.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: be q kajete...

nqkoq_si_tam_
    Guest

be q kajete...

zna4i...minaliq ponedelnik ve4erta s gadjeto imahme nqkoi izpalneniq ta...toi si go pipna no ne e siguren dali si go e darjal za glavi4kata ili ne NE E SVAR6VAL i posle se pritesnqvame ot taq te4nost predi izprazvaneto deto e ako e imal po prastite i sled 2-3 min kato gi e pahal v mene dali ima opasnost da sam bremenna.togava mi be6e 10 den ot cikala,be6e mi svar6ila menstruaciqta 3 dena predi tva i o4akvah ovu kam 4etvartak-petak. ta vaprosite mi sa:
    1ri tozi slu4ai veroqtnostta da sam bremenna e naistina ni6tojna nali?
    2:vse pak re6ih da si napravq test ta misalta mi e...na nego pi6e 7 den sled za4evaneto no az se pitam...7 den sled gafa t.e. ponedelnika,koeto se pada dnes,ili 7 den sled eventualnata ovulaciq,t.e. 4etvartak-petak nqkade
    az odeve si pravih edin test pokaza - i utre 6te pravq o6te edin,v petak treti...dali moga da im vqrvam na tiq ot dnes i ot utre...mersi predvaritelno i izvinqvaite ako povtarqm tema ili pi6a obarkano pritesnena sam mn davaite mneniq i stiskaite palci

Guest
    spokoino ni6to ti nqma spermatozoidite v vyzdu6na sreda mryt za 15-20 sekundi daje i da e imalo ne6to si e bilo zaminalo spoxi i vnimavaite pove4e

be nqkfa tam
    Guest

molq vi se kajete

otgovorete mi molq vi 6te otka4a!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    sofiq
    abe parvo 4e v tazi te4nost ima mnooogo malko sperma,2-ro ne e svur6val!
    abe hora nqkoi se opitvat s meseci bebeta da si napravqt,vie ot predekulqrna te4nost zabremenqvate.

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Не си бременна спокойно бебето не се правят толкова лесно.Теста се прави 7 дни след гафа,а и не си била във овулация.Направи още един тест и не се притеснявай.Все пак внимавайте той трябва да внимава ако си го пипне,нека иде да се измие,за всеки случай,нищо че сперматозоидите умират бързо И винаги със презерватив.
    ...it's WilD ObseSSioN...

be nqkfa tam
    Guest

molq vi se be hora

hora davaite o6te mneniq kajete za testovete pove4e i za vazmojnostta

Guest
    В много книги пише, че спермата оцелява в продължение на 5 дни, а яйцеклетката – 24 часа. Технически погледнато е вярно (и е нещо, с което трябва да се съобразявате ако НЕ желаете да забременеете), но в действителност повечето сперматозоиди ще загинат само след 2 часа, ако няма благоприятстваща оплождането цервикална слуз, в която да плуват.

be nqkfa tam
    Guest

hora kvo vi stava

nqma da spq cqla no6t hora kajete mi za tiq testove

nqkoq_si_tam_
    Guest

kaf kef vi pravi

kaf e toq kef da se bazikate s horata naistina mi e mn napregnato

Спокойно нищо ти няма. Както каза някой по-нагоре сперматозоидите умират веднага във въздушна среда. Спокойно и друг път внимавайте с приятеля ти.
    Важното е не много време да си трезвен!!!
    Живей завинаги в приказката на алкохола!!!

Re: be q kajete...

Цитирай Първоначално написано от nqkoq_si_tam_
    zna4i...minaliq ponedelnik ve4erta s gadjeto imahme nqkoi izpalneniq ta...toi si go pipna no ne e siguren dali si go e darjal za glavi4kata ili ne NE E SVAR6VAL i posle se pritesnqvame ot taq te4nost predi izprazvaneto deto e ako e imal po prastite i sled 2-3 min kato gi e pahal v mene dali ima opasnost da sam bremenna.togava mi be6e 10 den ot cikala,be6e mi svar6ila menstruaciqta 3 dena predi tva i o4akvah ovu kam 4etvartak-petak. ta vaprosite mi sa:
    1ri tozi slu4ai veroqtnostta da sam bremenna e naistina ni6tojna nali?
    2:vse pak re6ih da si napravq test ta misalta mi e...na nego pi6e 7 den sled za4evaneto no az se pitam...7 den sled gafa t.e. ponedelnika,koeto se pada dnes,ili 7 den sled eventualnata ovulaciq,t.e. 4etvartak-petak nqkade
    az odeve si pravih edin test pokaza - i utre 6te pravq o6te edin,v petak treti...dali moga da im vqrvam na tiq ot dnes i ot utre...mersi predvaritelno i izvinqvaite ako povtarqm tema ili pi6a obarkano pritesnena sam mn davaite mneniq i stiskaite palci

И къ стана после?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си