.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Promqna ;-)

Von
    Guest

Promqna ;-)

Zdraveite vsi4ki Tursq nqkakva promqna v sebesi no neznam kakvo dali pri4eska dali stil na obli4ane (mislq 4e ne sum otkril stila si) ili mojebi ne6to drugo S dve dumi iskam da mi dadeta savetite si kak bih izglejdal po dobre (ne 4e sega sum zle, no vinagi moje o6te :P ) blagodarq predvaritelno na vsi4ki

Snimki --> WWW.ICORULEZ.PICZO.COM

Guest
    moje bi 6te si po dobre ako se ponadup4i6 malko napravi si pirsing na ustnata mislq 4e mn 6te ti otiva i sa6to po nqkolko dupki ne vsqko uho)))))

Guest
    Керльо ... нямаш си други проблеми.

Guest
    OOo moje tolkova mnogo neshta....moje kakto kaza nqkoi da se probiish ama ti predlagam na ezika momichetata naprao si umirame...... ili puk tatoo,ili se zarebi s nqkuf stil muzika (suvetvam te hip hop...hihi ) I postepenno s toq stil koito si si izbral shte se promeni i oblichaneto ti !

omg tolkova si qk.izob6to nqma6 nujda ot promqna perfekten si

Темата е няква абсурдна.. като искаш промяна махни си веждите с кола маска
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    mi 4esno kazano ne si padam po piarsin za tato baq sum se 4udil za edna qaponska bukva na vruta ot dqsnata strana mislq 4e 6te mi ti4a Ina4e za stila muzika sum zariben po House ama to nqma stil na obli4ane te Djite slgat nekfi 4erni teniski s nqkaf nadpis Taa taka...

Да ти кажа че на врата доста ще те заболи..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    на плажа =)
    ne si promenqi pri4eskata... na men mi haresva. za6to prosto ne si ostane6 takav kakavto si . ne vsqka promqna nosi ne6to hubavo.

Von
    Guest
    mojebi ste pravi i taka sum si dobre no prosto nqkak si sum si omruznal na sebesi moje puk vremena tatoirovka da si napravq na vruta mislq 4e to4no tva mi trqaa ))

Нищо не ти трябва въди такъв какъвто си.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Качи някое и друго килце... За момче си доста слабичък, поне според мен

von
    Guest
    mda ima ne6to takova Neshto za stila mi na obli4ane kvo bihte mi prepora4ali kvo mislite 4e shte mi otiva

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Прекалено голямо самочувствие за такова малко момче...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Прекалено голямо самочувствие за такова малко момче...
    Права си.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Темата е няква абсурдна.. като искаш промяна махни си веждите с кола маска
    Подкрепям
    [size=7][b][u]fosse cos

promqna? ??? -> porastni

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

ot koe selo si btw?

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Guest
    S vremeto kato stane6 po golqm na 15/16 6te si po majki i sam 6te
    si izbere6 stil na obli4ane !

Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    promqna? ??? -> porastni
    хаха а така кажи му го

като първо можеш да си смениш отбора

suvetnik
    Guest
    mi purvo porastni malko 6oto kato gledam si na 13 (moje i po malko) heheh ina4e pi4 si4ko drugo ti e idealno perfekten si =D>

Град
    на плажа =)
    kvo tolkova si se zapritesnqval ??? van6niq vid ne e 4ak tolkova vajen. ne badi povarhnosten..

Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    promqna? ??? -> porastni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си