.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    miss_pissy
    Guest

kakмогат да ме хванат че пуша?

Получава се малък шит.
    Пуша от половин година и всичко си беше наред, но в момента некво съм болна и супер много кашлям. Нашите се притесниха и утре искат да ме водят на лекар и искат да ми правят снимка на дробовете, да не би да правя бронхоплевмония или нещо подобно. Все едно, въпросът ми е - може ли от снимката да си проличи че пуша или джипи-то като ме преглежда да го види?

Guest
    ami mislq 4e moje da razberat

emi napulno e vazmojno da go vidqt na snimkata a mai jipi-to ne moje taka bez snimka da kaje 4e pu6i6!

Гъзарче, пушенето не само те прави голям на вид, но одъртява и дробовете, само така !

При мен пролича, но наще знаят от самото начало, че пуша и не беше проблем.От снимките си личи.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен
    ем ако те видят докат пушат.. ако не са те виждали лично винаги може да увърташ ако е толкова наложително да не знаят.. щом така или иначе дробовете ти да прецакани вече и ще видят че има нещо, начи веднага мое да обвиниш майка ти че е пушила докат е била бременна и че си родена с такива дробове хахахахаха мое да звучи малко шантаво ама само тряа да знаиш как да ги пуснеш у филма хахаха хаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си