- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- herpes ot svirka???
Oh ,hora help me.Moje li da izleze herpese o praveneto na svirki,predi edna sedmica pravih svirki,poslednaa koqto napravih be6e na 10 april(spox pravila i pravq samo na gadjeto mi),no sega toest dnes mi izleze herpes vyzmojno li e da e ot tova ili e ot ne6to drygo?????O4akvam da priemete temata mi naseriozno i da mi dadete byrzi i smisleni otgovori.blagodarq predvaritelno!!!
abe momicheeee vzemi se uspokoi!!xerpes izliza GLAVNO ot pritesnenie ili nastinka! i sq poneje vremeto e kofti i sigurno si nastinala ! nqma zakakvo da se pritesnqvash
![]()
Първоначално написано от Spraymaster
хахахха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Blagodarq vi qvno e ot nastinka za6toto vi uverqvam 4e gadjeto mi se mie redovno :P![]()
abe kak 6te ti se digne 6 dni sled svirkata?!![]()
ako e bilo ot neq o6te na parvi ili vtoriq den da ti se e dignal.
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Най вероятно е от притеснение.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Мне...по-скоро от притеснение,вътрешна темперарура или настинка.
Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me
Колкото можеш да забременееш от свирка, толкова можеш и херпес да хванеш. За твое сведение в най-мръсния член има толкова микроби, колкото в уста измита с паста за зъби. СПОКО, от притеснение е!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не бях 4увал по голяма щуротия
![]()
![]()
до са никоя не се е оплаквала от херпис след свирка
\
/
Nigga welcom to the Jungle!!!
Успокой са и ти не е от това.Освен ако не го е мил от раждането си хаха базик :П
ми като нищо! ми мажи го с нещо и ще ти мине![]()
А какво значение има от какво е излязъл херпеса? Вече го има... дали е от свирка или от вирус... ще спреш да му правиш свирки или ще го обвиниш, че ти е нанесъл телесни повреди от секс/свирка?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Гениталният херпес се причинява от същия вирус, който причинява и херпес на устните.
Човешкият херпесен вирус имунологично се разделя на два типа:
1 тип причиняващ лабиален /на устните/ херпес;
2 тип - генитален херпесен вирус.
Твоят явно е от втория тип,до колкото знам,момчетата могат да бъдат само преносители на генитален херпес,т.е. при тях не се проявява.Не е задължително да се появи на следващия ден,така,че може и това да е причината за херпеса ти.
Дано да мине скоро!!!Успех!![]()
ne pritesnqvai taka momi4eto sq nqma da prai poveche svirki, a i ot pritesnenie oshte 1 herpis shte i izleze!Първоначално написано от rosi^
![]()
Първоначално написано от CMexyPaH4e
херпесът се получава от вирус,а не от притеснение!И не казвам че това е причината,но е възможно
Първоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
ами на мен един доктор ми каза, че от свирки може да излезе изпюто, ама за херпес незнам
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!