- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- koga zapo4nahte da se grimirate?
дамПървоначално написано от Allthatshewant
А иначе сега си слагам фон-дьо-тен,коректор понякога(под очите),пудра,руж(бял по околоочния контур където се слива със скулите и бронзов по скулите и бузите),спирала,гланц или червило.Понякога и сенки,но мнооооооого рядко.Избягвам черният молив.Наблягам на миглите,защото отварят погледа.За допълнителен ефект прибягвам до бял молив понякога
..
Иначе лятото ходя без грим,само слънцезащитем крем,водоустойчива спирала и гланц.Ако се наложи слагам течен руж![]()
Ами...от около 13годишна. Сега съм на 19. Ии откакто почнах да се гримирам почти всеки ден съм с грим.
А с това съм напълна съгласна.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Много ужасно е някое хубавко момиченце със силен вечерен грим посред бял ден..![]()
aз съм момче и несе гримирам![]()
Ooo... ot minalata godina zapo4nah
Първоначално написано от `Death`Whore`
хах абе вие за малоумна ме взехте тукаобяснявам ви че като излизам се гримирам вкъщи не стоя с фон дъо тена нито в козметичния салон седя така ...много се вживявате в поучаването...на една възраст сме долу-горе тъй че не мисля че имам по-малко познания от вас в тая област и осв това като не ползваш някакви ефтини боклуци проблема не е толкова голям колкото го изкарвате тъй че...easy
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!
Аз на 14 си купих първия фдт ,но него не го използвах мн често и наи накрая го изхвърлих. Грим използвам иключително рядко смисъл сенки,а спирала и молив слагам когато излизам вечер (щото сутрин немам време)![]()
Кой е казал, че в къщи или в козметичния салон стоиш така? Аз ти пиша сериозни неща, ти разтягаш локуми. Имай познания и задушавай кожата си, защото каквото и да кажеш, тези неща я задушават независимо дали са за 50 или 500 лева.
гримирам се от 7-ми клас някъде
за мен пък е някакво удоволствие![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не се гримирам.Най-много отвреме-навреме да сложа спирала или гланц за устни, друг грим не ползвам.
Ако почнете да се гримирате с фон дьо тени от 13 годишни, след време наистина няма да можете да се покажете от вкъщи без грим. Всъщност не само заради това не се гримирам - не смятам, че имам нужда да прикривам каквото и да е и се харесвам така :P , а и освен това повечето пъти нямам никакво време, камо ли за гримиране
. На 17 съм.
![]()
Мхм и за мене.Първоначално написано от alice sw
Интересно ми е да се гримирам, готино ми е...
Абее....както казваш удоволствие е.
![]()
Ами аз се гримирам оот...шести клас,мился..Но под "грим" се разбира черен молив и ако излезе някоя пъпка коректорче.Естествено в някои дни се чувствам отвратително и тогава си слагам малко цветен овлажнител,но това се случва много рядко.В момента съм във седми клас и не мога да разбера съученичките си, като се разпищят при вида на каталог на орифлейм: "Искам фондьотееееееееен,искам
пудрааааааа"Незнам,грозно е да видиш 13 годишно момиче напльоскано като 30 годишна жена![]()
Аз от вр на вр си слагам молив. Също така доста често си слабам фон дьо тен не на мазна основа за да прикрия нещо. И от вр на вр балсам за устни като се сетя и тва. Нито лак нито нищо др
ами аз не помня кога запо4нах но още кат бях по малка съм избирала грим който да ми отива и никога не съм се правила на 4у4ало както една от стария ми клас,дет слагаше 2 тона фондиотен и мн о4на линия и некфи ужасни цветове абе мани сенки спирала и малко молив и тва е гланц от вр на вр пр няя смсиал се глася толкова
За първи път се гримирах като бях в 6клас,но никога не си слагам пудра или фон дьо тен.Не ми е никакъв проблем да изляза и без грим и за това не се мацам всеки ден.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ami ot mn malka sum si slagala samo glanc !hahah..sa sum na 15,ii slagam glanc zaduljitelno,ina4e za drugoto..ponqkoga slagam svetli senki ii spirala slagam 4esti4ko,no leko!pudri i t.n ne slagam ,nqmam nujda!!sega zapo4nah da slagam i moliv za o4i ,ama be6e samo za edna ekskurziq,sa ne slagam..abe zavsii ot nastroenieto!
ами аз съм на 14 и от скоро слагам фон дьо тен,а сенки и други боклуци от около 2 години...просто ми доставя некво удоволствие.фон дьо тен,сенки и спирала слагам,ако има някой повод който си заслужава.когато излизам по кафета ми се налага да си сложа фон дьо тен,защото кожата ми е ужасна - на петанца като белези ат пъпки...
иначе за училище слагам само молив и гланц и мн рядко спирала ;]
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ!
Аз съм колкото теб и все още не съм започнала да се гримирвам!
абе какво ти пука за другите!аз от 7-8 клас почнах да ходя с черен молив!и не само аз.само за фон дьо тена трябва да внимаваш малко повече![]()
Rqdko se grimirwam sys spiralite i senkite i moliwite i t.n. i t.n.Slagam si cheren moliw,no towa e edinstwenoto koeto polzwam.Inache ako ne se luja w 8 klas zapochnah da si slagam ot wuprosniq moliw![]()
Аз започнах да се гримирам към 7 клас,като имаш на предвид че си слагам само гланц и понякога някакви съвсем леки сенки,от време на време и спирала.По често се гримирам кат ходя по състезания и участия. Не използвам фон дю тен, пудра, руш и такива му екстри.Нищо не ми пречи и да изляза без грим.Много рядко го ползвам,само гланц винаги си слагам .
AZ sa6to zapo4nah da se grimiram ot 7mi klas no ne me e sram i mn 4esto izlizam bez grim
Sega sym na 15 i po4nah da se grimirvam(senki,spirala,4eren moli,bez fon dioten)predi 1-2 godini.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аз се гримиран от тази година (14) Слагам черен молив, спирала и гланц ... а понякога ми се налага и малко фон дьо тен, пудра или коректор, защото кожата ми не е от най-хубавите и имам сенки под очите или излглеждам някак си бледа ... но това е рядко! ( слава богу)![]()