.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Помощ...!

`70n1b`
    Guest

Помощ...!

Ами проблема ми е такъв..Сега съм на 19 години, момче съм.Когато бях малък много си играх с чурката, чикийки, дърпане, разтягане и т.н. Проблемът ми сега е че сега като вървя и се спъвам в нея. Какво а направя ???Моля ви сериозни предложения без рязане или операций.Една от идеите ми беше да си я увивам на врата като ланец но няма да е мнго приятна гледка...Другата ми идея беше около круста да я увивам но не ми беше удобно..Моля ви дайте ми своите предложения.

Guest
    Mi radvai se! Vij kolko mnogo mom4eta iskat ta imat dulga churka! Mojesh da ebesh momicheto ot drugata staq. Primerno gledash televiziq i tq v sushtiq moment si go ruga

Guest
    I az mislq che e mnogo udobno.. kupi si dwuetajno leglo i i go rychkai otdolu

da mn dobra ideq

хахахха късметлия
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Град
    In The Heart of Darkness
    Не спирам да се чудя кви идиоти се раждат на тази земя!!!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    Varna

Re: Помощ...!

Цитирай Първоначално написано от `70n1b`
    Ами проблема ми е такъв..Сега съм на 19 години, момче съм.Когато бях малък много си играх с чурката, чикийки, дърпане, разтягане и т.н. Проблемът ми сега е че сега като вървя и се спъвам в нея. Какво а направя ???Моля ви сериозни предложения без рязане или операций.Една от идеите ми беше да си я увивам на врата като ланец но няма да е мнго приятна гледка...Другата ми идея беше около круста да я увивам но не ми беше удобно..Моля ви дайте ми своите предложения.
    O6te edin kato "дупето"......... Oniq s malka pataka, puk toq s golqma........
    Ti ako ima6e takuv hui bi trqbvalo da hodi6 s katetar s dve ili tri banki kruv......
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София
    offfff taq tema trqbva da se zakluchi,a da kaja na avtora-ti si mnogo zle

Re: Помощ...!

Цитирай Първоначално написано от kuber
    Ti ako ima6e takuv "мъжки полов орган" bi trqbvalo da hodi6 s katetar s dve ili tri banki kruv......

Мега фен Аватара на koalka
    т.11 от Правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си