zdr iskam da spodelq s vas za mom4eto na jivota mi :P znam kak zvu4i sig si kazvate tva poredniq zabluden tineidjar no ne!imala sam mn priqteli-nqkoi ot tqh sa davali vsi4ko za mne na drugi ne im e poukalo no sega sre6tnah edno mom4e s nego hodihme edva sedmica sled koeto toi me zarqzanoza tazi edna sedmica az nqmah o4i za drugo mom4e(predi kogato hodeh s nqkoi se si haresvah po o6te 2-3 m).nz za6to go napravi.toi iska6e da izlezem toi zsapo4na dama pregra6ta i da me celuva neo4eakvano bez da si ima i predstava 4e si padam po nego...i sega kvo? zaeba ma kat porednata mar6a koqto nqma da si spomnq i sled den.i negovite fr bqha mn o4udeni ot tva koeto napravi za6toto po princip toi ne e takav..pff vsi4ko be6e 6tot izlqzoh s dno mom4e koeto si pada po mene no samo kato fr i toi razbral..obqsnih mu vsi4ko toi kaza nqkma6 pr be macka i posle aide 4ao..tva be6e..nz sq ako go izvikam da izlezem na kafe da si poprikazvame parvo dali 6te se saglasi i dali 6te moje da prodaljim napred?pls vseki da napi6e mnenieto si mn sam ot4aqna