.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Бебок
    Guest
    Ами аз някъде в седми клас.И до 8-9 клас постоянно се гримирах ,пудри глупости.И тогава не се гримирам вече съм на 19г.Случва се на 3 месеца веднъж да си сложа спирала дори червило не си слагам.Естествено че се харесвам повече гримирана но не ми се занимава искам да съм естествена.Като гледам тия от моя клас всички постоянно гримирани ,направени с хиляда тона фон дьо тен незнам не съм привърженичка на грима.

Аз започнах да се гримирам ,но не постоянно, когато бях на 16 мисля.Сега съм на 17 и се гримирам всеки ден.Наистина води до пристрастяване.Когато ходя на училище имам чувството,че ако излезна без грим,няма да изглеждам свежа.Но когато съм във ваканция,си слагам,когато си искам и когато не искам - не.Разбира се,ако съм само на разходка в парка не си слагам.Напоследък започнах да се гримирам доста силно (просто цвета на сенките е силен),но пък на мен ми отива силен грим,макар че стои малко тежко за всеки ден,колкото и да е хубаво.Но ако не друго си слагам ПОНЕ спирала (ако нямам никакво време)

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

az bqh 11 godi6na kogato po4nah seriozno da se grimiram i vs v kompaniqta sa taka no fon dio tena ne e mn na oferta zatvarq ti porite i posle da ne ti kazvam ne e hubavo ne vqrvam da ti ima ne6to mn gadno na liceto za da slaga6 fon dio ten po dobre da ne slaga6 povqrvai mi az si slagam fon dio tena samo za fotosesii ili za revuta si slagam ina4e ne!!poslu6ai me

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Фен
    Град
    Варна
    Не съм почвал
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Цитирай Първоначално написано от _^_krisa_^_
    Zavisi kolko grim slaga6 i kakuv ima nqkoi mn grozno se grimirvat napravo prekalqvat ,spored mene grim rqbva da se slaga kogato iksa6 da prikrie6 ne6to {pup4ica}no za nqkoi slu4ei e hubavo savsem lek grim delikaten sedi krasivo no tova zavisi i ot liceto .nz NO Az sum NA TOVA MNENIE NA 16 i mislq 4e po hubavo ot estestvenata krasota nqma i v mnogo redkusmu4ei se grimirvam....
    И аз мисля така!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

na 16 godini...zapo4nah da si slagam po 4esto spirala i moliv...na 17 ve4e i senki i fon dio ten...no sega zabelqzvam 4e mladejta zapo4va ot kade kade po rannite godini da se maca....
    a otnosno tvoq slu4ai...mi to i ot moq klas momi4etata mn rqdko idvat na daskalo grimirani...to i az de..ve4er kato izlizam na kafe togava se grimiram..ili kato hodq na disko...
    Saska

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ъъъ казва се гримирам, а не гримирвам...

Град
    Пловдив
    Не се гримирам.Според мен гримирането в ранна възраст е ненужно.Гримовете според мен са създадени за по-възрастните жени,които се нуждаят от тях.

П.П.Все пак,когато има повод си слагам бледи сенки.
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Фен
    Град
    Sofia

Re: koga zapo4nahte da se grimirate?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pusnah tazi tema za6to az sam na 15 godini i nqkade ot predi 2 meseca zapo4nah da ne izlizam ot vka6ti bez fon dio ten,4eren moli,spirala,o4na liniq i 4ervilo.no nikoq ot moite sau4eni4ki ne hodi taka..1-2 pati v sedmicata nqkoq moje da doide sas spirala no ne i vseki den i zatova mi e int vie na kolko godini zapo4nahte da hodite grimirani?

явно си доста грозна
    ХАХАХА

Аз съм на 14 и слагам от време на време малко спиралка и лек гланц
    Живей за мига на щастието

ми гримирам се от 4ти клас... тогава бях мн смешна слагах си сини сенки и руж... после поспрях за малко.. и в 7 клас почнах да си слагам черен молив и спирала
    гримирам се по простата причина не че се чувствам грозна, доставя ми удовослтвие да го правя и се чувствам по хубава... и не ми е конфортно да изляза без молив и спирала... а за фон дио тен и пудри слагам по рядко само като ми излезе някоя пъпка или не ми хареса кожата ми...
    по често слагам перли.. арабски блясък...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ами когато бях 6-7 клас започнах да си слагам гланц или червило, колкото да не ми се напукват устата, а иначе сега се гримирам със спирала /рядко черен молив и рядко сенки/, някъв гланц и понякога и перли слагам. така е от 1-2 години насам. но за да се гримирам трябва да имам някаква муза или да съм в яко настроение. ако ли не излизам без грим и мн ми дреме.
    няма любов

