- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв ученик сте?
Та какъв сте?имате 5 възможности(трябва да се сетите)
P.S.ако има такава тема съжалявам![]()
Какъвто искам мога да бъда. Ако реша мога само шестици да изкарвам, но ако ме мързи мога двойки и тройки. В момента клоня към много добър.
подкрепям хахо хихи аз мога да изкарвам 6 без проблем но имам така наречения ,,синдром на мързел,, и малко докато си седна на четирибуквеника много зор има
отклоних се малко,та аз съм на ниво 6 засега
Moga i pove4e,no sym dovolna ot sebe si i sega... 4,5,6![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Клоня към 6,но има и изключениямога и повече ама мързела си показва
![]()
както повечето и мен жестоко ме мързи и за това не изкарвам високи оценки,но като се хвана си изкарвам 6 без проблем... тва си личи най-много при оценките по геометрия ---> 6,2,6вижда се кога ме е мързяло ,а ...
![]()
абе общо взето не си правя много труда да уча... успявам да изкарвам сравнително добри оценки и без особено много учене..
4,5,6
случвало се е и 2,3няма как без тях..
Ми по принцип не уча,ама си изкарвам добрите оценки![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Към 5 и 50 или и 60.
Добре съм по всичко, с изключение на химията![]()
Ами гледам да изкаравам добри оценки и засега имам само 5 и 6 с изключение на тая гадна химия, само четворки имам начи![]()
abe kazvali sa mi 4e ne mi e vse 5 za urocite.. murzi ne murzi kato znam 4e shte me izpitat sqdam i go nau4avam kvo da pravq....... ama v novoto daskalo neshto... ne moga da gi razbera to4no kvo iskat ot nas.. edin den edno na drugiq den neshto suvsem razli4no... pak si u4a i kolkoto pove4e u4a tolkova po slabi ocenki izkarvamta ina4e sum na nivo ... 5:25...
![]()
![]()
![]()
Незнам...преди време си учех, преговарях и т.н. ама сега нещо ме е хванал голям мързел. Защо?...не съм сигурен.
Може и по-добре да се справям, но и сега съм доволен от резултатите ми, имайки предвид труда, който влагам.![]()
Аз си уча уроците и имам шестици.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Моя случай е много забавен... аз съм най- добрете ученичка в цялото училище, имам само 6 и 5 вече втора година, уча си без проблеми, не за друго, а за да достигна до по- високо ниво от другите...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
ПРилежнаами по някои предмети отлична, по други много добра, по трети-добра... днеска имам 6 по химия - да се похваля
![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Около 5 по повечето![]()
Аз съм си отличничка![]()
Горд ли си със себе си ?Първоначално написано от Verminaard
![]()
До сега винаги съм била отличничка![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Първоначално написано от o.c.
Emi sravnenie s drugite momcheta ot klasa sam dosta dobre, obache sam si marzel shiban. Se ne moga da sedna da ucha![]()
Ako shte shte gledam prez prozoreca, ama niama da ucha![]()
Po princip imam silna volia - kogato si kaja neshto se pridarjam kam nego, imam si principi, no kogato stane duma za uchene i mnogo po trudno mi stava da sedna. Nz moje bi problema e che uchilishteto e mn tapo (kakto i uchitelite).
I tva e prichinata da ne iskarvam 6. V momenta sam kam 5, ama pochti ne poglejdam![]()
Az ne ucha i sum okolo 3-4-5 shestici pochti nqmam,dvoiki sushto![]()
Като се има впредвид, че уча много по-малко от общия фон на съучениците ми, съм много доволна от себе си. Имам 3 4-ки и 2 5-ци, всичко останало е 6 :Р
Мали пък ако сядах и повече да уча...![]()
![]()
пфф аз съм от най прилежнитебез майтап
![]()