- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко от вас...
Пфффффф регвала сам се тук - таме, ама кат цяло тия сайтофе за запознанства са ми малко тъпинки...... кфо накрая стаа като ревю на очила и пъчене на цици.... а иначе ена моя френдка си беше уредила срешта от един сайт...... въх въх въх тия снимки бая лъжат бряя.... по нейните думи бил наполовината по нисък отколкот изглеждал на снимката, и под очите, закрити на снимките от очилата, дфа метра торби4ки висят...... но както и да е, да не плаша дечицата да си трийват реговете, вярвам 4е не винаги стаа тъй..... ммммм где съм регната и аз забрайх ся, май имах в сладур ли ошти где беши... Ммммм...... хоуевър нет-а тфърде мноо ни е обгърнал и тес сайтофе за запознанстфа са един вид комуникация за по - мърдзеливи4ките дет ги мърдзи да излязат и сами да си намеркат дружка....![]()
![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Не съм им фен и затова нямам.
По едно време имах, но беше защото се бях хванала на бас...![]()
Сега нямам и не искам и да имам.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
v sladur imam vuv flirt4e i v aha.bg .. ama gi polzvam kolkoto da ne prashtam pics postoqnno..![]()
нямам макар че един ми викаше по скайп: "здрасти диди аз съм от aha.bg и аз му викам:"ма аз там сам влизала само веднаж"иначе ми знаеше името
![]()
Rodih se bez da iskam,shte umra bez da iskam,Za tova shte jiveq kakto az si iskam !!!
Имам в атол.бг ако се смята...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от [B