Guest
    ами когато бях на 13 започнах да се гримирам,сега като се замисля на кво съм приличала и направо се чудя за какво съм го правила...сега направо ми е смешно като видя някое 13-годишно (без да обиждам никой) дете намацано с много грим просто е излишно,да не кажа грозно!За това не започвайте толкова рано да се гримирате нямате нужда пък и след време ще съжалявате.
    Сега съм почти на 17 и преди около половин година започнах по-серизоно да се гримирам (защото бях спряла) и вече направо може да се каже че съм се пристрастила,нз защо не просто не мога да изляза от вкъщи без фдт,спирала и поне балсам или гланц за устни!
    Много рядко слагам сенки,черен молив и от време на време червило.

сериозното гримосване почна някъде 8-9 клас,а преди това само от време на време и бях адски смешна...колкото по-малък си толкова по-голям искаш да изглеждаш

Ами сега тая година започнах да слагам молив и спирала.Сенки иначе преди се мацах,ама тъй като не мога да се гримирам избягвам да го прая..
    П.п-7ми клас съм

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Рядко се гримирам.Понякога слагам малко сенки и спирала.Червило винаги съм си слагала или гланц.Започнах от....ми от мн малка.Помня как един път втори клас да съм била сестра ми ме беше гримирала в розово и аз мн му се кефих

Guest
    от 11 годишна

Az sa sum sedmi klas i ot minalata prolet nito edin put ne sum izlizala navun bez grim.Mojebi ve4e 1 godina sum se grimirana-slagam 4eren moliv, 4erni senki i 4erna spirala,na kojata ili blqsuk ili fondu-ten,no naposleduk prekratix s tiq raboti za kojata 6toto ne e mnogo polezno naprekusnato da si s blqsuk ili fondu-ten.

Голям фен
    Град
    sofia
    i az zapo4nah nqkude ot 7 klas...togava slagah samo 4ervilo,moliv i spirala...sega slagam si4ko bez fon dio ten....i mi dostavq golqmo udovolstvie \/
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

аз от 7-ми клас отначало само черен молив сега черен молив спирала фон дио тен пудра.. но напоследък отбягвам да слагам фон дио тен защото не е никък хубаво за кожата да лицето

Guest
    Mdam i az ot 7 klas.Sega sam 8 i obiknoveno si slagam pudra senki i bezcvetna spirala no 4esto izlizam i bez grim spored zavisi kogo moga da sre6tna dokato sam navan!

Град
    the Savage Garden
    амиии...преди мн врме беше, а сега съм на 15
    може би в 4-ти калс след като завършихме...лятото почнах със гланц за устни, червило и постепенно сенки и молив

Ами в 6-ти клас си слагах само гланц и спирала и то не винаги.От 7-ми клас без гланц не излизам.Сега съм 9-ти клас,слагам черен молив,спирала и много много гланц и червило.Фон дьо тен хм... от него нямам нужда.Лицето ми е чисто.А междудругото не всеки ден слагам спирала и молив но винаги гланц.Аз и без грим съм си хубава,ама грима ми подчертава хубоста.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    на 19 съм и си ползвам грим от около 2 години. слагам основа, сенки, спирала, молив, фон дьо тен от дъжд на вятър... странното е, че не ползвам обаче червила
    и по принцип мразя тежкия грим, предпочитам нещо по-семпло, нещо което няма да се забелязва от километри и викат "тая като на магисралата" (както между впрочем правят момиченцата на по 13-14 и изглеждат на по 20 )
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Guest
    В 7-ми клас започнах да си сладам пудра и черен молив, в 8-ми си ходех редовно на училище с грим(спирала, сенки и т.н.), сега в 9-ти си сладам по-силен грим само ако ще излизам някъде, а на училище когато имам настроение или време и предпочитам неутралните цветове... даже се случва и без никакъв грим да ходя
    споко ще ти ми манията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си