.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: OrgazUumm ;[

xx
    Guest

OrgazUumm ;[

Emi zna4i..na 16 sum..vodq polov jivot ot 1 godina i do sega ne sum izpitvala orgazum obi4am partniora si, vseki put sum spokoina i ne vijdam kude e problema - v men ili v nego po-skoro?.. nqkoi znae li kakva moje da e prichinata

Ми аз съм на 18 и от 2 години водя полов живот обичам партньора си хубаво ми е но оргазъм не съм получавала... Може би още има време...много момичета са така..а някой кат им стане малко по-хубаво си мислят че тва е оргазъм Една приятелка почти винаги получавше оргазъм а наскоро ми каза:"Най.накрая получих истински оргазъм,преди само съм си мислела че е това"
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Guest
    A az sum 4uvala 4e nqkoi momi4eta prez celiq si jivot ne polu4avat orgazum mai ne pri vseki stava..taka li e?

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    80% ot jenite nikoga ne sa izpitvali vaginalen orgazam!mi probavite s nqkakva stimulaciq na klitora,za da moje6 i ti da se nasladi6 na orgazam!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    много жени получават първия си оргазъм едва на 25 тай че нито жените нито мъжете са виновни......не се притеснявай
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

xx
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alex_f
    80% ot jenite nikoga ne sa izpitvali vaginalen orgazam!mi probavite s nqkakva stimulaciq na klitora,za da moje6 i ti da se nasladi6 na orgazam!
    xax..i s klitora na stava

Ми при некой не се получава

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от xx
    Цитирай Първоначално написано от Alex_f
    xax..i s klitora na stava
    ako partniora ti ne moje da te dokara do klitoren orgaz1n na4i ima o6te da se u4i. v toq slu4ai problema e v nego.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    И аз водя полов живот едва година, но поне веднъж, съм получавала ИСТИНСКИ оргазам. Зависи си от момичето....Но можеби и уменията на момчето, имат известно влияние
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Няма вагинален,няма клиторен оргазъм,само 1 е...Наскоро правех секс за първи път и успях да докарам на партньорката си 6 оргазма...Като 2 от тях бяха без стимулация на клитора.Така че моя съвет е да се търка клитора и така се получава,а ако не става значи момчето не е у ред .
    One ring to rule them all,
    One ring to find them,
    One ring bring them all
    and into the darkness bind them.

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от Faramir
    6 оргазма...Като 2 от тях бяха без стимулация на клитора.Така че моя съвет е да се търка клитора и така се получава,а ако не става значи момчето не е у ред .
    Маааааааааааааааааааали!!!! !!!!! =D> =D>
    6?!
    Браво бе- давай още 3 докарай на приятелката си и вече ще стане Властелина на оргазмите!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    6 оргазма...Като 2 от тях бяха без стимулация на клитора.Така че моя съвет е да се търка клитора и така се получава,а ако не става значи момчето не е у ред .
    6?!
    Браво бе- давай още 3 докарай на приятелката си и вече ще стане Властелина на оргазмите!
    Хаха смей се,смей се,не съм очаквал някой да ми повярва...
    One ring to find them,
    One ring bring them all

Град
    In The Heart of Darkness
    Е знам ли... от къде да знам необятните възможности на мъжете.. на момчетата по-точно. Малко странно звучи като си го правил за пръв път толкова много да си докарал ама... защо пък да не вярвам.
    Cold was my soul
    Untold was the pain

Град
    Varna
    Няма вагинален,няма клиторен оргазъм,само 1 е...Наскоро правех секс за първи път и успях да докарам на партньорката си 6 оргазма...Като 2 от тях бяха без стимулация на клитора.Така че моя съвет е да се търка клитора и така се получава,а ако не става значи момчето не е у ред .
    Ot kude si tolkova siguren... ne se surdi, no da zane6 ot po opiten, 4e momi4etata sa mnogo iskusni da imitirat orgazum s cel da ne te obidqt i red drugi pri4ini....
    Edin muj trqbva mnogo da e na pred v taq oblast za da razbere koga jeNATA SE PRISTRUVA I KOGA NE.
    Ne se iszkarvam golqm eba4, malko pove4ko znam za tiq ne6ta ot teb.

A po temata.... Az ti predlagam da si legne6 s nqkoi koito e napred s materiala ili opitai samo zaradi seksa s momi4e!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от kuber
    Ot kude si tolkova siguren... ne se surdi, no da zane6 ot po opiten, 4e momi4etata sa mnogo iskusni da imitirat orgazum s cel da ne te obidqt i red drugi pri4ini....
    Edin muj trqbva mnogo da e na pred v taq oblast za da razbere koga jeNATA SE PRISTRUVA I KOGA NE.
    Ne se iszkarvam golqm eba4, malko pove4ko znam za tiq ne6ta ot teb.

A po temata.... Az ti predlagam da si legne6 s nqkoi koito e napred s materiala ili opitai samo zaradi seksa s momi4e!
    Не съм го казал да се правя на голям ебач,никога не се фукам с квото и да е.А с жената дето правих секса съм 100% убеден,че не ме лъже.
    One ring to find them,
    One ring bring them all

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    6?!
    Хаха смей се,смей се,не съм очаквал някой да ми повярва...

аз ти вярвам защото моя приятел ме е докарвал до 6 оргазма... и можеше и още но времето беше ограничено. А за това колко вида има 2 са клиторен и вагинален , аз вагинален никога не съм изпитвала...и водя полов живот от 2 години

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    6?!
    Стигала съм до 10 за акт+любовната игра и след акта де. така, че не е невъзможно.

Guest
    О не,пак диария!

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    6?!
    Стигала съм до 10 за акт+любовната игра и след акта де. така, че не е невъзможно.
    Аз не съм казвала че е невъзможно. Освен това се чудех на момчето че е успяло да го направи а не на момичето- аз знам че момичетата мноо оргазми могат да получават.
    Cold was my soul
    Untold was the pain

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Споко бе.. някои никога не получават. Важното е да ти е кеф, другото ще дойде от само себе си(уж). Едва ли не сте пробвали различни пози, френска, ръчички и т.н.
    Успокой се, наслаждавай се.. трябва да се получи.
    То си зависи и от момчето все пак де.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си