- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- az sam ruso sineoko 13 godi6no mom4e koeto dale4 ne mu varvi
za6to taka ve hora ???![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
абе я стиа глупостиПървоначално написано от UnsTToPPaBBle
pi6i po temata nari4a se savet ... ako ne pi6e6 savet ili ne6to v pomo6t ne si za tuka O.K ?
ми ти нищо не си написал какъв съвет да ти дам...Първоначално написано от UnsTToPPaBBle
като пораснеш ще се оправиш. съвета ми е да чакаш
ще ти проварви....и твойто време ще дойде не се коси
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
щото си РУСА !![]()
Снимка! Снимка! Снимка!![]()
Ами чесно казно няма да е лощо да оточниш малко в какво не ти върви,или общо взето в нищо :P Както и да е..Ти си само на 13 какво толков искасш от живота?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Може пък да е заради самочувствието видиш ли...![]()
![]()
![]()
И кфо като си рус и синеок,това значи ли че си повече от другите,не си единствения,на който не му върви.Не на всички руси и синеоки света им е в краката...
btw ...това е момче :P\
/
хаха да забелязах,малко късно аххаа ама те не се различават вече![]()
![]()
Mom4e li e?![]()
Често ли ти повтарят че задаваш тъпи въпроси ?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
и кво кат си рус и синеок. кво общо има тва?
Let The BEAT Control Your Body
дай повече инфо![]()
това бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Ми ти си едва на 13 е пич кво искаш някоя 25 годишна кака да те лашка ли?? Я се стегни и отивай да играеш на гоненица или жмичка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Emi nqma mnogo golqmao znachenie dali shte si rus ili ne . Ti si samo na 13 poprincip miomichetata na tvoite godini tichat sled 15 godishnite i za avs ne ostava nishto. A pak po muninkite ot teb 11 godishnite mi te pyk ne mislqt chak tolkova mnogo z agadjeta taiche nqmash mnogo golqma izbor. A pak i tova sa godinite kadeto se haresvate ama vi e sram da si kajete a pak aide ti mu kaji a pak sega smao shte go gledam i nqma da mu kazvam ...bla bla. Taiche spored men se stqgai i nqma za kakvo da se oplakvash .... ne ti e doshlo vremeto da se jenish q...
Che v ko iskash da ti provyrvi ti si oshte na 13 imash mn vreme... A i kakto popitaha i drugite ko kato si i rus i sineok, prosto nqma nikvo znachenie.Shtoto nqkoi koito syshto sa rusi i sineoki nqmat nishto v glavata si.
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
Първоначално написано от L_i_z_I
btw da![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
za tva 4e sam rus i sineok ne sam ni6to pove4e ot drugite s tova sam mnogo naqsno no prosto sam 4uval 4e momi4etata haresvat rusi i sineoki mom4eta a na men s momi4eta ne mi varvi![]()
![]()
i "ATAKABG" varvi mi na belota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами чесно казано ми изглеждаш доста повърхностен..Това,че описваш само външния си вид не ми прави особенно добро впечатление.Не всичко в този живот се опира до външния вид..Замисли се малко..Хубаво е,че си рус със сини очи,но до там..хах Ккто и да е..и все пак си само на 13 ..какво исккаш..сериозна връзка..по добър живот или какво ?![]()
![]()
![]()
![]()
olee az ako raz4itah na vun6en vid do sq da se beh zastrelql nqkade![]()
![]()
![]()
![]()