.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

Диети от рано?!

Имам въпрос.Според вас от коя възраст вече е добре да се спазват диети и да се ограничаваме от нещата,които всички деца обичат(хамбургери,торти,ва ли,хляб)?Имам предвид,дали не е нездравословно,дете на 12,13,14 години да спазва диети,и няма ли това да доведе до здравословни проблеми(анорексия,липса на менструация,проблеми с костите и т.н.)в по-късна възраст?

ami az kato malka bqh dosta palnichka i pochnah po ot rano da otslabvam ot 12 godini nqkade!
    ...is just too little too late...

Супер фен
    Диетата е по-зравословно хранене(ето например сладкото,то разваля зъбите),не може да навреди освен ако диета за някои не означава пълен глад.Това да ограничиш нещата ,които вредят е хубаво от една страна.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Диетата е по-зравословно хранене(ето например сладкото,то разваля зъбите),не може да навреди освен ако диета за някои не означава пълен глад.Това да ограничиш нещата ,които вредят е хубаво от една страна.
    Всъщност 'диета' означава специален режим на хранене съобразен със състоянието на организма .. но съща така може да се използва и за цялостния начин на хранен .. при хората е по различно, защото имаме разнообразие пък и сме всеядни ... диетата на овцете примерно се състой главно от трева, овес и т.н тоест само растителни храни .. а дано сте ме разбрали ..

По темата - няма никакъв проблем едно дете да спазва диета .. само, че тя трябва да е съобразена със всички хранителни нужди за оформяне на тялото и организма .. тоест е най-добре да се отиде на диетолог ..

Да не говорим, че junk food-a може и да е вкусен, но в никакъв случей не е полезен още по-малко пък нужен на децата и за тяхното физическо оформяне и развитие ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си