- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- НЕЧОВЕШКОТО ПАРТИИИ...налазвайте:)
партито наистина ще бъде страшно... и е за добра кауза... а дали ще е само във враца или ще обикаля по българия![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Най-после нещо добро да се случи и в тая Враца беее евалаТам сме на 5 май
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
е само във Врацабива ли тъй
хауевър инициативата е за добра кауза \
/ малко изпълнителите не ми се видяха познати, но важното музика да има
![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
те пък точно 5-ти май ше го сложат..
Е тва ще бъде нечовешки яко
Aaaaaa мноо е шит тва че е във Враца... ако тва нещо стане по на исток... мноо ше се зарадвам... ебатиии ай да додат на морето (Варна) ще е супер яко... ахаххаха... ако кажа Шумен ше е мноо нахално![]()
Тфа да не ти е турнеПървоначално написано от WinHater
нз колко пъти сте били на такоз парте тия дет коментирате 'няма ли да е тук-там'...Кво му е лошото да е във Враца..най-сетне някаква разходка..в софията са банални и глупави вече.Враца рулз а изпълнителитее=D> \
/
изрудияяяяя
А да и едни дето ги няма на флайера ще са там: LAC
иии искам и аазз !!защо Враца ми е толкова далеч по дяволите![]()
get off.
Сенсей,лого5,фарс,nowallz,denyo,shk и даркстепа искам и аззз![]()
![]()
![]()
Абе и за mc wosh си струва както и за the dog squad.ще е луднеца ама тея дето ще ходят да се забавляват![]()
you have a mental illness,a fucken disease,you better get your medicine,so nigga please
лол.. хм мн далеч .. хаха ще си ги слушам на winampa :S
ШУМЕН!!! ШУМЕН!!!ШУМЕН!!!Първоначално написано от Гост_
Мда е... и аз така казвам. Всичките са на майната си на 300-350 кмПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Ай някой ден да додат до Шумен ве... бива си го градаще има супер много хора... така си мисля де
и ще се разцепим...
басииии заслужава си най-вече заради DenYo, silent city, nowallz, sensei, dizentino... абееее всички![]()
![]()
![]()
Eми айде де.Фащате стопа или влака и тъй...за това бих отишла и в Скопиеот София май ще тръгваме с влака дето тръгва в 12 и нещо
![]()
еми ако ви мързи да ходите във враца на 21-ви в софия ще има 15 часов хипхоп фест със 80 емсита от 7 държави ще има и брейк изпълнения и май и графити. http://news.359hiphop.com/no-borders-2-hiphop-festival
you have a mental illness,a fucken disease,you better get your medicine,so nigga please
Еми да ама на Ноу бордърс ще са други и по-различен тип изпълнители...така че и 2те си заслужават
да и на мен ми е странно маина .... точно на 5ти ..има някаква закодиране цел !Първоначално написано от niGGa
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
София... 'ептен...Първоначално написано от juice
![]()
ще си останем с mp3-ките по плеърите и тва е![]()
Ох то няма угодия.Като не ми харесва местоположението на едно парти променям своетоЮ ноу ако планината не дойде при Мохамед,Мохамед ще отиде при планината
![]()
Аз съм планинатаПървоначално написано от Jamalska
![]()
Ъъъъм... искам да тe питам нещо... ако искаш пиши ми на скайпа - Lost In Music
a nqkoi ima li ideq kum kolko 6te svyr6i
ами с толкова много изпълнители и при все мястото...не по-рано от 2-3.Зависи в колко почне и колко време ще са сетовете на диджеитеПървоначално написано от Анонимко
![]()