- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- OrgazUumm ;[
Emi zna4i..na 16 sum..vodq polov jivot ot 1 godina i do sega ne sum izpitvala orgazumobi4am partniora si, vseki put sum spokoina i ne vijdam kude e problema - v men ili v nego po-skoro?.. nqkoi znae li kakva moje da e prichinata
![]()
Ми аз съм на 18 и от 2 години водя полов живот обичам партньора си хубаво ми е но оргазъм не съм получавала...Може би още има време...много момичета са така..а някой кат им стане малко по-хубаво си мислят че тва е оргазъм
Една приятелка почти винаги получавше оргазъм а наскоро ми каза:"Най.накрая получих истински оргазъм,преди само съм си мислела че е това"
![]()
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
A az sum 4uvala 4e nqkoi momi4eta prez celiq si jivot ne polu4avat orgazummai ne pri vseki stava..taka li e?
80% ot jenite nikoga ne sa izpitvali vaginalen orgazam!mi probavite s nqkakva stimulaciq na klitora,za da moje6 i ti da se nasladi6 na orgazam!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
много жени получават първия си оргазъм едва на 25 тай че нито жените нито мъжете са виновни......не се притеснявай
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
xax..i s klitora na stavaПървоначално написано от Alex_f
И аз водя полов живот едва година, но поне веднъж, съм получавала ИСТИНСКИ оргазам. Зависи си от момичето....Но можеби и уменията на момчето, имат известно влияние![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Няма вагинален,няма клиторен оргазъм,само 1 е...Наскоро правех секс за първи път и успях да докарам на партньорката си 6 оргазма...Като 2 от тях бяха без стимулация на клитора.Така че моя съвет е да се търка клитора и така се получава,а ако не става значи момчето не е у ред.
One ring to rule them all,
One ring to find them,
One ring bring them all
and into the darkness bind them.
Хаха смей се,смей се,не съм очаквал някой да ми повярва...Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
One ring to find them,
One ring bring them all
Ot kude si tolkova siguren... ne se surdi, no da zane6 ot po opiten, 4e momi4etata sa mnogo iskusni da imitirat orgazum s cel da ne te obidqt i red drugi pri4ini....Първоначално написано от Faramir
Edin muj trqbva mnogo da e na pred v taq oblast za da razbere koga jeNATA SE PRISTRUVA I KOGA NE.
Ne se iszkarvam golqm eba4, malko pove4ko znam za tiq ne6ta ot teb.
A po temata.... Az ti predlagam da si legne6 s nqkoi koito e napred s materiala ili opitai samo zaradi seksa s momi4e!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не съм го казал да се правя на голям ебач,никога не се фукам с квото и да е.А с жената дето правих секса съм 100% убеден,че не ме лъже.Първоначално написано от kuber
One ring to find them,
One ring bring them all
Стигала съм до 10 за акт+любовната игра и след акта де. така, че не е невъзможно.Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
О не,пак диария!