- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Сега съм 9кл и с едно момиче от класа сме гаджета
сега съм 9 клас и със едно момиче от класа сме гаджета/колкото и детинско да звучи найстина се обичаме/ на проблемът е в класа ми постоянно подвикват Абе няма ли да я целунеш и други от сорта или пък като сме се прегърнали и се целуваме някои викне ей ще я изядеш бе много ме дразнят казах им го по-много начини ама от тъпаци и кифли кво да очакваш
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Mislq 4e ti zavijdat za tva pravqt taka.Spored men ne biva da im obru6ta6 vnimanie,navsqkude ima takiva xora sposobni na vsi4ko da razvalqt ne6to xubavo i istinsko.Pravi se 4e ne gi 4uva6 ne im otgovarqi i moje da se polu4i ne6to po razli4no ot vsekidnevnoto.Uspex za napred![]()
ne im obru6tai vnimanie te samo ti zavijdat i im kaji da si ebat maikite kato ne im iznasq!!!!!!
тва наистина е много дразнещо.. и аз мразя така някой да дудне постоянно..
кажи им да си затварят човките.Пък ако не го направят направо им ги затовори ти![]()
мн се радвам за вас. Но си помисли малко - смятам, че докато ги наричаш тъпаци и кифли няма да се оправят нещата.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
polovinata klas mnogo se uvajavame i ni vuzpriemat kato normalna dvoika ama drugata polovina sa naistina tupaci i kifli
ми щом не всички са такива, кифлите и тъпаците ги мачкайте (душевно)повече ще заболиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
ами тогава не им обръщайте внимание - все едно никой нищо не еказал. В началото ще е трудно, но когато разберат, че не ви пука ще престанатПървоначално написано от Анонимко
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Правят го от яд и завист, когато наистина спрете да ги слушате и да им обръщате внимание, ще ппестанат, защото ще им бъде вече скучно да се занимават с вас... :P
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
когато говорят разни простотии докат се целувате се засмейте и продължавайте да се целувате така все едно техните коментари ви засилят чувствата
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
i kvo kat vi vikat .. radvat vi seti puk se qdosvash.. :P
Кажи им те като си намерят гаджета да правят с тях каквото искат,а не да дават акъл-хем ще се отървеш,хем ще ги затапиш
Малко ебавка...няма да умреш.![]()
отговаряй им подобаващо примерно-да ще я изям като и толко сладка или пък глей си работата или обиждай. В нашто даскало така праватПървоначално написано от Анонимко
![]()
няма любов
ами от 15годишни лапета какво умно може да се очаквапроста му детска работа
![]()
с приятеля ми също сме от един клас и сме заедно 3 месеца, но никога е нямало подвиквания и прочиеестествено като станеш 12ти клас малко или много ъкъла ти се появява в главата
а ако някой има късмета да ми направи подобна забелжка ще си го отнесе тотално
бойничка съм, тъй че малко ми трябва
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg