.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    az ni6ty ne pipvam ama ni6to...sedmi klas sym i 6te kandidatstvam a tolkova me marzi 4e ne e istina. za vtoriq srok dolu gore sym dobre samo edna 4-ka...vsi4ko drugo 5 i 6. i to typata 4 e po istoriq no izob6to ne u4a..kakvoto shvana v 4as..taka 4e sym mn mn dovolna :P

НекФо_НикФо
    Guest
    Първия срок имах само една петица и то по един от любимите ми предмети-история(не се смейте \/ ) Но вече съм оформена за годината по тоя предмет, тъй като бях на едно състезание
    А по всичко друго си имах шестички Но за сега се оформям да имам 5 по тая тъпа география и мн ме е яд

НекФо_НикФо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от |dReAm3r|
    az ni6ty ne pipvam ama ni6to...sedmi klas sym i 6te kandidatstvam a tolkova me marzi 4e ne e istina. za vtoriq srok dolu gore sym dobre samo edna 4-ka...vsi4ko drugo 5 i 6. i to typata 4 e po istoriq no izob6to ne u4a..kakvoto shvana v 4as..taka 4e sym mn mn dovolna :P
    Еми УСПЕХ Гледай да не се изложиш

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Много добър Отлично,но с малко изключения
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

655555

супер мързел ...... имам от всичко по-малко ...... клоня към 4-5

Ми доста добър ученик съм...Не пипам учебник почти но в час вместо да говоря и да пиша клюкарски бележки слушам ония прости учителки и запомням сичко ! Така и тряя се прави..мн по лесно е!

Ми прилична ахаха,иска ми се повече,но обстоятелствата в шибаното даскало,не го позволяват!

Преди около месец имах 6 и 5 ама 5 по-рядко,а сега някъде 4 ама ще се стягам олее мн ме мързи

Guest
    Ами..аз съм различно!По принцип съм си добре, имам хубави оценки с изключение на математиката..там съм зле!
    Иначе по поведение,не съм от най-приличните..често ми се правят забележки

Зависи
    Когато си правя кирия с даскалите ми пишат по-ниски оценки
    Иначе ако не ги тормозя си имам петици и шестици
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Guest
    Горе-долу ставам

Примерен с 6 и 5 ама има по малко от всичко

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Ем отличничка съм, но доколко наистина съм заслужила не мога да кажа. Много често ми се струва, че съм по-тъпа от средностатистическите 16 годишни момичета. Може и така да е. Не знам
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    Veliko Tyrnovo
    2ki po pochti vsichko, e tuk tame nqkoq 3ka za cvqt, abe kato cqlo 6,7 izpita na kraq na godinata

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Зависи колко ме мързи- мога да седна и да си науча съвършено уроците, мога изобщо да не погледна учебник. Оценките ми са си добри.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Аз съм 7 клас и изкарвам горе-долу добри оценки;като срочни имам една четворка и другото е 5 и 6 -общо -5.5,ама смятам да си вдигна успеха този срок..........дано да стане,защото смятам да кандидатствам стискайте палци!

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Еми изкарвам си 6 ако не ме мързи(ама мнооого ме мързи ) ..
    ами сега имам 5 и 6..добре съм си :P
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Супер фен
    аз бях супер ученик до 7ми клас (само 6тици) до 10 бях доста посредствен
    а от 10 до 12 пак само шестици, щото бях в ново даскало а директорката беше позната на леля ми

ама нямаше много смисъл в тва учене, нищо не ми трябва абсолютно от тва дето учих сега когато завърших

Абе общо взето и аз съм като вас-малко повече надделява мързела ...следствието е някоя 4-ка,после малко зяпат вкъщи,уча първия-втория ден и след това пак разгръщам разсеяно страниците ...пък и то честно да ви кажа(както и вие знаете) в осми клас си е в повече живота и свободата, но дойде ли 9-ти клас.....трябва да си скъсам д**ето от учене,шото съм в Природо-Математическа гимназия и разказвателните почват от тогава...
    What goes around, comes around...

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Напоследък съм се отпуснала и хич не съм във форма,паметта нещо ми отказва и само спя
    Иначе имам една много хубава способност
    Като прочета нещо веднъж вече го знам
    Така без да се напрягам много държа петици и щестици почти по всичко
    Без логика,физика и математика
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Град
    the Savage Garden
    еми..аз редовно си уча, имам 5ци и 6ци и само 2 четворки от началото на годината...взимам участие в часовете и от време на време говоря повечно или се смея в час...затва ме и увикват
    някои хора от класа ми казват, че съм зъбар, но това не е така и затова не им се връзвам просто обичам НЕ ДА УЧА, а да имам хубави оценки...

em bez da sa napavam 4,5 no posledno vreme u4a i otiva kam 6 \/

ami ... be sredna rabota e moita ... koto kajat nashte da ucha tui praq malko buntarski reagiram ama ... gi slusham shtoto posle nqma da mi platqt smetkata na tel-a i intereneta i ... ;(

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

не съм бил отличник,НО не съм и бил провала на класа =D>

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Какъвто искам мога да бъда. Ако реша мога само шестици да изкарвам, но ако ме мързи мога двойки и тройки. В момента клоня към много добър.
    То всеки може да изкарва двойки ако иска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си