- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- аз не мога да рарзебара защо само гостите пускат теми?
не мога да рарзебара защо само гостите пускат теми?
значи много се нервирам така.![]()
Не е вярно, че гостите пускат теми.Просто тези, които пускат са повече гости, но от къде не знаеш, че не са потребители?Просто може би искат анонимност.
Аз пък много се дразня на регистрирани девойки, които пускат безсмислени теми.
О, лъвицата се завърна![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
да аз съм мръсница кефи сеПървоначално написано от Muse_of_Madness
![]()
![]()
![]()
Около 50 % от гостите са регистрирани потребители..а и от къде ще знае един гост,който е незапознат с форума как се пише в черно или някакъв друг цвят
абе може.........ама що и потребителите не пускат повечко темички ....Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
Първоначално написано от Didi_tronka
хахахах ... еми ако е писал в друг форум ?що да не знае? хаха
![]()
ами относно темите в раздел Любов и раздел Секс повечето теми са писани от гости защото не искат техните познати да разберат че те са го писали защото ги е срам![]()
права си \Първоначално написано от ^Adrenalinka^
/
![]()
![]()
Пресииииииииииии
Първоначално написано от krasivata_luvica
Язък ако си зодия лъв...
И Пресиииииииииииииииииииии ииии не е номер едно!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Какво значение има?!?![]()
ПрЕСИ Е НОмЕр1 НЯмА 2рА КАТО НЕЯПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
=D>
Не разбра за иронията..?!?Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
Аз си имам рег, ама си пиша кат гост щот не ми се занимава да влизам секи път или пък ако напиша някакъв отговор обаче не се е вписало автоматично и гледаш после си писал като гост и после още 1 мнение, че предния пост бил твоя...ехеееееееее тя дълга и широка. Аз всеки път си пиша с лилаво и някое мнение може да е моето, па може и да не е...
ПП. Manic_Panic![]()
О Боже... чак сега обърнах внимание на анкетата...
1. Това каква сигурност ще ти осигури... явно се чувстваш нещо застрашена![]()
![]()
2. Що за тъп отговор- "Не знам"!?!?
Гостите пускат теми, защото регистрираните потребители не пускат![]()
хъхъ..
Не е така, гостите пускат теми защото искат анонимност, а това да няма гости(както в повечето форуи) е добра идея![]()
От една страна предпочитам да няма гости, за да не се пишат тези безсмислени теми. Но от друга страна хората имат право на анонимност, особено, ако искат да попитазт нещо, откоето се срамуват или страхуват. Игнорирайте еавките, не е толкова сложно.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
да но вече само гостите пишат теми което е адски изнервящо и тъпо
![]()
![]()
![]()
![]()
ti tupa li si...?imalo e takava tema daje mai ne edna ... az sum si za gostite vuv foruma.. pre4at ne pre4at i az ponqkoga pisha kato takuv.. e nese zaqjdam de
![]()
Има няколко варианта...
Мързи ги да се регистрират
Не могат да се регистрират![]()
Предпочитат да пишат като гости,отколкото като потребители
дразнели я гостите..преси била номер едно...лелеее..на некои регистрирани трябва да се забрани достъпа...
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...