- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв ученик сте?
az ni6ty ne pipvam ama ni6to...sedmi klas sym i 6te kandidatstvam a tolkova me marzi 4e ne e istina. za vtoriq srok dolu gore sym dobre samo edna 4-ka...vsi4ko drugo 5 i 6. i to typata 4 e po istoriq no izob6to ne u4a..kakvoto shvana v 4as..taka 4e sym mn mn dovolna :P
Първия срок имах само една петица и то по един от любимите ми предмети-история(не се смейте \/ ) Но вече съм оформена за годината по тоя предмет, тъй като бях на едно състезание
![]()
![]()
А по всичко друго си имах шестички![]()
![]()
Но за сега се оформям да имам 5 по тая тъпа география и мн ме е яд
![]()
![]()
Еми УСПЕХПървоначално написано от |dReAm3r|
![]()
![]()
Гледай да не се изложиш
![]()
Много добърОтлично,но с малко изключения
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
супер мързел ...... имам от всичко по-малко ...... клоня към 4-5![]()
![]()
Ми доста добър ученик съм...Не пипам учебник почти но в час вместо да говоря и да пиша клюкарски бележки слушам ония прости учителки и запомням сичко ! Така и тряя се прави..мн по лесно е!![]()
Ми прилична ахаха,иска ми се повече,но обстоятелствата в шибаното даскало,не го позволяват!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди около месец имах 6 и 5 ама 5 по-рядко,а сега някъде 4ама ще се стягам
олее мн ме мързи
![]()
Ами..аз съм различно!По принцип съм си добре, имам хубави оценки с изключение на математиката..там съм зле!
Иначе по поведение,не съм от най-приличните..често ми се правят забележки![]()
Зависи
Когато си правя кирия с даскалите ми пишат по-ниски оценки
Иначе ако не ги тормозя си имам петици и шестици![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Горе-долу ставам![]()
Примеренс 6 и 5 ама има по малко от всичко
![]()
Ем отличничка съм, но доколко наистина съм заслужила не мога да кажа. Много често ми се струва, че съм по-тъпа от средностатистическите 16 годишни момичета. Може и така да е. Не знам![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
2ki po pochti vsichko, e tuk tame nqkoq 3ka za cvqt, abe kato cqlo 6,7 izpita na kraq na godinata![]()
Зависи колко ме мързи- мога да седна и да си науча съвършено уроците, мога изобщо да не погледна учебник. Оценките ми са си добри.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз съм 7 клас и изкарвам горе-долу добри оценки;като срочни имам една четворка и другото е 5 и 6 -общо -5.5,ама смятам да си вдигна успеха този срок..........дано да стане,защото смятам да кандидатствамстискайте палци!
Еми изкарвам си 6 ако не ме мързи(ама мнооого ме мързи) ..
ами сега имам 5 и 6..добре съм си :P
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
аз бях супер ученик до 7ми клас (само 6тици) до 10 бях доста посредствен
а от 10 до 12 пак само шестици, щото бях в ново даскало а директорката беше позната на леля ми![]()
ама нямаше много смисъл в тва учене, нищо не ми трябва абсолютно от тва дето учих сега когато завърших![]()
Абе общо взето и аз съм като вас-малко повече надделява мързела...следствието е някоя 4-ка,после малко зяпат вкъщи,уча първия-втория ден и след това пак разгръщам разсеяно страниците
...пък и то честно да ви кажа(както и вие знаете) в осми клас си е в повече живота и свободата, но дойде ли 9-ти клас.....трябва да си скъсам д**ето от учене,шото съм в Природо-Математическа гимназия и разказвателните почват от тогава...
![]()
What goes around, comes around...
Напоследък съм се отпуснала и хич не съм във форма,паметта нещо ми отказва и само спя
Иначе имам една много хубава способност
Като прочета нещо веднъж вече го знам
Така без да се напрягам много държа петици и щестици почти по всичко
Без логика,физика и математика
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
еми..аз редовно си уча, имам 5ци и 6ци и само 2 четворки от началото на годината...взимам участие в часовете и от време на време говоря повечно или се смея в час...затва ме и увикват
някои хора от класа ми казват, че съм зъбар, но това не е така и затова не им се връзвампросто обичам НЕ ДА УЧА, а да имам хубави оценки...
![]()
em bez da sa napavam 4,5 no posledno vreme u4a i otiva kam 6 \/
ami ... be sredna rabota e moita ... koto kajat nashte da ucha tui praq malko buntarski reagiram ama ... gi slusham shtoto posle nqma da mi platqt smetkata na tel-a i intereneta i ... ;(
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
не съм бил отличник,НО не съм и бил провала на класа =D>
То всеки може да изкарва двойки ако искаПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()