.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78
    Guest

koga zapo4nahte da se grimirate?

pusnah tazi tema za6to az sam na 15 godini i nqkade ot predi 2 meseca zapo4nah da ne izlizam ot vka6ti bez fon dio ten,4eren moli,spirala,o4na liniq i 4ervilo.no nikoq ot moite sau4eni4ki ne hodi taka..1-2 pati v sedmicata nqkoq moje da doide sas spirala no ne i vseki den i zatova mi e int vie na kolko godini zapo4nahte da hodite grimirani?

Re: koga zapo4nahte da se grimirate?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pusnah tazi tema za6to az sam na 15 godini i nqkade ot predi 2 meseca zapo4nah da ne izlizam ot vka6ti bez fon dio ten,4eren moli,spirala,o4na liniq i 4ervilo.
    o.O
    дано поне ползваш качествена козметика.
    на 18 съм и не се гримирам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    някъде в пространството
    Аз сега съм на 14 и се гримирам от миналата година и повечето мои познати са така

Мега фен
    Гримирам се от...8-ми клас. Но никога не съм си слагала фон де тен или пудра. И не се гримирам всеки ден. Не ме е срам да изляза без грим.

Град
    София
    Когато ми е на кеф тогава слагам грим иначе съм естествена

_^_krisa_^_
    Guest
    Zavisi kolko grim slaga6 i kakuv ima nqkoi mn grozno se grimirvat napravo prekalqvat ,spored mene grim rqbva da se slaga kogato iksa6 da prikrie6 ne6to {pup4ica}no za nqkoi slu4ei e hubavo savsem lek grim delikaten sedi krasivo no tova zavisi i ot liceto .nz NO Az sum NA TOVA MNENIE NA 16 i mislq 4e po hubavo ot estestvenata krasota nqma i v mnogo redkusmu4ei se grimirvam....

Голям фен
    в края на 7-ми клас започнах с лек грим

Guest
    _^_krisa_^_ az slavam fon dio ten za6toto imam mn neravnomeren ten na liceto ot leko zastudqvane ili zatoplqne kojata mi se za4ervqva,spirala slagam za da napravq miglite si po dalgi,4eren moliv za da mi izpaknat o4ite,o4na liniq za da pridade teleskopi4no udaljenie na okoto,a 4ervilo za da mi predpazi ustnite ot napukvane..tva ne e tolkova tejak grim v kraina smetka kvo edna spiraka i edin 4eren moli sa vijdat nali?

emi az po princip obi4am da si slagam 4eren moliv i spirala bez pudri i ne6ta ot toq rod!!!!!!

ami spored men si e dosta tejyk grim.. pone ne slagai o4na liniq i 4erviloto da ne e 4ak tolkova silno.. kupi si nqkakvo po nejno koeto da ne li4i tolkova.. moq syvet e bydi estestvena dokato moje6.. az si slagam samo malko tonira6t krem za izravnqvane na tena i stik korektor za da prikrivam nqkoi pyp4ici i ponqkoga spirala
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Guest
    Az si slagam ot 7-mi klas Moliv za ochi spirala fon diu ten ot vreme na vreme....v povecheto vrema de.... tva e ama veche tolkova sviknah che bez grim ne moga da izlqza...losho...

ами аз от 13 годишна си слагам само малко моливче и нищо повече-сега съм почти на 14 и пак така
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Фен
    Град
    под масата ;)
    аз пък се гримирам от 2 месеца. на 21 съм. слагам само молив за очи и спирала. чат пат фон дьо тен като имам някоя пъпчица

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Още не съм започнала... 3-4 пъти в годината слагам молив и спирала, но не го броя за гримиране

Град
    У нас Си (=
    На 14 започнах да се гримирам и сега вече ми е супер странно когато излизам без молив, спирала и фон-дио-тен.

аз от 6-7 клас..от както започнаха да се появяват досадни пъпки..като излизам и ги скривам с фон дъо тен щотото е голям шит иначе...така да излезеш..а иначе освен него само спирала си слагам...и гледам все да са някакви хубави неща...не се мажа с боклуци ..това е тъпо и определено не те прави по-хубава..аз откровено си заявявам че ако нямах такива проблеми изобщо само спирала щях да си слагам..
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Пффф и к'во мислите че като намажете лицето си с 5 кила фон дьо тен и всичко вече е на 6?!? Много много мразя да видя някое момиче, което ако го докосна по бузата и ще ми потъне целия пръст в тия гадости. Разбирам, ако има някакъв повод, но да го ползвате всеки ден... Просто не знаете какъв автогол си вкарвате. На майка ми една приятелка в момента почти няма мигли, защото от 6-ти клас използва спирала (а по онова време са и носили от чужбина, така че не е била някое менте), отделно на една приятелка и откриха кожна алергия и разни други гадости, заради всичката тази козметика... Ако имате пъпки, не е нужно да ги намацате с фон дьо тена и да си мислите, че вече сте Мис Вселена. Ако сте малко по-разумни, първо ще излекувате лицето си (защото това си е кожен проблем), а няма да го влошавате. Както и да е... аз съм на 19 години и не се харесвам с грим. Слагам по поводи малко спирала, молив и гланц, но като цяло не обичам да се гримирам. Намирам за отвратително момиченца на 14-15 да скриват естествената си красота зад комбинацията от много светъл фон дьо тен. руж, тъмни сенки, молив, спирала, червило и какво ли още не... Пък и грима като цяло е за да ПОДЧЕРТАЕ естествената красота, а НЕ за да я заличи напълно... Мое мнение.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от {S}BaBY{G}
    аз от 6-7 клас..от както започнаха да се появяват досадни пъпки..като излизам и ги скривам с фон дъо тен щотото е голям шит иначе...така да излезеш..а иначе освен него само спирала си слагам...и гледам все да са някакви хубави неща...не се мажа с боклуци ..това е тъпо и определено не те прави по-хубава..аз откровено си заявявам че ако нямах такива проблеми изобщо само спирала щях да си слагам..
    Неслучайно говориш и в сегашно време - все още имаш проблеми с кожата на лицето. И 100% не греша, като казва, че с годините са се задълбочили. И това е заради простотиите, които слагаш на лицето си. Тези неща НЕ ЛЕКУВАТ, а не се замазват. Като че ли да имаш интимна инфекция и да не си сменяш гащите.

еми аз рядко се гримирвам... смисъл на 2 седмици най-много 1-2 пъти... и то защото примерно трябва да изглеждам добре или отивам на некво готино кафе и т.н. И тогава си слагам спирала,молив за очи и малко тъмни сенки...просто не обичам да се гримирвам много... сега съм на 16 и като гледам момичетата на моята възраст с колко тона грим ходят и направо се ужасявам!
    Life sux but just keep smiling

Започнах да се гримирам (почти) всеки ден от 6-ти клас, но никога не съм слагала фон дьо тен или пудра.

Град
    Somewhere with my broken heart
    Аз съм на 16 и се гримирам от близо 1 година , но не мисля че се нарича точно грим. Слагам единствено молив и спирала както някои спомена само "подчертавам"
    Life is pain!!!!

Мега фен
    Точно грим се нарича

Град
    In The Heart of Darkness
    Почнах на 16- т .е. от почти година се гримирам но в началото беше само спирала и молив а по-наскоро започнах и със сенки.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

От 9 клас някъде, но съвсем лек грим.

Мега фен
    Град
    София
    Гримирам се от 14 годишна....не е много хубаво ,ама ...
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си