- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ...!
Ами проблема ми е такъв..Сега съм на 19 години, момче съм.Когато бях малък много си играх с чурката, чикийки, дърпане, разтягане и т.н. Проблемът ми сега е че сега като вървя и се спъвам в нея.Какво а направя ???Моля ви сериозни предложения без рязане или операций.Една от идеите ми беше да си я увивам на врата като ланец но няма да е мнго приятна гледка...Другата ми идея беше около круста да я увивам но не ми беше удобно..Моля ви дайте ми своите предложения.
![]()
Mi radvai se! Vij kolko mnogo mom4eta iskat ta imat dulga churka! Mojesh da ebesh momicheto ot drugata staq. Primerno gledash televiziq i tq v sushtiq moment si go ruga
I az mislq che e mnogo udobno.. kupi si dwuetajno leglo i i go rychkai otdolu![]()
хахахха късметлия![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
O6te edin kato "дупето"......... Oniq s malka pataka, puk toq s golqma........Първоначално написано от `70n1b`
Ti ako ima6e takuv hui bi trqbvalo da hodi6 s katetar s dve ili tri banki kruv......
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от kuber
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()