.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Moderated: Сега съм 9кл и с едно момиче от класа сме гаджета

сега съм 9 клас и със едно момиче от класа сме гаджета/колкото и детинско да звучи найстина се обичаме/ на проблемът е в класа ми постоянно подвикват Абе няма ли да я целунеш и други от сорта или пък като сме се прегърнали и се целуваме някои викне ей ще я изядеш бе много ме дразнят казах им го по-много начини ама от тъпаци и кифли кво да очакваш

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    Mislq 4e ti zavijdat za tva pravqt taka.Spored men ne biva da im obru6ta6 vnimanie,navsqkude ima takiva xora sposobni na vsi4ko da razvalqt ne6to xubavo i istinsko.Pravi se 4e ne gi 4uva6 ne im otgovarqi i moje da se polu4i ne6to po razli4no ot vsekidnevnoto.Uspex za napred

ne im obru6tai vnimanie te samo ti zavijdat i im kaji da si ebat maikite kato ne im iznasq!!!!!!

Град
    София
    тва наистина е много дразнещо.. и аз мразя така някой да дудне постоянно..
    кажи им да си затварят човките.Пък ако не го направят направо им ги затовори ти

мн се радвам за вас. Но си помисли малко - смятам, че докато ги наричаш тъпаци и кифли няма да се оправят нещата.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    polovinata klas mnogo se uvajavame i ni vuzpriemat kato normalna dvoika ama drugata polovina sa naistina tupaci i kifli

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    polovinata klas mnogo se uvajavame i ni vuzpriemat kato normalna dvoika ama drugata polovina sa naistina tupaci i kifli
    ми щом не всички са такива, кифлите и тъпаците ги мачкайте (душевно)повече ще заболи

ами тогава не им обръщайте внимание - все едно никой нищо не еказал. В началото ще е трудно, но когато разберат, че не ви пука ще престанат
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Правят го от яд и завист, когато наистина спрете да ги слушате и да им обръщате внимание, ще ппестанат, защото ще им бъде вече скучно да се занимават с вас... :P

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    когато говорят разни простотии докат се целувате се засмейте и продължавайте да се целувате така все едно техните коментари ви засилят чувствата
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

i kvo kat vi vikat .. radvat vi se ti puk se qdosvash.. :P

Супер фен Аватара на Qnchety
    Бе кво ти пука. Хич не им обръщай внимание!!!

Guest
    Кажи им те като си намерят гаджета да правят с тях каквото искат,а не да дават акъл-хем ще се отървеш,хем ще ги затапиш

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Малко ебавка...няма да умреш.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни

Re: Moderated: Сега съм 9кл и с едно момиче от класа сме гад

сега съм 9 клас и със едно момиче от класа сме гаджета/колкото и детинско да звучи найстина се обичаме/ на проблемът е в класа ми постоянно подвикват Абе няма ли да я целунеш и други от сорта или пък като сме се прегърнали и се целуваме някои викне ей ще я изядеш бе много ме дразнят казах им го по-много начини ама от тъпаци и кифли кво да очакваш

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    отговаряй им подобаващо примерно-да ще я изям като и толко сладка или пък глей си работата или обиждай. В нашто даскало така прават
    няма любов

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    ами от 15годишни лапета какво умно може да се очаква проста му детска работа
    с приятеля ми също сме от един клас и сме заедно 3 месеца, но никога е нямало подвиквания и прочие естествено като станеш 12ти клас малко или много ъкъла ти се появява в главата а ако някой има късмета да ми направи подобна забелжка ще си го отнесе тотално бойничка съм, тъй че малко ми трябва
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си