Kak da te spra,ta ti si otide..Trygna v noshta i sega sum sama..Lipsvash mi,lipsva mi vsichko tvoe,ta tova nqkoga beshe moe.Otkakto te nqma nqma i chast ot men.Nqma q onazi - nai-hybavata chast.Nqma go syrceto mi,lipsva i dyshata mi,izgorqha ochite mi,zalediha se ustnite mi.Vseki mig e cqla vechnost,vsqka dyma - adska bolka.A ti kade si..ti me zabravi,ostavi me,dori i spomen za men nqmash.Znam,ne si me obichal,dori ne si me iskal - bqh prosto porednata glupachka,koqto povqrva v lybovta.Kakvo da ti kaja - blagodarq ti,otnovo mi pokaza,che vsichko e luja.Ne iskam poveche da obicham,ne iskam da jiveq vuv falsh i luja-se pak samo tova vidqh ot lubovta.Dve ochi-dve dymi,dve luji!Tova beshe vsichko koeto mi ostavi...a za moite sulzi,za bolkata mi..pomisli li za men?Rabira se,che ne!Ti si egoist..Koq li e sega v tvoq plen.Iskam te,jelaq te,obicham te do bolka.Ymiram za teb i tvoqta lybov.Vyrni mi vsichko,vurni mi go,ta samo zaradi teb pak povqrvah v lubovta,a znaeh,che tq e izmama.Oparena i naranena sle vsichko minalo i izjivqno ti mi vyrna nadejdata i jajda za lubov,a kakvo stana,otnovo az sum naranena,povqrvala na lujlivi mili dymi i na pogleda surov.Syjelqvam,dori da te obicham,dori ot bolka da ymra,ne bix si pozvolila da te imam,ta az ne vqrvam v lubovta!!!!!!!!!!!!!