.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    BABY~B
    Guest

herpes ot svirka???

Oh ,hora help me.Moje li da izleze herpese o praveneto na svirki,predi edna sedmica pravih svirki,poslednaa koqto napravih be6e na 10 april(spox pravila i pravq samo na gadjeto mi),no sega toest dnes mi izleze herpes vyzmojno li e da e ot tova ili e ot ne6to drygo?????O4akvam da priemete temata mi naseriozno i da mi dadete byrzi i smisleni otgovori.blagodarq predvaritelno!!!

Град
    Бургас естествено!
    Ако не си е умил чепа нищо чудно..
    KORN FOREVER!

Голям фен Аватара на Devilka
    abe momicheeee vzemi se uspokoi!! xerpes izliza GLAVNO ot pritesnenie ili nastinka! i sq poneje vremeto e kofti i sigurno si nastinala ! nqma zakakvo da se pritesnqvash

Цитирай Първоначално написано от Spraymaster
    Ако не си е умил чепа нищо чудно..

хахахха
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

BABY~B
    Guest
    Blagodarq vi qvno e ot nastinka za6toto vi uverqvam 4e gadjeto mi se mie redovno :P

Супер фен
    Град
    sofiq
    abe kak 6te ti se digne 6 dni sled svirkata?! ako e bilo ot neq o6te na parvi ili vtoriq den da ti se e dignal.

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Най вероятно е от притеснение.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мне...по-скоро от притеснение,вътрешна темперарура или настинка.
    Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me

Guest
    Колкото можеш да забременееш от свирка, толкова можеш и херпес да хванеш. За твое сведение в най-мръсния член има толкова микроби, колкото в уста измита с паста за зъби. СПОКО, от притеснение е!!!

не бях 4увал по голяма щуротия до са никоя не се е оплаквала от херпис след свирка \/
    Nigga welcom to the Jungle!!!

Ако не се е къпал от 5 години,много вероятно

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    'уф че миришееееееееееее'

Успокой са и ти не е от това.Освен ако не го е мил от раждането си хаха базик :П
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

ми като нищо! ми мажи го с нещо и ще ти мине

Супер фен Аватара на Sarabi
    А какво значение има от какво е излязъл херпеса? Вече го има... дали е от свирка или от вирус... ще спреш да му правиш свирки или ще го обвиниш, че ти е нанесъл телесни повреди от секс/свирка?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Гениталният херпес се причинява от същия вирус, който причинява и херпес на устните.

Човешкият херпесен вирус имунологично се разделя на два типа:

1 тип причиняващ лабиален /на устните/ херпес;
    2 тип - генитален херпесен вирус.

Твоят явно е от втория тип,до колкото знам,момчетата могат да бъдат само преносители на генитален херпес,т.е. при тях не се проявява.Не е задължително да се появи на следващия ден,така,че може и това да е причината за херпеса ти.

Дано да мине скоро!!!Успех!

Цитирай Първоначално написано от rosi^
    Гениталният херпес се причинява от същия вирус, който причинява и херпес на устните.

Твоят явно е от втория тип,до колкото знам,момчетата могат да бъдат само преносители на генитален херпес,т.е. при тях не се проявява.Не е задължително да се появи на следващия ден,така,че може и това да е причината за херпеса ти.

ne pritesnqvai taka momi4eto sq nqma da prai poveche svirki, a i ot pritesnenie oshte 1 herpis shte i izleze!

Цитирай Първоначално написано от CMexyPaH4e
    Цитирай Първоначално написано от rosi^

ne pritesnqvai taka momi4eto sq nqma da prai poveche svirki, a i ot pritesnenie oshte 1 herpis shte i izleze!

херпесът се получава от вирус,а не от притеснение!И не казвам че това е причината,но е възможно

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    'уф че миришееееееееееее'

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    ами на мен един доктор ми каза, че от свирки може да излезе изпюто, ама за херпес незнам
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си