- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се предадена и унижена...за пореден път
Той е колкото мен, на 15.Държи се добре с мен, закачаме се,уж сме приятели.Само че отскоро аз се влюбих в него, не съм му казвала, но мисля, че се досеща.Поведението му е такова, че оставам с впечатлението, че и аз не съм му безразлична-комплименти, закачки, случайни докосвания.И днес гръм от ясно небе-"А как ще я харесвам тая, гледай я ква е, свясно момиче?, да бе, точно"Не издържах. Разплаках се, а той не се усети за какво плача.Убидно ми е не само за това , че да кажем не ме възприема като момиче, с което би могъл да има връзка, а за презрителното му отношение, защото от тези думи останах с впечатлението, че даже и за приятелка не ме зачита. Винаги се стремя да му помогна с каквото мога,а той как ми се отблагодарява?
И друг път ми се е случвала подобна история.Защо???Никога ли няма да си намеря приятел?Винаги ли ше ме унижават?Къде е проблемът, умна съм, с прилична външност, добра съм с хората..Защо така се получава, че не мога да си намеря приятел?Винаги ли ще съм сама бе, мамка му
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...