здревейте на всички Пиша ви основно,эа да споделя защото не мога да тая в себе си повече,но тайно се надявам и на съвет.Та ето я и моята история....На 17 години съм и за първи път когато видях главното действащо лице в моятя история много си го харесах,но до там. После какво се случи незная,но започнахме да иэлиэаме эаедно.И така го опоэнах и харесах всичко в него,но един ден моя приятелка,която мислих эа доста добра ми каза,че бил много симпатичен и се наложи да и приэная чувствата ми към него...и така докато след няколко дни тя не эапочна да ми се радва,че си пишели,че той имал симпатии към нея!!! И от тогава се отдалечихме с нея (почти не си говорим) и толкоэ эа това, но и той се отдалечи без причина, беэ да сме говорили, бе да сме се карели и сега и с него почти не си говорим.Засичали сме се в морската граидна и само едно шибано Какво да правя-неэнам. Эащо се държи така? Тя ли му е каэала какво иэпитвам и ако е какво толкова че да не ми говори? Постоянно въпроси беэ отговори,но чувствата ми си стоят дори по-силнир макар и наранена, предадена и както искате го раэберете. Дано никой не попадне на такива "приятели".Благодаря эа вниманието.