- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- be q kajete...
zna4i...minaliq ponedelnik ve4erta s gadjeto imahme nqkoi izpalneniq ta...toi si go pipna no ne e siguren dali si go e darjal za glavi4kata ili ne NE E SVAR6VAL i posle se pritesnqvame ot taq te4nost predi izprazvaneto deto e ako e imal po prastite i sled 2-3 min kato gi e pahal v mene dali ima opasnost da sam bremenna.togava mi be6e 10 den ot cikala,be6e mi svar6ila menstruaciqta 3 dena predi tva i o4akvah ovu kam 4etvartak-petak. ta vaprosite mi sa:
1ri tozi slu4ai veroqtnostta da sam bremenna e naistina ni6tojna nali?
2:vse pak re6ih da si napravq test ta misalta mi e...na nego pi6e 7 den sled za4evaneto no az se pitam...7 den sled gafa t.e. ponedelnika,koeto se pada dnes,ili 7 den sled eventualnata ovulaciq,t.e. 4etvartak-petak nqkade
az odeve si pravih edin test pokaza - i utre 6te pravq o6te edin,v petak treti...dali moga da im vqrvam na tiq ot dnes i ot utre...mersi predvaritelno i izvinqvaite ako povtarqm tema ili pi6a obarkano pritesnena sam mn davaite mneniq i stiskaite palci
spokoino ni6to ti nqma spermatozoidite v vyzdu6na sreda mryt za 15-20 sekundi daje i da e imalo ne6to si e bilo zaminalo spoxi i vnimavaite pove4e
otgovorete mi molq vi 6te otka4a!!!!!!!!!!!!!!!!!!
abe parvo 4e v tazi te4nost ima mnooogo malko sperma,2-ro ne e svur6val!
abe hora nqkoi se opitvat s meseci bebeta da si napravqt,vie ot predekulqrna te4nost zabremenqvate.
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Не си бременна спокойно бебето не се правят толкова лесно.Теста се прави 7 дни след гафа,а и не си била във овулация.Направи още един тест и не се притеснявай.Все пак внимавайте той трябва да внимава ако си го пипне,нека иде да се измие,за всеки случай,нищо че сперматозоидите умират бързоИ винаги със презерватив.
...it's WilD ObseSSioN...
hora davaite o6te mneniq kajete za testovete pove4e i za vazmojnostta
В много книги пише, че спермата оцелява в продължение на 5 дни, а яйцеклетката – 24 часа. Технически погледнато е вярно (и е нещо, с което трябва да се съобразявате ако НЕ желаете да забременеете), но в действителност повечето сперматозоиди ще загинат само след 2 часа, ако няма благоприятстваща оплождането цервикална слуз, в която да плуват.
nqma da spq cqla no6t hora kajete mi za tiq testove
kaf e toq kef da se bazikate s horata naistina mi e mn napregnato
Спокойно нищо ти няма. Както каза някой по-нагоре сперматозоидите умират веднага във въздушна среда. Спокойно и друг път внимавайте с приятеля ти.
Важното е не много време да си трезвен!!!
Живей завинаги в приказката на алкохола!!!
Първоначално написано от nqkoq_si_tam_
И къ стана после?![]()