.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем с правенето на сайт и браузер

Някой може ли да ми каже как мога да направя така, че сайта който правя да излиза по един и същи начин на различните браузери и компютри, защото и аз си мислех, че е от настройките на различните браузери, но в един приятел на експлорера излиза точно (в тях правим сайта), а в нас на еьплорера излиза лайна.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Проблема с браузърите е много голям. Зависи как правите сайте. Най-добре го правете с ръчно писане на HTML. Ако го правите с някоя програма нищо чудно, че е така. Можете да валидизирате страницата си на http://validator.w3.org. Ако е валидна, значи би трябвало да се показва добре във всички браузъри(на теория).

Guest
    направи го на флаш. вече има флаш плеър 9 и за линукс така че насякъде ще излиза по един и същ начин

Forslor
    Guest

Re: Проблем с правенето на сайт и браузер

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Някой може ли да ми каже как мога да направя така, че сайта който правя да излиза по един и същи начин на различните браузери и компютри, защото и аз си мислех, че е от настройките на различните браузери, но в един приятел на експлорера излиза точно (в тях правим сайта), а в нас на еьплорера излиза лайна.
    Каква програма използваш за сайта ?
    Във Dreamweavera има възможност за превю на сайта в няколко браузера ( разбира се трябва да разполагаш с такива) .
    Относно този човек който спомена флаш Мда хубаво ще стане ,но се съмнявам авторкта да е толкова навътре с флаш пък и той не се учи за 2-3 дена

Guest

Re: Проблем с правенето на сайт и браузер

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Каква програма използваш за сайта ?
    Във Dreamweavera има възможност за превю на сайта в няколко браузера ( разбира се трябва да разполагаш с такива) .
    Относно този човек който спомена флаш Мда хубаво ще стане ,но се съмнявам авторкта да е толкова навътре с флаш пък и той не се учи за 2-3 дена
    така е ... много време се изисква

Освен това флаш сайтовете като концепция са доста различни, тъй че може да не й е от полза подобен . Както спомена hristowow - използвай валидатора, който ти посочва грешките в кода и се старай да ги премахнеш. Препоръчвам да използваш Firefox с инсталиран [ur=http://users.skynet.be/mgueury/mozilla/l]Html validator [/url]add on, благодарение на който грешките се оправят по-лесно и е далеч по-удобен за употреба.

Това с firefoxa + Html validator-a се опитах да ги направя, но нещо не можах.
    Ухх мамка му. Ще се опитвам.. Какво да се прави.
    До вторник трябва да съм готова със сайта

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си