- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисълта за другата ме кара да се влюбвам в него
Онзи ден един мой приятел ме запозна с негов съученик.Бяхме на кафе 4-мата(моят пр беше с гаджето му),след което се разходихме.Беше мн студено...предложи ми якето си,но отказах разбира се.Обръщението му към мен беше "мацко,мацка" Аз самата не искам да избързвам,но мн ме кефи. И така си бях съвсем спокойна да се видим още няколко пъти и ако си допаднем...Ноооооо моят пр разговарял днес с него и той му споделил,че ме харесва горе долу и също иска да се поопознаем.Но работата е там че казва че тези дни му звъни едно др момиче,което мн настоява и адски мн го хаесва.Но казал,че аз съм по-хубава.И най-вероятно ще се видим пак в сряда.Но хора мн ме е страх...как да се държа дали ще му харесам Какво да говоряА тази мисъл че има и др момиче и че той може да избере нея
Така чувствам как започвам да се влюбвам в него Тези мисли
Понеделник и вторник не могъл да се видим дали причината не е свързана с нея
Моляви ви за съвет [-o< [/b]
Нз къв съвет да ти дам, но ще ти кажа със сигурност, че това не е любов
Yeah, what I've felt
What I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there
'Cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?
otiva6 na sre6tata i se darji6 estestveno.tr da bade6 sebe si,bez da misli6 za drugata.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Druj se suvsem estestveno..pokaji my sebe si!Ako tova ne my haresa..neka si vurvi s neq..svetut nqma da svurshi!A po-losho shte e ako my pokajesh,che poqvata na novoto momiche te drazni ili porajda v teb nqkakvi chuvstva shte e minus za tebe i plus za nego-shte se vuzgordee(vse pak e muj)Az lichno smqtam,che ne trqbva da pokazvash,che ti puka ..osobeno za onazi!Kogato vidi bezrazlichieto ti moje bi shte se oseti,che ako te ostavi sega drug shans s tebe nqma da ima..nali znaesh nedostupnoto e nai-jelano...Neka znae,che ne tichash sled momcheta,che ne se karash s momicheta i ne hukvash sled purvoto hubavo momche...tova shte go nakara malko ili mnogo da se zamisli,a v sluchei che izbere neq..togava se oburni,vkarai bezrazlichen pogled i produlji..
DoN`T SaY YoU LoVe Me UnLeSs YoU ReAlLY MeAn It CaUsE I MiGhT Do SoMeThInG CrAzY LiKe BeLiEvE It!!!
Бъди себе си преди всичко. Показвай му, че имаш симпатий към него. Той тря да разбере, че не си безучастна в цялата тая история. Айде!
Първоначално написано от BAYO
Let The BEAT Control Your Body
Мда, постарай се!Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Пича е късметлия... две каки се надпреварват за него... сигурно се чувства като принцеса![]()
Впрочем обмисляла ли си варианта за тройка? Ако пича е истински мъж 100% му се върти в главата тоя вариант
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
ами бади себе си покажи му това което си...ако те хареса пове4е от другата зна4и е твой!
Просто бъди естествена! Защо трябва да правиш нещо специално, че да те хареса![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Мммм да... и аз не мисля, 4е се "влюбва666". 666том е казал, 4е си по-хубава, зна4и има666 по-големи 666ансове
, но се постарай да му се хареса666 и на характер. Това не зна4и да се прави666 на такава, каквато не си(само и само за да му допадне666). Бъди себе си!!! И успех
![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
am gledai sq...ako onaq mu se navira a ti gledash malchalivo otstrani i ne mu obrashtash vnimanie moga da ti garantiram che...aaxaxaxax i da tragnat she skasat za sedmica i she dotarchi pri tebe!Prosto mu pokaji che go haresvash..daje samo namekni ii do tam!i ne mu se obajdai ..toi da ti zvani!!!
бъди такава каквато си
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Първоначално написано от BAYO
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Леле всички ми дадохте мн различни съвети ииииии нз какво да правя.Ех ако можех някак да разбера кое е наи-правилнотоИначе благодаря на всички които са си дали мнение илиии само са го прочели.Аз страшно мн се притеснявам,а срещата е утре и маи ще сме само 2-мата.Аз не съм от срамежливите ама...ох боже какво ми става та..така съм се шашнала
![]()