.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Bourgas
    и кво като си рус със сини о4и да няма6 два 4ифта мъдйе??
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Цитирай Първоначално написано от UnsTToPPaBBle
    olee az ako raz4itah na vun6en vid do sq da se beh zastrelql nqkade

ами незнам на какво точно разиташ.но от това което си написал така ми изглевда :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

em4i az ne sam ba6 ot tiq deto sa s samo4uvstvie do nebeto nepokrito... i ko kato sam rus vie 4uhte ne6to i se hvanahte kato udavnik za slamka a za 2ta 4ifta made 1dinq rezerva
    You are Misleading and or Homosexual

Guest
    Дребен, ако ще да си с лилава коса и зелени очи, пак си глупав, объркан келеш ...

Голям фен
    za tva 4e sam rus i sineok ne sam ni6to pove4e ot drugite s tova sam mnogo naqsno no prosto sam 4uval 4e momi4etata haresvat rusi i sineoki mom4eta a na men s momi4eta ne mi varvi

Освен руси и синеоки момчета,момичетата харесват и тъпи,и интелигентни,и високи,и ниски,и средно високи,и средно ниски,харесват тъмнокоси,червенокоси,зеле нокоси-какви ли не,с кафеви очи-тъмни и светли,със зелени очи,с 2 различни очи,с лещи,без лещи,с очила,без очила,etc..

Ти си малък,рус и смотан.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Re: az sam ruso sineoko 13 godi6no mom4e koeto dale4 ne mu v

za6to taka ve hora ???
    Защото русата коса и сините очи са търсени качества в момичетата

В момчетата се търси мургавост, тъмна коса, тъмни очи, плочки, широки рамене и т.н.

Още гоня тена и плочките...
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

az pa za6to li haresvam briunetki postoqnno ? 6toto ima mnogo po svestni po gotini i po priqtni ? ili prosto za6toto kato govori6 s nqkoe ruso momi4e te gleda kato tele v jeleznica (s tova ne iskam da obidq rusite momi4eta) pravq tozi izvod po moi razsajdeniq za6toto vsqko ruso momi4e koeto poznavam e taka s 1 duma "kuha leika"

Guest
    Колко си зле само...да ти кажа, че една руса коса и едни сини очи нищо не правят а и всеки може да има.Ето аз съм жив пример, може да съм зеленоок,обаче нося контактни лещи,които са сини,а косата ми е руса.Това какво общо има, за да съм харесван??Знаеш ли например,колко по-важен е характера,начина,обноските ти към мочичетата,а не само да се фукаш с блондиността си.Помисли си,това нищо не говори друго за външния ти вид,а само че си комплексар!Например може да имаш хубава коса и сини очи,но да имаш стърчащи уши,или грозен нос което е още по-зле...

purvo nosa mi e mnogo dobre a u6ite mi sa to4no po glavata kakto trqbva
    otno6enieto mi kam momi4etata ne e ela ma ku4ko ina4e 6ti stro6im kofata na 2 vuzpitan sam i ne se fukam i go kazvam tuk za ne znam si koi puta le6tite samo ti sasipvat o4ite i 6e trqq se vla4i6 s le6ti ili o4ila koeto e "o6te po zle...." aide jivei jivot

защото пубертета те тресе избиваш комплекси и фантазинраш. иан4е по описанието ти си хубавец (ама това не стига) "ако става въпрос за впе4атляване на мацки"

Абе какво сте го взели това момче на подбив... Аз никъде не забелязвам да се изтъква по някакъв начин, че да му коментираме външния вид до такава степеН! Още повече, че е вярно- момичетата на неговата възраст си падат по руси синеоки момчета, като от филмите...
    А и какво му е "зле"- то, при положение , че просто иска съвет или да сподели с някой
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

az pa za6to li haresvam briunetki postoqnno ? 6toto ima mnogo po svestni po gotini i po priqtni ? ili prosto za6toto kato govori6 s nqkoe ruso momi4e te gleda kato tele v jeleznica (s tova ne iskam da obidq rusite momi4eta) pravq tozi izvod po moi razsajdeniq za6toto vsqko ruso momi4e koeto poznavam e taka s 1 duma "kuha leika"
    Хахха глупости!Нямамабсолютно никакво значение каква ти е косата..важното е да имаш малко мозък и сам да разсъждаваш..Не всички руси са тъпи..Изобщо не е правилно да се определя човека по външния му вид..а още по малко пък по цвета на косата му тцтцт
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

az sym ruso sineoko 14 godi6no momi4e, na koeto dale4 ne mu vyrvi, no ko ot tva-jivota prodyljava, samo kato hlen4ime ni6to ne stava!
    Jivei v nastoq6teto, pomni minaloto i ne se strahuvai ot byde6teto, za6toto to ne sy6testvuva i nikoga nqma da sy6testvuva. Ima samo sega.

Град
    У нас Си (=
    Рус и синеок...и к'во си мислиш? Че като рус и синеок веднага всички трябва да ти налитат? И между другото-познавам един рус, синеок, висок, на 16. До тук добре. Ама е толкова блъснат, че направо ти се повдига...И освен това характера е този, който има значение. Външността е колкото за начало да впечатлиш съответен човек и след това с характера си да го задържиш при себе си.

984

аве на 13-години и вече се отчаял ... аве къв си ти ве ..... я се стягай

Голям фен
    че задължително ли е като си рус със сини очи винаги да ти върви ... не мисля

6okolad4enc3
    Guest
    ae 4ovek ti si na 13 e! kvo misli6 4e ne ti varvi v lubovta ti v4era si prohodil...sq vliza6 v tiq god det sa mn skapani i o6ti ni moi6 si ovladei6 4uvstvata spoko si4ku 6i e nared samu porasni

Град
    Плевен деге
    i "ATAKABG" varvi mi na belota
    Е че ко повече искаш?
    "If you can't find something to live for, you better find something to die for..." [Tupac Shakur]

В държанието и отношението е истината. Може да си рус и синеок,ама да си пън. Ако не знаеш как да се забавляваш и да забавляваш момичето,хал хабер ,че си рус и синеок. А на 13 какво си мислиш,че трябва да си имал гадже непременно ли?

ne poznavam li4no 4ovek na 13 koito nikoga ne e imal gadje ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си