.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    в края на 7-ми клас започнах с лек грим
    дам А иначе сега си слагам фон-дьо-тен,коректор понякога(под очите),пудра,руж(бял по околоочния контур където се слива със скулите и бронзов по скулите и бузите),спирала,гланц или червило.Понякога и сенки,но мнооооооого рядко.Избягвам черният молив.Наблягам на миглите,защото отварят погледа.За допълнителен ефект прибягвам до бял молив понякога ..
    Иначе лятото ходя без грим,само слънцезащитем крем,водоустойчива спирала и гланц.Ако се наложи слагам течен руж

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ами...от около 13годишна. Сега съм на 19. Ии откакто почнах да се гримирам почти всеки ден съм с грим.

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    ....Пък и грима като цяло е за да ПОДЧЕРТАЕ естествената красота, а НЕ за да я заличи напълно... Мое мнение.
    А с това съм напълна съгласна.

Много ужасно е някое хубавко момиченце със силен вечерен грим посред бял ден..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Още не съм започнала... 3-4 пъти в годината слагам молив и спирала, но не го броя за гримиране
    i az taka

Even heaven is hell without you

Guest
    aз съм момче и несе гримирам

Guest
    Ooo... ot minalata godina zapo4nah

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от {S}BaBY{G}
    аз от 6-7 клас..от както започнаха да се появяват досадни пъпки..като излизам и ги скривам с фон дъо тен щотото е голям шит иначе...така да излезеш..а иначе освен него само спирала си слагам...и гледам все да са някакви хубави неща...не се мажа с боклуци ..това е тъпо и определено не те прави по-хубава..аз откровено си заявявам че ако нямах такива проблеми изобщо само спирала щях да си слагам..
    Неслучайно говориш и в сегашно време - все още имаш проблеми с кожата на лицето. И 100% не греша, като казва, че с годините са се задълбочили. И това е заради простотиите, които слагаш на лицето си. Тези неща НЕ ЛЕКУВАТ, а не се замазват. Като че ли да имаш интимна инфекция и да не си сменяш гащите.

хах абе вие за малоумна ме взехте тука обяснявам ви че като излизам се гримирам вкъщи не стоя с фон дъо тена нито в козметичния салон седя така ...много се вживявате в поучаването...на една възраст сме долу-горе тъй че не мисля че имам по-малко познания от вас в тая област и осв това като не ползваш някакви ефтини боклуци проблема не е толкова голям колкото го изкарвате тъй че...easy
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Аз на 14 си купих първия фдт ,но него не го използвах мн често и наи накрая го изхвърлих. Грим използвам иключително рядко смисъл сенки,а спирала и молив слагам когато излизам вечер (щото сутрин немам време)

Мега фен
    Кой е казал, че в къщи или в козметичния салон стоиш така? Аз ти пиша сериозни неща, ти разтягаш локуми. Имай познания и задушавай кожата си, защото каквото и да кажеш, тези неща я задушават независимо дали са за 50 или 500 лева.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    гримирам се от 7-ми клас някъде

за мен пък е някакво удоволствие
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Не се гримирам. Най-много отвреме-навреме да сложа спирала или гланц за устни, друг грим не ползвам. Ако почнете да се гримирате с фон дьо тени от 13 годишни, след време наистина няма да можете да се покажете от вкъщи без грим. Всъщност не само заради това не се гримирам - не смятам, че имам нужда да прикривам каквото и да е и се харесвам така :P , а и освен това повечето пъти нямам никакво време, камо ли за гримиране . На 17 съм.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    гримирам се от 7-ми клас някъде

за мен пък е някакво удоволствие
    Мхм и за мене. Интересно ми е да се гримирам, готино ми е... Абее....както казваш удоволствие е.

Guest
    Ами аз се гримирам оот...шести клас,мился..Но под "грим" се разбира черен молив и ако излезе някоя пъпка коректорче.Естествено в някои дни се чувствам отвратително и тогава си слагам малко цветен овлажнител,но това се случва много рядко.В момента съм във седми клас и не мога да разбера съученичките си, като се разпищят при вида на каталог на орифлейм: "Искам фондьотееееееееен,искам
    пудрааааааа"Незнам,грозно е да видиш 13 годишно момиче напльоскано като 30 годишна жена

Guest
    Аз от вр на вр си слагам молив. Също така доста често си слабам фон дьо тен не на мазна основа за да прикрия нещо. И от вр на вр балсам за устни като се сетя и тва. Нито лак нито нищо др

ами аз не помня кога запо4нах но още кат бях по малка съм избирала грим който да ми отива и никога не съм се правила на 4у4ало както една от стария ми клас,дет слагаше 2 тона фондиотен и мн о4на линия и некфи ужасни цветове абе мани сенки спирала и малко молив и тва е гланц от вр на вр пр няя смсиал се глася толкова

Град
    в мечтите ти
    За първи път се гримирах като бях в 6клас,но никога не си слагам пудра или фон дьо тен.Не ми е никакъв проблем да изляза и без грим и за това не се мацам всеки ден.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

ami ot mn malka sum si slagala samo glanc !hahah..sa sum na 15,ii slagam glanc zaduljitelno,ina4e za drugoto..ponqkoga slagam svetli senki ii spirala slagam 4esti4ko,no leko!pudri i t.n ne slagam ,nqmam nujda!!sega zapo4nah da slagam i moliv za o4i ,ama be6e samo za edna ekskurziq,sa ne slagam..abe zavsii ot nastroenieto!

ами аз съм на 14 и от скоро слагам фон дьо тен,а сенки и други боклуци от около 2 години... просто ми доставя некво удоволствие.фон дьо тен,сенки и спирала слагам,ако има някой повод който си заслужава.когато излизам по кафета ми се налага да си сложа фон дьо тен,защото кожата ми е ужасна - на петанца като белези ат пъпки... иначе за училище слагам само молив и гланц и мн рядко спирала ;]
    Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ!

Фен
    Град
    България
    Аз съм колкото теб и все още не съм започнала да се гримирвам!

Guest
    абе какво ти пука за другите!аз от 7-8 клас почнах да ходя с черен молив!и не само аз.само за фон дьо тена трябва да внимаваш малко повече

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Rqdko se grimirwam sys spiralite i senkite i moliwite i t.n. i t.n.Slagam si cheren moliw,no towa e edinstwenoto koeto polzwam.Inache ako ne se luja w 8 klas zapochnah da si slagam ot wuprosniq moliw

Град
    София

Аз започнах да се гримирам към 7 клас,като имаш на предвид че си слагам само гланц и понякога някакви съвсем леки сенки,от време на време и спирала.По често се гримирам кат ходя по състезания и участия. Не използвам фон дю тен, пудра, руш и такива му екстри.Нищо не ми пречи и да изляза без грим.Много рядко го ползвам,само гланц винаги си слагам .

Guest
    AZ sa6to zapo4nah da se grimiram ot 7mi klas no ne me e sram i mn 4esto izlizam bez grim

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Sega sym na 15 i po4nah da se grimirvam(senki,spirala,4eren moli,bez fon dioten)predi 1-2 godini.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    Аз се гримиран от тази година (14) Слагам черен молив, спирала и гланц ... а понякога ми се налага и малко фон дьо тен, пудра или коректор, защото кожата ми не е от най-хубавите и имам сенки под очите или излглеждам някак си бледа ... но това е рядко! ( слава богу)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си