.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Соня
    Guest

Кофти ми е че му се смеят...

Казвам се Соня Илиева от Пловдив. С приятеля ми ходим от около 5 месеца.И двамата сме на 16.Аз съм девствена - той не (но го е правил 1 или 2 пъти)Аз все още не искам да го правим... просто не искам и той разбира се е съгласен да чака колото трябва...само че има проблем че всички му се смеят все едно... и му казват абе махай го туий момиче.момичетата са за да ги ебеш...на мен ми става мн гадно от това... не знам да го направя ли с него или не ? и въобще правилно ли е да ми е гадно ... ???

Няма смисъл да го направиш щом не си готова и не си сигурна, заради тъпото мнение на околните.Кога решиш че ти е време тогава

ако е наистина свестен и има сериозни 4увства няма да му прави впе4атление какво говорят другите и ще те4ака колкоото време е нужно!...недей да бързаш направи го когато си готова!

Да си девствен не е нещо лошо,а дори напротив-мн си е хубаво.ако ти си готова да си дадеш нещо толкова...хмм...ценно да речем,направи го.а колкото до това,че ти е кофти,не им обращай внимание!!!и на мен преди време ми се продиграваха,че гаджето ми е мн по-високо от мен,но не ми пукаше!важното е да го обичаш истински и помни че може мн хора да ви завиждат и да искат да ви разделят!да не ти пука!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Съгласна съм с всички мнения дотук...
    Въобще не слушай другите хора..важното е,че приятелят ти не мисли като тях (нали?) и те разбира! Направи го когато сметнеш за добре, когато си готова,но не и защото му се подиграват! И той сигурно не ги слуша...така че спокс
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Варна

Re: Кофти ми е че му се смеят...

Цитирай Първоначално написано от Соня
    Казвам се Соня Илиева от Пловдив. С приятеля ми ходим от около 5 месеца.И двамата сме на 16.Аз съм девствена - той не (но го е правил 1 или 2 пъти)Аз все още не искам да го правим... просто не искам и той разбира се е съгласен да чака колото трябва...само че има проблем че всички му се смеят все едно... и му казват абе махай го туий момиче.момичетата са за да ги ебеш...на мен ми става мн гадно от това... не знам да го направя ли с него или не ? и въобще правилно ли е да ми е гадно ... ???
    Въобще не трябва да им обръщате внимание на такива комплексарчета!
    Щом той ти е казал,че ще чака колкото е необходимо значи не му пука от това което те говорят.Поне знаеш,че си имаш свясна половинка до тебе която няма да те захвърли като парцал,заради секса,защото явно изпитва някакви чувства към тебе!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    -А прави ли ти се?
    -Не.
    Еми тогава си отстоявай позицията..когато - тогава..те и приятелите му толкова разбират от секс..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Защо хората толкова много се притесняват от чуждото мнение да не ти пука кво казват другите
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Те,за да говорят така,значи са големи пикльовци. Ако приятелят ти не е като тях и те обича,ще е склонен да те чака толкова,колкото ти е необходимо(е,стига да не възнаамеряваш да ставаш монахиня )

Ima edna prikazka koqto mnogo mi haresva "Ne mi puka kakvo mislqt drugite za men, puka mi kakvo mislqt tezi za koito mi puka!!!" taka 4e tvoq pi4 qvno e svesten i 6tom si e precenil taka qvno darji na teb, taka 4e ne obra6tai vnimanie na drugite i go napravi kogato se po4uvstva6 gotova nezavisimo dali 6te e s nego ili ne ...

Град
    Varna
    E dobrede te tezi negovite "averi", kavo o4akvat ot nego da te nasilili...
    Ami neka si go bazikat, ako durji na teb 5te zareji tqh, a koli puk ne teb.
    Istinata e 4e veroqtno 6te zareji teb, ako ne mu pusne6 skoro...
    A mjdu drugoto kakvo mu pre4i da gi izluje...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Виш той ако те обича и даржи на теб няма да го направи ще те исчака когато се почувстваш наистина готова пак ако те остави значи е глупак и полсе той-ще те гони ако не се чувстваш готова според мен не е редно да го правиш но все пак ти си знаеш касмет.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен
    Какви приятели са, щом говорят така! И той продължава да общува с тях? Много е зле! Да не ти пука, само простак и безчувствен човек би говорил така.

Град
    ПрИ АнГеЛиТе В нЕбЕтО...
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ако е наистина свестен и има сериозни 4увства няма да му прави впе4атление какво говорят другите и ще те4ака колкоото време е нужно!...недей да бързаш направи го когато си готова!
    Съгласна съм!

i az bqh na tozi princip predi, 4e dokato ne sum gotova nqma smisal da se burza... i mislq 4e ne trqbva da go pravish samo za6toto nqkoi si kazva 4e tova e tupo! jivota si e tvoi i 6tom s mom4eto se obi4ate i vi e priqtno zaedno, ne bi trqbvalo ediniq sex da e pre4ka .. na kratko: da ne ti puka za mnenieto na drugite, jivei si jivota kakto iskash :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Направи го не заради другите, не заради приятеля си, а само заради 1 човек-заради себе си. Направи го,когато си сигурна, че е правилно, когато го почувстваш и го желаеш. След като е с теб 5 месеца значи не е безразличен и би те поизчакал още. Успех!

Прави са ! Ти го разиграваш.

Guest

Re: Кофти ми е че му се смеят...

Цитирай Първоначално написано от Соня
    Гледай American Pie 5 - точно за теб е

Заеби ги кво говорят тия,ако той те обича няма да ги слуша и ще остане с теб :P

Guest
    zna4iii obliji mu topkite zahapi mu glavi4kata da ti go nabode otzad i gotovo

хе хе .. просто изчакайте гостите на манастира да си отидат и тогава си говорете за любофф .. така няма да има кой да ви се смее
    На улицата спомени под формата на белези..
    нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си