.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: otslabvane??????

Guest

otslabvane??????

zdr az ne sam debela nito palni4ka mn sam si dobre no prosto iskam ei tei da otslabna s 3-4 kg za moi si kef.predi v daskalo se tap4eh s nqkvi pici pak sq za zakuska piq edno kafe i pu6a edna cigara,v ka6ti sprqh da se tap4a s bql hlqb qm bonus,samo kogato nqma a pak sam super gladna togaz qm bql hlqb osven tva qqm i drugi ne6ta za koito nz dali se debelee ot tqh molq vi kajete mi debelee li se ot:kompot,prqsno mlqko,pile6ka kavarma,soleti,rolca ot raci i sqkvi tam doma6no sgotveni mandji kato le6a,pe4eno zele,palneni 4u6ki i takiva plssss kajete mi10x predvaritelno{}

Guest
    Bahti tupata tem....bahti tupata jenska kak moje nqkoi da si pomisli che se debelee ot soleti....ne znam trqa da si ebahti kuhiq...tc tc tc.....

11 tochka ot pravilnika

Супер фен
    Ми компота е течност,мисля че не е толкова калоричен.На прясното мляко отзад си пише,така че прочети.Пилешка кавърма-това е пържено месо в сос(сещам се за малките тайни,понеже аз го готвя това..).От пърженото се дебелее.Солети-3 цяло и нещо мазнини имат(поне това помня) и четах някъде че са като бейк ролз-а,прецени си сама.Ролцата от раци също се пържат..не помня дали и варени се ядат(ако е така яж на воля)Пълнени чушки,печено зеле и т.н. можеш да си хапваш-все пак са печени.За манджите по специално мнение нямам . Айде очаквам поправки от някой по навътре.Сиг ще ми намерите кусури ся
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Ми компота е течност,мисля че не е толкова калоричен.На прясното мляко отзад си пише,така че прочети.Пилешка кавърма-това е пържено месо в сос(сещам се за малките тайни,понеже аз го готвя това..).От пърженото се дебелее.Солети-3 цяло и нещо мазнини имат(поне това помня) и четах някъде че са като бейк ролз-а,прецени си сама.Ролцата от раци също се пържат..не помня дали и варени се ядат(ако е така яж на воля)Пълнени чушки,печено зеле и т.н. можеш да си хапваш-все пак са печени.За манджите по специално мнение нямам . Айде очаквам поправки от някой по навътре.Сиг ще ми намерите кусури ся
    Една поправка - компота е много калоричен понеже представлява плодове, вода и захар. и то до колкото си спомням от баба някъде по 2-3 лъжици на компот така че си правете сметката.
    Пълнените чушки не са много полезни ако ще отслабваш, понеже са пълнени с ориз.
    Зелето обаче е мноооооооого ниско калорично така че не се притеснявай.

А за по лесно сваляне на килограмите можеш да тичаш в парка ако не ти се записва и на спорт.
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    зеленчуци сурови+протеини+витамини на хапове+фитнес=най-добрата рецепта за отслабване която знам.
    Съгласна съм с тебе! И много бърэо дава ефект,ако се иэпълняма и не се нарушава!
    Ама след като твърдиш ,че си слаба,эа кво се циганиш и пускаш теми е така
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    зеленчуци сурови+протеини+витамини на хапове+фитнес=най-добрата рецепта за отслабване която знам.
    -витамини на хапове+плодове+сутрин и на обед бавни и средни въг. ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си