.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: problemZZzZ

aza
    Guest

problemZZzZ

hi all.zna4i iskam da vi kaja za edin moi problem koito prodaljava ve4e vtora godina i se nadqvam koito ima tarpenie da go pro4ete i da mi pomogne.
    shte zapo4na ot na4aloto .az sam momi4e na 14 godini sam.minalata godina se dvijeh s oshte 3 momi4eta i samo ednata si imashe gadje{da q namre4em G},a gadjeto i mi beshe super dobar priqtel.i ot tam po4naha edni revnosti i kakvo li oshte ne .misleshe si 4e se zaribqvamm s nego.ot tam navivsi4ki moi priqtelki sre6ty men, 4e i mi izleze ime na KURVA v klasa shtoto sam si govorela s priqtelq.kakto i da e ... kam kraq na godinata priqtelq i neshto ne idavashe dagovori s nikoi kakto i tq na nego.taka i vsi4ko se opravi . pak si bqh sas starite priqtelki i vsi4ko si beshe all right.
    v na4aloto na taq godina pak si bqhme razdeleni taka - tq i priqtelq i i nie - tri momi4eta.
    predi 3-4 meseca vaprosnoto momi4e {g} skasa s priqtelq si i reshi da si tarsi priqteli poneje dvamata si bqha ograni4ili po4iti vsqkakvi kontakti.reshi da doide pri nas ,no nie togava ne bqhme 3 ,a 4 i s neq stanahme 5.
    tochno togava bqh na po4ivka .pri vrashtaneto mi nikoi ot moqta kompaniq ne mi govoreshe osven edno momi4e {shte q nare4em P}.i taka reshih 4e mi se sardqt za neshto.ot tam pak zapo4naha edni napadki kam momi4eto {p} tq mnogo vze da me tfari i se varnah pri parvona4alnite si priqtelki.noo neshto ne im ponasqh,zashtoto {g} otnovo gi naviva sreshty men.
    kakto i da e ...az priqteli lesno si namiram... oba4e ne e v tva problemz ...
    sega ot 10 meseca hodq s edno mom4e koeto se kazva {o}.sega imam 4uvstvoto 4e {g} iska da ni skara...postoqnno puska nqkakvki intrigi postoqnno zaradi neq se karame...eto dnes naprimer beshe kazala 4e biv6eto i gadje me obarval.....kakto i da e ...razminah se sas skandala.
    ne mi pre4i 4e priqtelq mi e s {g} no prosto imam 4uvstvoto 4e shte go narani kakto men mnogo pati me e naranqvala...kazvala sam go no ne moga da go ubedq dokato ne muse dokaje po nqkakaf na4in...a i iskam da uto4nq 4e izlizankite im SAMO dvamata neshty mn za4estqha...az oba44e si imam palno doveriq na priqtelq mi no me e strah ot neq...

s dve dumi kakvo da pravq?

aza
    Guest
    pls deee ;(

Супер фен
    s edna duma-zareji si priqtelite i b1di s gadjeto!

Град
    нямам си на представа...
    нищо не разбрах

aza
    Guest
    qsnoo ama taq tapata ovca {g} mu nabiva tapi filmi v moza4eto....

Не те съветвам да си го връщаш на Г, защото само ще се влошат нещата. По - добре говори с гаджето си и му обясни най - подробно как стоят нещата, освен това му кажи, че тряа да ти има доверие, както ти вярваш на него. Нали все пак тва е най - важното в 1 връзка аре успех
    Yeah, what I've felt
    What I've known
    Sick and tired, I stand alone
    Could you be there
    'Cause I'm the one who waits for you
    Or are you unforgiven too?

Град
    Юпитер :)
    pogovori s priqtelq si i go popitai,za6to {G} se darji taka s teb i za6to nastroiva vs sre6tu teb. i spored men trea da si ostane6 samo s gadjeto, no si pomisli dali toi zaslujava da e s teb, 6tom izliza dosta 4esto samo s {G} ....

Uspeh

Guest
    mila ,ako bqh na tvoe mqsto ne znaeh kakvo shte pravq!

Бе остави ги да се оправят бе, големи са! Стой си с гаджето, не обръщай внимание на другите и напраооо да не ти пука с 1 дума.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Тея не са ти приятелки!!!!!

aza
    Guest
    qsno e 4e ne mi sa.......oba4e taq tapata ofca {G} samo nabiva nqkfi filmi...... i ne moga po4i...2ra godina q traq!

Защо тази (г) не я пребиеш??
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

aza
    Guest
    ne umeq da udrqm 4ovek !!!

a i za kapak dneska skasah s pr mi - naprao vs s ie ok .... i kvo da vi kaja pak mu e nabiivala filmi

Цитирай Първоначално написано от aza
    ne umeq da udrqm 4ovek !!!

a i za kapak dneska skasah s pr mi - naprao vs s ie ok .... i kvo da vi kaja pak mu e nabiivala filmi
    Нищо лично , но явно приятеля ти е доста тъп.. а си земи един бокс и я пребии тази коза...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    ae kolkot oi da e tap - obicham go!!!! ama sq maiiii ne6ty mu e stanaly ma4ny ....shtot misa obadiii :P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ae kolkot oi da e tap - obicham go!!!! ama sq maiiii ne6ty mu e stanaly ma4ny ....shtot misa obadiii :P

ми излезте на кафенце(биричка) и така поговорете си

Голям фен
    Леле,аз 1 месец няма да мога да изтърпя някой,пък камо ли почти 2 години.
    Кажи на приятеля си,че ако иска да е с теб да не вярва на Г и да не излиза с нея.Ако не е съгласен му тегли една майна.И ако те пита защо? ти кажи,че ти е писнало да се карате за неща,които не са верни и,които само говорят,за да ви разделят...И уточни кой ги говори.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    da tfa e dobra ideq...ama vse pak ne moga da mu kazvam s koi da izliza i s koi ne ..s koi da bade priqtel i s koi ne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си