.

Виж резултатите на анкетата: За или Против аналното съвокупление?

Гласували
38. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За! (Wunderbаr!)

13 34,21%
  • Против! (Ползвам ануса си, само за да сера!)

25 65,79%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Цепим ли анално?

Четох тука някви други теми и противоречиви мнения, та ми хрумна да направя тази тема за да отчетем каква е статистиката на този форум. Сиреч, какъв брой хора практикуват анален секс Не се срамувайте да гласувате, анкетата е анонимна. Споделяйте и мнения разбирасе ако желаете...

Гласувах за.

Това за мен ми е най-приятното място да вкарвам.
    Преслава е №1 певица в България.

Браво, един осмелил се да гласува най-накрая. Давайте всички, анкетата не хапе.

Супер фен
    Glasuvah za!Az obojavam analniq sex! =D>

Цък -
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

рика
    Guest
    И аз съм за!

На мен пък ми се счупи цефта!!!
    Light The Universe

Аз гласувах за

Анкетата ми просперира обаче

Супер фен Аватара на Barbie
    На този етап нямам мнение, тъй като не съм опитвала. Приятелят ми яко прояви желание, най-вероятно ще се съглася да пробваме, въпреки че на мен традиционният секс си ми е абсолютно достатъчен.

Но имам въпрос - защо мъжете проявяват такъв ентусиазъм за анален секс? За вас каква е разликата? Изобщо не мога да си го обясня...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Аз няма да гласувам...
    Въпреки 4е на скоро опитах..
    Е не съм очарована..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Докато не боли, би могло да е приятно. Но навътре много боли и ми става тъпо.

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    На този етап нямам мнение, тъй като не съм опитвала. Приятелят ми яко прояви желание, най-вероятно ще се съглася да пробваме, въпреки че на мен традиционният секс си ми е абсолютно достатъчен.

Но имам въпрос - защо мъжете проявяват такъв ентусиазъм за анален секс? За вас каква е разликата? Изобщо не мога да си го обясня...
    Защото,скъпа,на мъжете име е тясничко там!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Повече от фен
    Aз съм против!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Гласувах против, а анкетата е направена просташко..

Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Цитирай Първоначално написано от Barbie

Защото,скъпа,на мъжете име е тясничко там!
    Много момичета и иначе са си теснички. Освен това има пози, при които стените на влагалището съвсем плътно обхващат члена...скъпа.

Все пак въпроса ми е към момчетата (тези, които имат достатъчно наличен опит) - има ли разлика в усещането. Като вземем предвид, че и влагалището, особено при по-млади момичета, е доста тясно.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    На този етап не си давам дупето...
    Може би в едно по-добро време...far,far away...Хората се променят.
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен
    А след като има влагалище, мъжете защо искат свирки? А и ти защо искаш да те лижат или да ти стимулират клитора, след като си имаш влагалище и то е направено за секс?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Не съм пробвала, нямам и намерение, но, на когото му харесва, нека го прави, щом може и и иска....

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Гласувах против, а анкетата е направена просташко..
    Струва ми се, че не си достатъчно широко скроена, че да ги разбираш тези работи

Guest
    Protiv!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А след като има влагалище, мъжете защо искат свирки? А и ти защо искаш да те лижат или да ти стимулират клитора, след като си имаш влагалище и то е направено за секс?
    Свирката е по-различна от секса. Не разполагам с пенис, но вярвам, че усещането от стимулиране с устни, език или ръчичка е по-различно от самия полов акт. Същото се отнася и за клитора - той е далеч по-богат на нервни окончания от всяка друга част от женското тяло...реално удоволствието от секса до голяма степен идва от неговата стимулация - тъй че, различно е. Но ми се струва, че би трябвало чувството за мъжа при вагинален (особено с младо момиче, което не е раждало и мускулатурата е доста стегната) и анален секс да е сходно. И тъй като, повтарям, аз мъжки полов орган си нямам, че да знам, питам младежите - каква е разликата в усещането. Не разбирам какъв е проблемът с моя въпрос.

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv

hi

Az glasuvax "ZA".Analniqt sex e vid raznoobrazie i moje da e super gotin ako se pravi kakto pravi i ne zavisi samo ot mom4eto a i ot momi4eto vse pak ne trqbva da stoim kato darveta i da 4akame samo da ni go mu6kat..vse pak sexa e za vzaimno udovolstvie.

Град
    София
    glasuvah protiv,zashtoto opredeleno ne sam golqma pochitatelka,pravila sam go,no opredeleno tradicionnoto me vleche poveche....a i az da kaja-anketata naistina e malko prostashka,ne se obijdai ama trqbvashe malko po-cenzurirano da pishesh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си