14 години и съм доста хубав на външен вид, но имам един "малък" проблем.Момче съм, но нямам пенис а вагина .Както казах на външен вид съм доста хубав, и досега да съм водил активен полов живот но единственият ми проблем е вагината...Представяте ли си гелдката когато навия някакво момиче за секс, събувам си гащите и тя почва да крещи когато види 'това'. .Много пъти съм се замислял за самоубийство, но смятам че това не е решението.Дори съм имал три връзки когато НЕ съм искал секс с момичета, но в крайна сметка винаги съм попадал на 'загорели' които искат да го направят, и накрая ме напускат защото им отказвам .Моля ви посъветвайте ме какво да направя, или поне ме успокойте защото не мога да търпя тази гледка.И моля ви без предложения 'хвани си момче'.
    п.п.Темата не е шега!

Guest
    Pi6a se Juan_Brujo v irc tam mi pomognete!

ИМАШ 4УВСТВО ЗА ХУМОР

Guest
    Juan`Brujo izvinqvaite

BapBap4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Pi6a se Juan_Brujo v irc tam mi pomognete!
    Ще те помоля да не се шегуваш с мен, защото проблемът ми е наистина сериозен .

Guest
    A Momche li si naistina shtom imash vagina?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ИМАШ 4УВСТВО ЗА ХУМОР
    мерси
    п.п. не не съм tonib` =.=

BapBap4e
    Guest
    Фигурата ми е мъжка, нямам цици имам една тъпа и толкова омразна путка

Цитирай Първоначално написано от BapBap4e
    Фигурата ми е мъжка, нямам цици имам една тъпа и толкова омразна п*тка
    ми зна4и си хемафродит нищо не можеш да направиш по въпроса

BapBap4e
    Guest
    Надявам се и ан други мнения защото все пак трябва да има някакъв начин.Моля ви помогнете ми

Unknown-19
    Guest

Или е тъпанар със сериозни психични отклонения ама то и тука не може да направи нищо по въпроса

tonib`
    Guest
    Molq vi BapBap4e i as imam su6tiq problem... pomognete mi! Kazvam se antonio i u4a v u4ili6te bogorov vuv varna... osmi klas sum!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tonib`
    Molq vi BapBap4e i as imam su6tiq problem... pomognete mi! Kazvam se antonio i u4a v u4ili6te bogorov vuv varna... osmi klas sum!
    тъп гей

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tonib`
    тъп гей
    umen gei!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Женско, което изглежда като мъжко си може би
    И на 14-активен полов живот...

Иначе тфа беше тъпо- по-смешни ебавки не можете ли да измислите?
    хъхъ..

DZVERA
    Guest
    брат виш са мислиш 4е имаш вагина!! такам и изглейдаш като мом4е !!!така на4и да ти кажа ГЬЗЬТ ТИ НЕ Е ВАГИНА!!! а за пишката просто я потьрси там триаа да е някаде

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    ai hoi si prisadi edna krastavica.... idiot

Re: Проблем с приятелката ми...

Ами значи.. трудно ми е да го напиша защото много ме е срам...Но , ето я и моята история...Аз съм на 14 години и съм доста хубав на външен вид, но имам един "малък" проблем.Момче съм, но нямам пенис а вагина .Както казах на външен вид съм доста хубав, и досега да съм водил активен полов живот но единственият ми проблем е вагината...Представяте ли си гелдката когато навия някакво момиче за секс, събувам си гащите и тя почва да крещи когато види 'това'. .Много пъти съм се замислял за самоубийство, но смятам че това не е решението.Дори съм имал три връзки когато НЕ съм искал секс с момичета, но в крайна сметка винаги съм попадал на 'загорели' които искат да го направят, и накрая ме напускат защото им отказвам .Моля ви посъветвайте ме какво да направя, или поне ме успокойте защото не мога да търпя тази гледка.И моля ви без предложения 'хвани си момче'.
    п.п.Темата не е шега!

Аз не знам дали изобщо говориш истина.Как си момче и немаш кур.
    Ти травестит ли си,лизбийка ли си,гей ли си не знам.Аз не искам да те обиждам,но направо не мога да ти повярвам на една дума,която си писал.Щом кат немаш кур значи си жена или травестит ка такива работи.Казах вече.Аре да не продължавам че ше почвам да говоря още гадости за тебе.Темата ти ако не е бъзик-значи си жена травестит и т.н.Ако темата ти е шега-добре си избъзикал.
    Преслава е №1 певица в България.

Супер фен
    Hermafroditite nqmat normalna vagina ili normalen penis...smisal ako edno m e hermafrodit nqma norm vagina,a zna4i organa e klitor s testisi...lekar mi go e obesnqval tova,taka 4e mai temata e ebavka

еееххххх големи фантазьори се извъдиха
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Guest
    Май те е хванала радиацията от Чернобил
    Намери си някоя приятелка да си лижете

Guest
    като гледам постовете се очудвам колко тъпи заядливи и необразовани хора има в тоя форум

НАДЯВАМ СЕ темата да е ебавка но ако не е твоя проблем е свързан с нарушената структора на гените ти и най явече на малка но фатална грешка

пак повтарям НАДЯВАМ СЕ да се ебаваш но наистина съществуват хора с твоя проблем

за съжаление не мога да ти помогна със съвет освен да намериш момиче с което наистина се обичате и това да няма значение

и не забравяй че така си се родил и не се връзвай на педерастии като по-горните двайсетина поста

Хахахахаха ми Присъди си хуй бе.. Да еба тъпите ви теми..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

а и щях да питам като си хванеш приятелка... коя от двете ви играе ролята на момичето ТИ или ТЯ?? или стани Лезбиика и са лижете
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Хаха ше си изкаш тампони от приятелката...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си