.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: vazmojno li e ?!

Hybrid View

мира
    Guest

vazmojno li e ?!

икам да попитам дали е възможно да стане някакъв гаффф ако...
    например е свършил в гаштите и след това установя контакт с това място..същото и ако е станало на чершафите...по принцип опано ли е ако се доближавам и допирам вагината си...при такива "неща"
    извинявам се..сиг въпросът ми е много тъп ама съм още мн прясна в тая материя
    нещо се притесних..закъснява ми малко...а скоро имаше нещо подобно..как да кажа..нещо като..."утъркала съм се в такива оспермени места"

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Не.
    Сперматозоидите умират в кислородна среда.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

NE spermatozoidite gubqt energiqta s koqto trqbva da dostignat do qicekletkata
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Внимавай с подобни експерименти!По принцип сперматозоидите мрат почти веднага в кислородна среда!Не смятам,че има опасност,но за собствено спокойствие си вземи тест ,или още по-добре-започни да четеш книжки!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

i az smqtam 4e e nevazmojno,no naistina moje da e stanalo ne6to i po-dobre 6te e da znae6-napravi si test!no sam 99% sigurna 4e ne e stanalo gaf spoko

Супер фен
    Абе, вие изкарахте тия сперматозоиди като Супермен...

За пореден път ще кажа: Няма шанс да си забременяла!!!

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Абе, вие изкарахте тия сперматозоиди като Супермен...

хахахах
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Брех мамаму стара голеееми разбирачи се развъдиха бее! Естествено че е възможно! Сперматозоидите са силно подвижни! Гледах C.S.I Maiami и остановиха че зарди това,че братчето си напраило злобарка и си избърсало чепа в нощницата на сестра си, тя забременяла! На филми като C.S.I няма как да не повярваме...

Мега фен
    Те са силно подвижни, ако са в подходяща среда. Тези глупости за нощницата не са верни.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Вие добре ли сте?! Тва е напълно, повтарям, НАПЪЛНО невъзможно, да забременееш при такъв контакт! Сперматозоидите живеят няколко часа, но при подходящи условия, а това, да са върху чаршаф или бельо, едва ли означава да имат "подходящи условия"!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от д-р Грешков
    Освен ако не са сперматозоидите на Бойко Борисов или Чък Норис - когато им е скучно, те, простете просташкия ми изказ, си "удрят по една" през балкона и ги пускат да си търсят жертви - така стана миналогодишното мистериозно забременяване на всички жени и шамана в едно африканско селце...
    Star6na rabota eiiii, tu super horata sa golqmo ne6to]

A pop temata: vnimavai sus sprmata, tq silno radioaktivna i moje6 da po4ne6 da priema6 raznis stancii ili da opli6ivee6..... heheeheheh
    No bremenna nqma kak da stane6 osven ako ne ti se izhvurli qko v puteto...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на koalka
    Не си бременна, спокойно.

Цитирай Първоначално написано от kuber
    Цитирай Първоначално написано от д-р Грешков
    Освен ако не са сперматозоидите на Бойко Борисов или Чък Норис - когато им е скучно, те, простете просташкия ми изказ, си "удрят по една" през балкона и ги пускат да си търсят жертви - така стана миналогодишното мистериозно забременяване на всички жени и шамана в едно африканско селце...
    Star6na rabota eiiii, tu super horata sa golqmo ne6to]

A pop temata: vnimavai sus sprmata, tq silno radioaktivna i moje6 da po4ne6 da priema6 raznis stancii ili da opli6ivee6..... heheeheheh
    No bremenna nqma kak da stane6 osven ako ne ti se izhvurli qko v puteto...
    хехе кви коментари само =D> =D>
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си