.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Супер фен
    весела и забавна ученичка хахахаххаха аххаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мен пък езиците много ми се отдават, по БЕЛ също имам добри оценки (добре де, имам две 2ки по литература ама уж ги оправих). Разказвателните предмети са ми на добро ниво, изобразителното също. За сметка на това математиката ми куца.
    А пък тоя срок оставам на поправителен по....ТРУД И ТЕХНИКА! Леле ебати срама Миии така е като не ходя в час.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Мързела си казва думата...а и сега топло,хубаво време как да се затвориш да учиш...пък и тоз немски...много ме няма по него,ама аз и не се старая ся 4 и 5 са ми идеални не ми се мъчи за повече.Но първия срок бях направо....имах 23 двойки и то само по немски и пак имам 3,50 за срока

Ами..... мнооооого мързелив ученик сам, обаче изкарвам добри отценки (само че и аз незнам как става този номер)

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Аз нещо не уча... по някои предмети имам по 4-5 6тици за 2рия срок по други 2ка 3ка...зависи от предмета и от учителя
    Аз пак уча много

напоследък въобще не уча ,ама все се оправям,доло горе за 6 ^^
    Now I will tell you what I've done for you..
    50 thousand tears I've cried
    Screaming, deceiving, and bleeding for you
    And you still won't hear me...

Град
    Пловдив
    ами по предметите, по които не ти трябва много да учиш за да изкараш висока оценка, разбира се имам шестици (тези предмети са английския, физическото, географията и т.н.) , но по предметите за които се иска старание се въртя около петиците и четворките. иначе най-ниската ми оценка е 4!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    Амии аз съм много интересна в това отношение.От три години насам прилагам една и съща техника за изкарване на 6 за годината...Значи в началото на втория срок блея,изкарвам двойки,тройки...и после имам стимул да ги оправям.И преди действаше.Ама точно сега този мой метод май ще ми изиграе лоша шега по БЕЛ.Уча като ненормална,ама все нещо не се получава като хората,а съм в седми клас и ще кандидатствам...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    По принцип съм отличник, но сега нещо ме е домързяло... Трябва да се стегна малко...
    хъхъ..

Guest
    Ohhhhhhhhhhh ot toq MURZEL mama se e vidqla v 4udo!!!!Tri meseca me marze6e i da ida do dakaloto kamo li da u4a,ama sega sam se stegnala i sam po-zle i ot zubarite
    6 6 6 6 6 6 6 6
    a tva 4e sam 11 kl e otdelen vapros,i 4e pove4eto predmeti sa mi na to4ki a ne na ocenki sa6to

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ocenkite mi sa samo 5 i 6, ama kato me domurzi padat i na 4 i 5.Ob6to vzeto sum otli4ni4ka, oba4e e kraq na godinata, a az qko se otpusnah i vupreki tova nqma da imam pove4e ot 2 petici za godi6nite ocenki.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    София
    страшен

ИМАМ 6 ПО ГЕОМЕТРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! \/

Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    ИМАМ 6 ПО ГЕОМЕТРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! \/
    xaxa ИСКАМ И АЗ

по темата - винаги се въртя около границата 5-6 /понякога се стига до 3-4/, но по-скоро 5 и така все петици имам ... но по приницип оценките не са важни за мен поне... А и не ме мързи да уча, просто не обичам...
    Вярвам в нещо
    Сляпо се надявам
    Чувствам сякаш падам, полудявам
    от сенки и от светлина
    изплува този образ непознат
    Сякаш някой движи моята ръкa
    ..

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Imam 5 i 6 i tuk tam 4 i 3
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

ЛОШ

По принцип успеха ми е към 5.00, но не уча повече от 10-20мин на ден

Град
    Kill the kifla co.
    Цитирай Първоначално написано от Elentari
    Ами..... мнооооого мързелив ученик сам, обаче изкарвам добри оТценки (само че и аз незнам как става този номер)
    Мхм...и от правопис разбираш..
    Иначе съм отличничка..ама напоследък много ми се спи и ме домързява малко..

Мноо съм зле ...... ама ако се фана сериозно се опрявям.
    est

Супер фен
    Град
    Bourgas
    не можете да си представите колко ме мързи да у4а а то4но тази година ми е най-важната 6тот съм 7 клас и тестове а у.. и тряаа да имам 6 по си4ко ама мен не6то... пое4е пети4ки не6то имам ама няма как тряаа се стягам
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Абе не се старая да изкарвам добри оценки ама кат ми ги пишат немоа да откажа ; )))
    Единственият плюс в живота ми ще бъде кръста на гроба ми ........

Голям фен
    Много добър 5.Средно тва.. амм ся трябва да кандидатствам..ии..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си